Muzaffer Keklik

Tarih: 09.12.2023 08:41

Hani...Sağ-sol çatışmasıydı.!Hani...Gölgelerle mücadele etmiştik.! Hani...Kullanılmıştık değil mi.! Şimdi “kullanılan” kim peki.?

Facebook Twitter Linked-in

Hani...Sağ-sol çatışmasıydı.?!Hani...Gölgelerle mücadele etmiştik.?! Hani...Kullanılmıştık değil mi.! Şimdi “kullanılan” kim peki.?!  
Belki otuz yıl sonra, şehit düşen bu civan yiğitlerin ailelerine ve yakınlarına, arkadaşlarını da “siz kullanılmıştınız, ortada bir tehlike yoktu.” diyenler olur. Ve bu “iğrenç anlayış” bizim için hiç şaşırtıcı olmaz. 
Mesele...Türk Vatanının bütünlüğü, Türk Devletinin ve Türk Milletinin bekasıdır..1980 öncesi de buydu, şimdi de bu. 
Bugün, aktörlerin makyajları ve sahneleri değişti sadece.Değişmeyen bir şey var; Vatanını canından aziz bilen Ülkü Ocakları’nda yetişen “Vatansever Türk Evlatları.”Dün Çanakkale ve Sakarya’da nasıl şehit düştüler ise bugün Hakkari-Şırnak-Mardin-İzmir-Suriye ve Irak’da şehit oluyorlar. Tek bir farkla; O gün düşmanlar ve hainler dışarıdaydılar ve yabancıydılar. “Alem şirin uykusunda iken…” Ankara’nın karanlık dar gecekondu sokaklarını/aydınlık geniş meydanlarını birlikte gezdiğimiz eski arkadaşlarımda bunların peşine takılırlar… 
YAZIKLAR OLSUN.!! 
Türk Devletinin ve Milletinin varlığı daim olsun inşallah. 
Allah Türk'ü Korusun ve Yüceltsin


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —