Bugün, 1 Şubat 2026 Pazar

YERYÜZÜNDE ASRIN SAHTE İLAHI, HA NEMRUT HA FİRAVUN.

ARANIZDA NE FARK VAR, SENİNDE AKIBETİN, TOPAL BIR SİNEKLE OLUR.

 

              Vatikan, resmî adıyla Vatikan Şehir Devleti, İtalya'nın Roma şehrinde bulunan, Hristiyanlık dininin Katolik mezhebinin yönetim merkezi olan bağımsız devlet.  Çevresi yüksek duvarlarla kaplıdır ve kameralarla izlenmektedir. Vatikan hem yüz ölçümü hem de nüfus bakımından en küçük bağımsız ülkedir.

              Mutlak monarşiye dayalı bir yönetim uygulanır. Devlet başkanı olarak Papa'nın sözleri yasa hükmündedir. Papa hem devlet başkanı hem de Katolik mezhebinin ruhani lideridir. Katolik kilisesinin genel başkanı, Vatikan Devleti'nin de başkanı olur. Papa yasama, yürütme ve yargının da başkanıdır. 

 

                                                     "Ben kimim ki yargılayayım?"

               Papa Francisco, Mart 2013'te Katolik Kilisesi'nin liderliğine seçilmesinden birkaç ay sonra, büyük yankı uyandıran "Bir kişi eşcinselse ve Tanrı'yı arıyorsa, iyi niyetliyse, ben kimim ki onu yargılayayım?" açıklamasını yapmıştı.

               Papa 2018'de Şili'de bir Katolik din adamının cinsel tacizine uğrayan Juan Carlos Cruz'la Vatikan'da görüşmesinde, "Eşcinsel olup olmaman mühim değil. Tanrı seni böyle yaratmış ve seni olduğun gibi seviyor. Benim için de bunun bir önemi yok. Papa seni böyle seviyor. Olduğun gibi olmaktan mutlu olmalısın" demişti.

              Papa'nın geçen ay da LGBTİ (Lezbiyen, Gey, Biseksüel, Transeksüel, İnterseks) ailelerinden oluşan bir derneğin üyelerine "Tanrı çocuklarınızı oldukları gibi seviyor" dediği ortaya çıkmıştı.

("Vatikan Aleyhine Açılmış 5000 Cinsel İstismar Davası Var.. Bu Sayı 15-18 Bine Çıkabilir..")

               Papa söz konusu LGBTİ olunca "Ben kimim ki yargılayayım? “Derken, Avrupa toplumunda Lezbiyen, Gey, Biseksüel, Transeksüel, İnterseks cinsel tercihler çoğalması ile bunlardan alacağı KİLİSE VERGİSİNDEN olmamak için "Ben kimim ki yargılayayım? “DEMEKTE.

Peki her pazar Avrupa’daki Kiliselerde sıradan rahipler bile Tanrı adına günah çıkartsalar, günah çıkartma adıyla KİLİSELERE yapılan bağışlara ne demeli, Sıradan RAHİPLER bile günah çıkartırken TANRI ADINA AF EDERLERKEN, Tüm rahiplerin başı olarak sen nasıl olurda "Ben kimim ki yargılayayım?"

Dersin.

    Aklıma hemen bizim bir sözümüz aklıma geldi. Bu Ne Perhiz Bu Ne Lahana Turşusu.

 Kendi sözleriyle çelişecek şekilde davranmak ANLAMINDA. Genelde dedikleri ile davranışları birbirleriyle örtüşmeyen insanları kınamak için dile getirilir. TDK’ye göre bu ne perhiz bu ne lahana turşusu deyimi, dürüst olmamak ve tutarlı davranmamak demektir.

Sayın Papa Hazretleri (!) Bu Ne Perhiz Bu Ne Lahana Turşusu.

 

Roma Katolik Kilisesi’nin, kardinaller meclisince seçilen, Vatikan’da oturan ve Hazreti İsa’nın vekili sayılan başkanı olarak böyle bir makamda bulunan

PAPA Hazretleri(!)ne bizlerde soruyoruz?

Hz. İsa sizin inancınızda tüm günahkarların işlemiş ve işleyeceği günahlar için kendini   çarmıhta feda etmişse,

Sizde Hz. İsa’nın vekili olarak, neden çarmıha razı olmuyorda, günahkarların günahına dinsel kılıf aramaktasınız.

Şimdi sizin  "Ben kimim ki yargılayayım?" sorunuza cevap olarak 

Siz kendinizi yeryüzünde İlah kanununa din adına koymuş, kendi heva ve heveslerini Rab edinmiş bir sahte İLAHSINIZ.


YERYÜZÜNDE ASRIN SAHTE İLAHI, HA NEMRUT HA FİRAVUN.

ADNAN ALBAYRAK ŞİMŞEK

5.12.2024 07:54:00

SERKANDAŞ SİGORTA ERZURUM BÜYÜKLER AMATÖR KÜME'DE İKİNCİ DEVRE HEYECANI BAŞLADI

ERZURUM'UN KIZLARI EVİNDE COŞTU

Taşın altından bahane serisi çıkmaya başladı…

Havalar ısınmaya başladı çatılara dikkat…

Taziye ve Başsağlığı

Erzurum’a bir garip Ulaştır/ma (ma) oyunu!

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SPOR GİRESUN'DA 2 PUAN BIRAKTI

DADAŞLAR DÖRT KÖŞE

KARAYOLLARI 12. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ 2025 YILI FAALİYET RAPORU AÇIKLANDI

Kamuoyunun Bilgisine…

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 19 14 1 4 29 46
2.FENERBAHÇE A.Ş. 19 12 0 7 26 43
3.TRABZONSPOR A.Ş. 20 12 2 6 15 42
4.GÖZTEPE A.Ş. 20 11 3 6 15 39
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 20 10 4 6 10 36
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 20 8 6 6 13 30
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 20 7 4 9 3 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 19 6 6 7 -6 25
9.KOCAELİSPOR 19 6 7 6 -3 24
10.CORENDON ALANYASPOR 20 4 6 10 -2 22
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 20 4 8 8 -6 20
12.HESAP.COM ANTALYASPOR 20 5 10 5 -14 20
13.GENÇLERBİRLİĞİ 19 5 10 4 -4 19
14.TÜMOSAN KONYASPOR 20 4 9 7 -9 19
15.İKAS EYÜPSPOR 20 4 10 6 -12 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 20 3 10 7 -12 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 19 2 8 9 -21 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 20 2 15 3 -22 9

YAZARLAR