Bugün, 18 Aralık 2025 Perşembe
  • BIST 100

    14183,03%0,27
  • DOLAR

    42,73% 0,04
  • EURO

    50,22% 0,07
  • GRAM ALTIN

    5936,00% -0,44
  • Ç. ALTIN

    9581,68% -0,25

Sedat Yalçın’dan Mustafakemalpaşa’ya refah sözü 

Sedat Yalçın’dan Mustafakemalpaşa’ya refah sözü 

GÜNDEM 1.03.2024 14:37:18 0
Sedat Yalçın’dan Mustafakemalpaşa’ya refah sözü 

Kırsal kalkınma ve turizme yönelik projeleriyle Bursa’nın Kent Vizyonu’nu oluşturmayı hedefleyen Yeniden Refah Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın, seçim çalışmalarını Mustafakemalpaşa ilçesine yaptığı ziyaretle sürdürdü.

BURSA (İGFA) - Bursa’nın ve 17 ilçesinin daha yaşanabilir ve refah bir hale getirilmesi için vizyon projelerini kamuoyuyla paylaşmaya devam eden Sedat Yalçın; seçim çalışmaları kapsamında gittiği Mustafakemalpaşa’da bir dizi ziyarette bulundu.

Mustafakemalpaşa’daki ilk ziyaretini Belediye Başkanı Mehmet Kanar’a gerçekleştiren Sedat Yalçın,  ilçede yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar’la yaptığı görüşmenin ardından sırasıyla Mustafakemalpaşa Muhtarlar Derneği, Mustafakemalpaşa Yörük-Manav Türkmen Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası’nın yanı sıra Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası Başkanı Sadettin Akkoyunlu ve Yönetim Kurulu’nu makamında ziyaret etti.

İlçede eski dost ve dava arkadaşlarıyla bir araya gelerek hasret gideren Sedat Yalçın daha sonra i esnaf ve vatandaşlarla buluşarak sorunlarını ve taleplerini yerinde dinledi.

Esnaf ve vatandaşlar, yenilikçi ve çözüm odaklı bakış açısıyla kendisine sorulan soruları içtenlikle cevaplayan Sedat Yalçın’ı sevgi seli ile karşılayarak bağırlarına bastı.

Mustafakemalpaşa’nın tarım, turizm, sanayi alanlarındaki eksikliklerinin farkında olduklarını belirten Sedat Yalçın;  ilçedeki sorunların ortak akılla, el birliğiyle çözüme kavuşturulması için gayret göstereceklerini söyledi. “MUSTAFAKEMALPAŞA İÇİN UFUKTA REFAH GÖRÜNÜYOR” Bursa Kent Vizyonu Projesi kapsamında ilçenin tarım ve turizm başta olmak her alanda kalkınmasına yönelik yenilikçi ve sürdürülebilir hedefler ortaya koyacaklarını vurgulayan Sedat Yalçın, ilçeye yapacakları yatırımlarla Mustafakemalpaşa’yı örnek bir tarım ve turizm kenti hüviyetine kavuşturacaklarının müjdesini vererek; “Mustafakemalpaşa’nın sorunlarını biliyoruz. İlçemiz verimli tarım arazileriyle tarım kenti olma özelliğinin yanı sıra doğal güzellikleriyle de önemli bir turizm potansiyeli taşıyor. Hayata geçireceğimiz projeler ve yapacağımız yatırımlarla ilçenin tarım ve turizm alanlarındaki kalkınma hedefini daha ileriye taşıyacağız.  Mustafakemalpaşa Refahın bereketine kavuşacak. Esnafımızın, çiftçimizin, köylümüzün; ilçeye değerini veren bütün güzel yürekli hemşerilerimizin sorunlarını çözmek ve yapacağımız her bir yatırımın gönüllerde umut olarak yeşereceği Mustafakemalpaşa’yı azim ve gayretle geleceğe taşımak boynumuzun borcudur.  Bursa’nın tüm ilçelerinde olduğu gibi Mustafakemalpaşa da depreme dayanıklı konutlar inşa ederek ilçeyi Dirençli Kent Stratejimizin bir parçası yapacağız. Burası doğal güzellikleriyle ünlü nadide bir ilçemiz. Dolayısıyla doğanın incisi olan bu güzel ilçemize elbette yeşil bina konseptiyle örülü caddeler, sokaklar ve mahalleler yakışır. Mustafakemalpaşamız termal turizm potansiyeli yüksek olan ilçemiz. Biz bu anlamda Termal Sağlık Bölgesi kurarak dünyanın ilgisini ilçeye çekeceğiz. Böylece Mustafakemalpaşa kazanacak, Bursamız kazanacak. Bizler azim ve gayretimizi hayallerin ötesine geçen projelerimizle buluşturduk. Her bir projemizi gerçekleştirdiğimizde kendinizi, huzur ve refahın şefkatle sarıp sarmaladığı, “Çok şükür iyi ki Refah var” diyeceğiniz yepyeni bir gelişim düşüncesinin içerisinde bulacaksınız. Biz ışığıyla ufku aydınlatan Refah’ı görebiliyoruz. Kazanan, kazancını katma değere dönüştüren mutlu insanların yaşadığı Mustafakemalpaşa’yı görebiliyoruz. Değişim ve gelişimin ayak seslerini duyabiliyoruz. Çünkü bizler daima hayalle gerçeğin buluştuğu noktadayız.” diye konuştu. Yeniden Refah Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın, seçim çalışmalarına önümüzdeki günlerde yapacağı ilçe ziyaretleri, halk buluşmaları ve STK ziyaretleriyle devam edecek.


 

Yorum Ekle

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Demir Gaziantep'te çeşitli ziyaretlerde bulundu

Yenilikçi Hukukçular Platformu’ndan “Kadının İnsan Hakkı” Paneli

Bursa’da Türk Dili Seferberliği: "Dilimizi Korumak Namus Borcumuzdur!"

Bakan Fidan, Gazze konulu toplantıya katılmak üzere ABD'ye gidiyor

Gaziantep'te kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Gaziantep'te haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişi yakalandı

IHO EBRAR, Etiyopya'da su kuyusu açtı, ekmek ve sıcak yemek dağıttı

Adıyaman'da aranan 3 şahıs yakalandı

Almanya: Ukrayna'ya destek için dondurulan Rus varlıkları kullanılmalı

ABD'den İran'a yönelik yeni yaptırım kararı

YSK yeni 6 yeni üye ve başkanını seçecek

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HALİT DOĞAN SALI PAZARI ZİYARETİ

Samsun'da uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Malatya'da depremzedelere köy evleri teslim edildi

MOTAŞ'A yeni şoför alımı yapıldı

HÜDA PAR: Sosyal medyaya yaş sınırı getirilsin

Fidan'dan SDG'ye uyarı: Mutabakata uyulmalı, sabrımız tükeniyor

Kamu personeline 30 bin TL seyyanen zam geri çekildi

Battalgazi Belediyesi'nden ailelere destek

Bitlis’te 4 adrese eş zamanlı uyuşturucu operasyonu: 5 tutuklama

Manisa'da Başkan Dutlulu yangın bölgesinde

TBMM Başkanı Kurtulmuş: Filistin’i Güney Kore'nin tanınmasıyla çok güçlü bir destek verilmiş olur

MEB’den 811 öğrenciye 45 ülkede burs sağlanacak

Brüksel'de polis ve çiftçiler arasında çatışma

Fransa'da süper grip alarmı

Konya-İstanbul hattında 13 milyon yolcu yüksek hızda seyahat etti

Tüm aboneleri ilgilendiriyor... Su, elektrik ve gaz sayaçlarında tamir ve ayar ücretleri yeniden belirlendi

Yeşilay'dan uyuşturucu haberlerinde normalleştirme ve özendiricilik riskine karşı uyarı

Bahçeli: ‘DEM Parti’nin 4 Ocak’ta düzenleyeceği mitingin hiçbir mahsurlu yanı yoktur’

Sakarya'da 'Modern Zamanlar' filmi sinemaseverlerle buluştu

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

Haydi gelin köyümüze geri dönelim…

Ahmet Dal’dan “Yeter artık!”

Anahtar Parti Oltu’da Saha Çalışmalarını Sürdürüyor

Vedat Kan’la 25. Gün’ de “Palandöken Belediyesi ” vardı…

Erzurum'da nitelikli üretim ve istihdamın artırılmasına teşvik amaçlı bir bakış…

PERDEDE OYUN KÖYDE ŞENLİK VAR…

ERZURUM İL TANITIM VE GELİŞTİRME KURULU KARARI…

Ruhları şad olsun…

Vali Çiftçi Bat Pazarındaydı…

Vali Çiftçi’den Türk Kızılay’ına ziyaret

MEB’den 811 öğrenciye 45 ülkede burs sağlanacak

MEB’in dijital servisleri ÖBS ve OVA’dan 600 bini aşkın kişi yararlandı

Geleceğin bilim insanları Beylikdüzü'nde yetişiyor

ÖSYM Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı giriş belgeleri yayımlandı

MEB, 'Türkçe ve Dil Eğitiminde İyi Uygulamalar'a hazırlanıyor

Bursa İnegöl’de geleceğin mobilya üreticilerine sürdürülebilir çevre eğitimi

Gaziantep'te öğretmenlere akıl ve zeka oyunları eğitimi

Batman'da anaokulu velilerine mahremiyet bilinci eğitimi

KPSS-2025/2 tercih süreci başladı

Kayseri İtfaiyesi’nden Yoğun Akreditasyon Eğitimi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 16 12 1 3 24 39
2.FENERBAHÇE A.Ş. 16 10 0 6 22 36
3.TRABZONSPOR A.Ş. 16 10 1 5 14 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 16 8 3 5 10 29
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 16 7 4 5 7 26
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 16 6 3 7 4 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 16 6 5 5 -2 23
8.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 16 5 6 5 5 20
9.KOCAELİSPOR 16 5 6 5 -3 20
10.CORENDON ALANYASPOR 16 3 4 9 -1 18
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 16 4 6 6 -3 18
12.TÜMOSAN KONYASPOR 16 4 8 4 -8 16
13.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 16 3 7 6 -7 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 16 4 9 3 -14 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 16 2 6 8 -17 14
17.İKAS EYÜPSPOR 16 3 9 4 -11 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 16 2 11 3 -16 9

YAZARLAR