Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe


Sen gel milletin toprağını yönetmek adıyla işgal et (İngilizler) . Sonra da Toprak sahiplerine yüksek meblağda vergi uygula. Yerin sahipleri de vergini ödeyemeyince evini satmaya mecbur bırak. Beş on zenginden Yahudilerin para ile aldığı evlerin yerinde "İsrail Devleti" kur. Dünyada sana köpeklik eden "tarihçilere" de "Araplar toprağını sattı" yazdırt ve algı ile halkların toprağına sahip çık. Sonra da bu adaletsizliğe hak kazandır. (Ki Filistin'de, özelikle toprakların zorla satılmaya mecbur bırakıldığı yerlerde tek Araplar ve Müslümanlar değil, Türkler, Yahudiler, Ermeniler, Kürtler, Hristiyan ve başka inançlı insanlarda yaşayıp, su anda Gazze’de de aynı halklar yasıyor.)

Sonra da toprakları işgal eden "devlet" her gün bir bahaneyle seni bombalayıp sınırlarını genişletsin. Sivilleri öldürüp doğmamış çocukları hastanelerde vursun. Sokakta oynayan 9-10 yaşında çocukları gözünün önünde bombalasın. Dünyada bu terör devlete susun. Bu azmış gibi Filistin’in başına da İsrail ve ABD’nin atadığı kukla Mahmut Abbas’ı tayin et. (Ondan öncekileride bu devletler atamıştı. Arafat da bunların oyuncağı idi) .

Yıllarca İsrail durmadan Filistinlilerin kafasına bomba döksün. İstediği zaman Kudüs'e girip Bura da benimdir desin. Abbas da sadece kâğıt üzerinde itiraz etsin. Dünyada bu itiraza bazen kâğıt üzerinde gülümsesin İsrail’in yaptığı sivil katliamlarına alkış tutsun.

Bütün bu zulme dayanamayan halk direniş için bir oluşum yaratsın. Halkın direnişinin adı

Hamas olsun. ( Ve ya resmî adıyla İslami Direniş Hareketi yani  Harakat al-Muqavama al-İslamiya), Filistin Ulusal Yönetimi'nde seçimle belirlenmiş Filistin Parlamentosunda seçime girip halkın çoğunluğunun oylarını alarak meclisde temsil olsun,  Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa Birliği'nin kuklası olmadığı için, (Çünkü bu topraklarda Bu üç devletin izni olmadan kuş böyle uçmamalıymış)  topraklarının işgal edilmesine göz yummadığı, halkının öldürülmesine sesini kaldırdığı için ABD ve AB tarafından terör örgütü olarak ilan edilsin.

Oh ne güzel dünya. Sen gel milleti topraklarında ez, Servet’ini elinden al, çocuklarını öldür, kadınların hapishaneye doldurup tecavüz et, ama senin bu zulmüne itiraz eden, halkın oyunu kazanan direnişçiye de terörist de. Sonra da dünyadaki bütün cahillere ve senin köpekliğini yapanlara bu halkı terörist olarak göster.

Ortadoğu'da yarattığı terör örgütleri ile ülkeleri, şehirleri harabeye çeviren, servetleri talan edip tüm kötülüklerde önde duran bu ülkelere kim başkaldırırsa terörist deyip ellerindeki medya vasıtasıyla bunu dünyaya servis edirler. Cahil dünyada bunu hemen yiyor. Doğrudur az da olsa eğitimli olan insanlar oyunun farkında. Filistin'den sonra sıranın Orta Doğu, Kafkaslar, Avrasya, Türkistan ve zamanla Avrupa ülkelerine de çatacağını, kana doymayan Siyonistlerin bir gün bütün halkların "kapısını döveceğini" iyi bilirler. İnsanları kimyasal silahlarla, gökten dökülen bombalarla, yalan algılarla yıldıracaklarını, karşı çıkan vatansever insanlara da Kara yakarak terörist diyeceklerini net görürler. O yüzden Amerika ve Avrupa'da olan bazı gazeteciler açık şekilde İsrail ve ABD'ye itiraz ediyor, yazılar yazıyor.

Bir sözle bu gün biz arabı, ya da yahudi’yi tartışmıyoruz. Bugün biz hepimize yaşatacakları oyunu görür Siyonizm’e dur diyoruz.

1 ay önce Karabağ’da Hankendini 30 yıllık işgalden Azat ettik. Bir sivilin burnunu kanatmadığımız halde bugün Hamasın güya 40 kişinin başını kestiğini (ortada ne baş var, ne beden)  iddia eden medya Azerbaycan'a  işgalci diyerek Avrupa ve Amerika'da yalan haberler yaptı. (Canlı yayında ısrarla Hamasın bebeklerin kafasını kestiğini iddia eden ve bunun İsrail hükümeti tarafından teyit edildiğini bildiren CNN International spikeri Sara Sidner, “İsrail hükümeti şimdi bunu teyit edemediklerini söylüyor, sözlerimi daha dikkatli seçmeliydim” dedi.

Özür dileyen Sidner, kendisini “Yanıltıldık” ve “Hamas’ın bunu reddettiğini de söyledim” diyerek savundu, “Biz hükümet liderlerinin söylediklerini aktarıyoruz” dedi.

Sidner’ı eleştirenler ise Hamasın bunu reddettiğini ancak sonunda söylediğini, diğer CNN spikerlerinin ise “Hamasın söylediklerine inanmak güç” yorumunu yaptığını ifade ediyor.)

 

Algı ile insanların kafasını doldurdular.

Azerbaycan devletine ve askerimjze  olmazın yalan iftiralarını attılar. Oysa hemen medya kuruluşlarının olduğu ülkeler Birleşmiş milletler ‘de ermininin işgalci olması ile bağlı kabul edilen 4 kararnameye oy vermişler. Bildiğiniz ABD ve İsrail'in yönettiği bu ülkeler imza attıkları kararlara bile sahip çıkamazlar.

Yani söylediğim şu ki Amerika ve İsrail'in istediğini yapmayan bütün ülkelerde onlara karşı çıkan kim varsa hepsine kolayca "teröristtir" deyip, bu yalanlarını da algıyla kamuoyuna dayatıp ülkeleri işgal ediyorlar.Onların bu iğrenç oyununa karşı çıkan devletlere de teröristleri savunur algısıyla yeni saldırılar hazırlıyorlar. Bizler bugün bu oyunu görmeyip, içimize saldıkları Siyonistlerin "milliyetçi" görünümlü ajanlarının propagandasına kanarsak Gazze’ye dökülen bomba Ankara'ya da, Bakü’ye de dökülecek. Araplarla Yahudiler amca çocuğudur, Ruslarla Ukraynalılar amca çocuğudur ama bu Siyonistler o kadar iğrençtiler ki, insanları fitne fesatla birbirine öldürtürler. Normal sahaya inip ellerinde silahla halkların önüne çıkıp savaşsalar bir şey demeyeceğiz. Amerika'nın ve İsrail'in bunu yapamayacağını hepimiz biliriz. Doğru düzgün savaşacak askerleri yok. 20 senedir bu topraklarda gökten bombalar yağdırıp sahada hiçbir operasyona tek gire bilmeyen ABD'nin karada sadece beslediği terör örgütlerinin eliyle kan döktüğünü biliriz.  Aynı şey İsrail için de geçerlidir. Uçakları olmasa şimdi ne İsrail vardı ne de Siyonizm. Yattığı yerde insanları bombalayıp öldürmek, kimyasal bombalar kullanmak ne Savaş ahlakına yakışır, neden insanlığa. Gökten bomba döküp kimyasal silah kullanmakla da bu işi başaramayacaklarını anlayınca insanların suyunu kesiyorlar. Yani bildiğiniz bu savaşın elle tutulacak hiçbir insanı tarafı yok. Bunun bin de birini her hangi bir Türk ya da İslam ülkesi yapsa yer yerinden oynardı. Cizre'de ve Hankendin’de terör örgütleri evlerin içine sızmıştılar. Devletlerimiz bir sivilin burnu kanamadan operasyonu başarıyla bitirdi. Ama sorsan biz barbarız, bunlar hümanist.

Unutmayın 40 senedir PKK'nı, "Kürdistan" projesini ABD ve İsrail bu topraklarda destekliyor. Eskiden Sovyetler birliği yaratsa da, SSCB’nin başında duranlarda ekseriyet Amerika'nın yönettikleri idi. Özelikle 1944cu yılda ikinci cephenin açılısından sonra Sovyet yönetimine Amerika iyice tesir ede bilirdi. Görüntüde düşman görünseler de arkada iyi bir müttefikler. Şimdi İran’la oldukları gibi. Her kese düşman gibi görünseler de, arka planda İsrail Amerika İran üçgeni hep birlikteler. Biz bunu İran Irak savaşı zamanında görmüşüz. ABD ve İsrail'in Irak'a karşı İran'a destek verdiğini biliyoruz. İran'ın başındaki iktidarının nereden geldiğini de çok iyi biliyoruz.

Neyse oyun ortada. Bu oyun çok da derin değil. Aklı olan, azıcık düşünebilenler dikkat ederse oyunu net görebilecek. Bu oyuna karşı siyasi kininizi, kafatasçılığınızı, milli ayrı seçkiliğinizi, Lavrensel'in uydurduğu yalan tarihi bir kenara koyun. ABD ve İsrail'in algısına destek vermeyin. Unutmayın bir gün sıra bize gelirken atacakları bombalar "bunlar bizim algıcılarımız, köpeklerimizdi dokunmuyoruz" demeyecek. Sizin de yavrularınız yatakta koynunuzda ölecek. Kaddafi’ye, Saddam’a yapılan oyunlara sustuk, hatta içimizden birileri alkış bile tuttu. Aynı şeyi Filistinlilerde yaptı. Şimdi sıra Filistin'de. Bari yanlıştan dönüp sıra bize gelmemesi için hakkın yanında olmalıyız. Yoksa yarın askeri ile birlikte bunlara karşı direnecek Türk halkına da terörist diyecek bu teröristler. Unutmayın bugün sınır ötesinde teröriste sahip çıkan bu şeytan güçler Türkiye devletine açık şekilde hem medyalarında hem de Uluslararası örgütlerin toplantılarında saldırırlar. Bunlar için değer yoktur sadece meraklarını temin eden katilleri sevmek var.

Azıcık beyniniz varsa düşünün cenaplar düşünün. Sonra çok geç olacak düşünmeye bile zamanınız olmadan sizi öldürecekler...


ABD, İSRAİL KÖPEKLİĞİNİ YAPMAYANLAR "TERÖRİSTTİR"

Nigar Ögeday

26.10.2023 17:03:00

Gelin hep beraber Erzurum'u "Uzak Şehir” olmaktan çıkaralım

Önce insan olmak, insan olmayı bilmek!

Gündeme Dair Meseleler

ERZURUM SPOR FK EYÜP SPOR İLE İSTANBUL'DA KARŞILAŞACAK

ERZURUM BEYAZŞEHİR SPOR KULÜBÜNDEN FUTBOL İL TEMSİLCİSİ FERİT KARAKOCA ' YA ZİYARET

SERKANDAŞ SİGORTA U-15 YAŞ GRUBU PLAY-OFF YARI FİNAL MÜSABAKALARI BAŞLIYOR

Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi’nin “Vakıf Haftası” Mesajı

Palandöken’in çok özel ziyaretçileri vardı

Biz çoktan başladık…

Erzurum valiliği; bir iddia ve bir cevap…

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 35 31 1 3 64 96
2.Fenerbahçe 35 28 1 6 58 90
3.Trabzonspor 35 18 13 4 13 58
4.İstanbul Başakşehir 35 16 12 7 10 55
5.Beşiktaş 35 16 13 6 6 54
6.Alanyaspor 35 12 10 13 3 49
7.Kasımpaşa 35 14 14 7 -6 49
8.Rizespor 35 14 14 7 -7 49
9.Sivasspor 35 12 11 12 -9 48
10.Antalyaspor 35 11 12 12 -4 45
11.Adana Demirspor 35 10 11 14 3 44
12.Samsunspor 35 11 15 9 -5 42
13.Kayserispor 35 11 13 11 -9 41
14.Ankaragücü 35 8 12 15 -3 39
15.Fatih Karagümrük 35 9 16 10 -2 37
16.Konyaspor 35 8 14 13 -14 37
17.Gazişehir Gaziantep 35 9 18 8 -15 35
18.Hatayspor 35 7 15 13 -10 34
19.Pendikspor 35 8 18 9 -31 33
20.İstanbulspor 35 4 24 7 -42 16

YAZARLAR