Tarih: 24.03.2024 20:33

TYB Erzurum ve Erzurum ETÜ birlikteliğinde “Anlamanın sırrı, soru…”

Facebook Twitter Linked-in

TYB Erzurum ve Erzurum ETÜ birlikteliğinde “Anlamanın sırrı, soru…”

Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi ve Erzurum Teknik Üniversitesinin ortak çalışmaları doğrultusunda başlatılan ve “Kültür Pınarı” seferberliği adı altında ilki yapılan “Yazarlık Atölyesi” çalışmaları bugün başladı.

 

Tum1haber/medya/eğitim/kültür-sanat

Daha önceden duyurusu yapılan ve TYB Erzurum Şubesi ve Erzurum Teknik Üniversitesinin birlikteliğinde başlatılan Yazarlık Atölyesinin ilk konu başlığı “Anlamanın Sırrı Soru” oldu. Anlam arayışının en büyük sırlarından birisi olan soru, aslında cevabın anahtarıdır. Sorduğunuz sorular sizin zihin dünyanızı ortaya koyar. Art niyetsiz sorular sorabilmeyi öğrenmenin önemine değinerek, muhatabını tahkir etmeden, onlarla daha iyi iletişime geçmek için hangi soru kalıpları üzerinden gidilmesi gerektiği ile ilgili istişare edildi. Yeterince nedenimiz varsa sonrasında nasıllarımızın da gelmesi gerektiği üzerine konuşuldu. 

 

Erzurum Teknik Üniversitesi Kütüphane Daire Başkanlığı kütüphanesinde, TYB Erzurum Şube Başkanı Memet Gözütok tarafından yapılan ilk etkinlik, her hafta farklı bir konu başlığı altında yine konunun tecrübelileri veya uzmanı tarafından devam ettirilecektir. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —