Muzaffer Keklik

Tarih: 13.12.2023 08:48

MENFAAT İÇİN BABANIZI BİLE SATARSINIZ…

Facebook Twitter Linked-in

Aklı kötülüklere çalışanlar bugün kendini iyiler diye pazarlasa da, iyilik yapabilmek için insanlık özelliğinin olması lazımdır.

Ne güzel söylemişler: “Nankörler düne değil, güne bakarlar ve onlar; kimden menfaatleri varsa onun yüreğine doğru akarlar.”

Kim ne konuşursa-konuşsun, Kim ne derse-desin, kim ne söylerse-söylesin, kim ne düşünürse-düşünsün MHP ve Lider Devlet Bahçeli kararlıdır, yolu doğrudur ve hedefi bellidir.

Bazı zavallılar hala MHP ve Lider Devlet Bahçeli'ye saldırıyorlar.. 
Bunlar olsa olasa şerefsizin ağa babalarıdır.. 
Çünkü bunların alayı emir kulu olduğu çok belli.

MHP'ye, Ülkücülere, Lider Devlet Bahçeli'ye kimsenin gücü yetmeyecektir ve diz çöktüremeyecektir!... Çünkü; Allah MHP ve Ülkücü camianın sahibidir.

MHP'nin, Ülkücülerin, Bozkurtların ve Lider Devlet Bahçeli'nin arkasından "Yüz it havlasa da" bu yoldan asla dönülmeyecektir. Herkes bunu böyle bilsin.

MHP ve Lider Devlet Bahçeli, bu ülke için mücadele ediyor. Ülkücüler ise makam-mevki peşinde olmadılar, onların makamı-mevkisi Ülke sevdasıdır.

Son sözü yine MHP söyleyecek! Gazilerimiz sevinecek, Şehitlerimizin ruhu okşanacak, mazlumun, kimsesizlerin, fakirin-fukaranın yüzü gülecek.

Bilenler bilir ancak bilmeyenler için söylemek lazım gelir ki; MHP Ülküler, İlkeler temelinde politika belirler, siyaset yapar. Önce Ülkem der. Ama siz menfaat için, makam için, mevki için değil partiyi satmak… Babanızı bile satarsınız. Çünkü siz ve sizin gibiler menfaatiniz için herkesin önünde diz çökersiniz.

Son sözü söyleyecek, fotoğrafı ve hatta sonucu tayin edecek parti yine MHP olacaktır. Çünkü MHP Türk Milletinin-Devletinin direncidir. Şuanda bile Ülkemizi, Devletimizi ayakta tutmak için küresel güçlere karşı şanı büyük mücadele eden MHP, Ülkcüler ve Lider Devlet Bahçeli'dir.

MHP bu Milletin özü, sözü ve vicdanı olduğu, siyasetin mihenk noktasını oluşturduğu çok daha net anlaşılacaktır.

Onun için MHP ve Lider Devlet Bahçeli hep hedeftedir. İtin kavgası et, yiğidin kavgası devlet içindir, it kemikle avunur, yiğit devleti savunur.
Allah Türk'ü Korusun ve Yüceltsin


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —