Tarih: 19.04.2024 06:45

YAZIK OLDU HEMDE ÇOK YAZIK OLDU

Facebook Twitter Linked-in

YAZIK OLDU HEMDE ÇOK YAZIK OLDU

ERZURUM SPOR FK U-19 YAŞ GRUBU TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA İKİ KEZ ÖNE GEÇTİĞİ MÜSABAKADA PENALTI ATIŞLARI SONUCU TURNUVAYA VEDA ETTİ…

Erzurum Spor FK U-19 Yaş Grubu takımı baştan sona üstün oynadığı maçta bireysel Kaleci hataları sonucu turnuvaya veda etti…

Tum1haber/medya/spor/Ferit Karakoca

Sefa Yunusoğulları koordinatörlüğünde Alparslan Topçu Okan Kadir Karadağ ve Erkan Adin yönetimindeki Erzurum spor FK U-19 Yaş Grubu takımı Türkiye şampiyonası ilk müsabakasında Esenler Erok Spor karşısında iki kez öne geçmesine rağmen penaltı atışları sonucunda turnuvaya veda etti.

Müsabakanın başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyan temsilcimizin maçın hemen başında 5. Dakikada Fatih Onay ile 1-0 öne geçti, öne geçtikten sonrada güzel oyununu devam ettiren temsilcimiz bir çok pozisyondan yararlanamazken dakikalar 14 gösterirken kalecinin büyük hatası sonucunda Emin Fazlıoğlu kendi kalesine attığı golle durumu 1-1 getirdi. Bu golden sonra yine oyun üstünlüğü temsilcimizde idi ve golde çabuk geldi. 25 dakikada bu sefer sahneye Muhammed Furkan Karahan çıktı ve durumu 2-1 getirdi ve ilk devre Erzurum spor FK U-19 Yaş Grubu takımının 2-1 üstünlüğü ile geçildi.

İkinci devredede üstün olan taraf takımımız olmasına rağmen 80 dakikada kaleciye verilen geri pasında rakibe çarpan top gol olunca müsabakada 2-2 lik sonuçla tamamlandı ve penaltı atışlarına geçildi.

Penaltı atışlarını Muhammed  Karahan, Fatih Onay veYunus Emre demir atarken Mücahit dalda ve Uğurcan Mengi ise penaltıları kaçıran oyuncularımız oldu ve müsabaka Esenler Erok Sporun üstünlüğüyle sona erdi.

Bir sezon boyunca rekorları alt üst eden Erzurum Spor FK U-19 Yaş Grubu takımı tebrik ediyor emeği geçenlere Başta onursal başkan Mehmet Sekmen olmak üzere Erzurum spor FK kulüp başkanı sayın Ahmet Dal ve yönetimine, Teknik ekibin başında olan Sefa Yunusoğulları'na, Alparslan Topçu ' ya, Okan Kadir Karadağ 'a , Erkan Adin 'e ve emeği geçen herkese TÜM 1 HABER olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz..




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —