Hadi Önal

Tarih: 22.03.2024 14:12

EY SAMİMİYET NEREDESİN? SES VER!

Facebook Twitter Linked-in


Millet olarak insanlık suçu işleyen, masum, mağdur Filistin halkını aç, susuz bırakan ve büyük bir soykırım uygulayan Siyonist İsrail’e  lanet okuyor, telin ediyoruz.
Peki, bizleri temsil eden devlet yöneticileri aynı hassasiyeti gösteriyor mu? 
Mesela; Cumhur hükümeti; zalim, gaddar, terörist olarak İsrail ile diplomatik ilişkiler kesti mi? 
Mesela; Güney Afrika'nın İsrail aleyhine Uluslararası Adalet Divanı'na yaptığı başvurunun memnuniyetle karşılanmanın ötesinde ne yaptı?
Sahi, esip gürlediği zaman mangalda kül bırakmayan, Cumhur Hükümetinin yöneticileri, katil terör devleti İsrail için laf-ü güzafın dışında ne yaptı? 
Ne diyor Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: “7 Ekim-31 Aralık 2023 tarihleri arasında, Türkiye limanlarından İsrail’e 701 gemi sefer yapmıştır. Bu da günde ortalama 8 gemiye tekabül etmektedir. Bu rakamlar gerek ülkemizden direk İsrail limanına giden, gerekse transit olarak bizim limanımıza uğrayarak İsrail’e giden gemi sayısının toplamıdır.”
Sahi, Gazze’de bebekleri, çocukları aç bırakarak ölüme terk eden Siyonist İsrail’le limanlarımızdan demir alan onlarca gemi ne taşıyor? 
Bana Gazze’de insanlık suçu işleyen İsrail’e karşı Cumhur Hükümeti’nin uyguladığı bir tane “sadece bir tane” yaptırım söyler misiniz?
Ey samimiyet neredesin? Ses ver!

Hadi ÖNAL/ 22 Mart 2024/ BURSA


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —