Haberi Sesli Oku

Sakarya'da raylı sistemden sonra şimdi de Yazlık Kavşağı:

Sakarya

Sakarya'da raylı sistemden sonra şimdi de Yazlık Kavşağı:

Şehir ulaşım alt yapısı için raylı sistem müjdesini kısa süre önce paylaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar bu kez Yazlık Kavşağı için önemli bir mesaj vererek, “Yeni duble yollar inşa ediyor, mevcut arterleri yeniliyoruz. Filomuzu 23 araçla güçlendirdik, indirimli ve ücretsiz ulaşımı getirdik. Adapazarı-Serdivan hattı raylı sistem projesi için güzel gelişmeyi paylaşmıştık. Şimdi ise Yazlık Kavşağı’yla ilgili gelişmeleri önümüzdeki günlerde açıklayacağız. ‘Ulaşımda Sakarya Zamanı’ düşüncesiyle yapacağımız daha çok iş var” dedi.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, ulaşım yatırımlarını şehirlerin gelişimlerinde en temel alan olduğunu ifade ederek, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

RAYLI SİSTEMDEN SONRA ŞİMDİ YAZLIK KAVŞAĞI

Alemdar, Sakarya’nın ihtiyacı olan ulaşım altyapısının inşası için kararlılıkla çalıştıklarını dile getirerek, raylı sistem, ADARAY, Yazlık Kavşağı ve diğer ulaşım yatırımlarıyla birlikte “Ulaşımda Sakarya Zamanı” vurgusunda bulundu.

Başkan Alemdar, raylı sistem projesi ve şehirdeki diğer ulaşım adımlarından sonra Yazlık Kavşağı için önemli bir sürecin içine girdiklerini belirterek, “Gelişmeleri önümüzdeki günlerde paylaşacağız” dedi.

 

TALEP VE ŞİKÂYETLERİ ANLIK OLARAK TAKİP EDİYORUM

Alemdar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şöyle dedi: “Şehirlerin kalkınmasında en temel başlık kuşkusuz ulaşımdır. Büyükşehir Belediyesi olarak Sakarya’nın ihtiyacı olan ulaşım altyapısının inşası için kararlılıkla çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana gerek vatandaşlarımızla buluşmalarımızda gerekse sosyal medya üzerinden ulaşımla ilgili talep ve şikâyetleri takip ediyorum. Çalışma arkadaşlarımızla Sakarya’nın ulaşım geleceği hep masamızın üzerinde, gelen her talep ve şikâyeti değerlendiriyor, sürekli bu alanda çalışmalar yapıyoruz.”

 

YENİ DUBLE YOLLAR, GÜÇLÜ ULAŞIM FİLOSU

“Yol Medeniyettir’ anlayışıyla sorumluluğumuzda olan arterleri yenilemekle kalmıyor, yeni duble yolları şehrimize kazandırıyoruz. 1. Cadde’de sona yaklaştık, Arifiye’de yeni bir bölünmüş yolu hizmete açmak için çalışmalara başladık. Öğrenci ve velilerin refahına katkı sunmak için belediye otobüslerimizde ilk ve ortaokul öğrencilerine ücretsiz ulaşım, lise ve üniversite öğrencilerine yüzde 54 indirim uygulamasını hayata geçirdik. Otobüs filomuzu 23 yeni araçla güçlendirdik, yeni araçlarla çevreci, konforlu ve güvenli ulaşımı sağlamak için çalışmaya devam ediyoruz.”

 

 

 

Raylı sistem, ADARAY, Yazlık Kavşağı

“Adapazarı- Serdivan hattı raylı sistem projesi için geçtiğimiz hafta güzel haberi şehrimizle paylaştık, yine ADARAY’ı da yeniden raylara indirmek istiyoruz. Yazlık Kavşağı’nın mevcut durumuyla ilgili de çok sayıda talep oluyor. Seçim vaatlerimiz arasında yer alan kavşakta yeni bir projeyi hayata geçireceğimizi ifade etmiştim. Ekip arkadaşlarımızın çalışmaları devam ediyor. Yakın zamanda bu konuyla ilgili de şehrimizle müjdeli haberi paylaşacağız. ‘Ulaşımda Sakarya Zamanı’ düşüncesiyle yapacağımız daha çok iş, yürüyeceğimiz daha çok yol var.”



Yorum Yazın

Haydi gelin köyümüze geri dönelim…

Ahmet Dal’dan “Yeter artık!”

Anahtar Parti Oltu’da Saha Çalışmalarını Sürdürüyor

Vedat Kan’la 25. Gün’ de “Palandöken Belediyesi ” vardı…

Erzurum'da nitelikli üretim ve istihdamın artırılmasına teşvik amaçlı bir bakış…

PERDEDE OYUN KÖYDE ŞENLİK VAR…

ERZURUM İL TANITIM VE GELİŞTİRME KURULU KARARI…

Ruhları şad olsun…

Vali Çiftçi Bat Pazarındaydı…

Vali Çiftçi’den Türk Kızılay’ına ziyaret

İzmir’in kütüphanelerini 'kitap kurtları' çok sevdi

Öğrencilerden yerli ve millî sanayiye teknik ziyaret

KUMLUCA’DA GÖNÜLLER HAFIZLAR İÇİN BİRLEŞİYOR… HAYIR KERMESİNE DAVETLİSİNİZ!

YÖK Başkanı Özvar: ABD ve Avrupa’da baskı gören akademisyenlere kapımız sonuna kadar açık

Mudanya'da su ürünleri denetimlerine eğitim desteği

Mersin’de öğrenci taleplerine yönelik takip toplantısı

Şırnak’ta gönüllü öğretmenler öğrencileri sınava hazırlıyorlar

Adana'da okulun atıl bahçesinde 'açık hava' ders

KARAD'dan amatör telsizcilik eğitimi

Sakarya'da minikler seramikle, gençler tezhiple tanıştı

Asgari Ücret Komisyonu İkinci Kez Toplanıyor: Zam Senaryoları Masada

ABD Senatosu, Suriye'ye yönelik Sezar Yasası yaptırımlarını kaldırdı

Batman'da kız öğrenciler sabah namazı programında bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, TBMM Genel Kurulu'nda 2026 yılı bütçesini sundu

Mustafa Palancıoğlu AB Çalışma Grubu Toplantısı'nda

İzmir Güzelbahçe'de güven esaslı dayanışma... Tart ve parasını kutuya at!

Ankara Keçiören’de zararlılara çifte önlem

Muğla Milas’ta doğalgaz sonrası yol onarımı

Kocaeli’nde işletmeler gece 03.30’a kadar açık

Yüzyılın Konut Projesi’nde başvurularda son gün yarın

Hafta sonu yurdun iç ve batısında yağış bekleniyor

Umut Kervanı Tarsus'ta ihtiyaç sahibi ailelere yardım ulaştırdı

ABD, Venezuela açıklarında bir tekneye daha saldırdı: 4 ölü

17 ilde alkol operasyonunda 66 şüpheliye işlem yapıldı

Ali Taşı Mahallesi’nde Köy Muhtarlar Derneği tartışması: Muhtar İlik’ten Menekşe Parkı tepkisi

Memduh Büyükkılıç öğrencilere Togg'u tanıttı

Ruh Sağlığı Okuryazarlığı paneline Bursa'da yoğun ilgi

İzmir'de 'Şemikler Taşıt Üst Geçidi' inşaatı başlıyor

İzmir’in kütüphanelerini 'kitap kurtları' çok sevdi

İstanbul’da uyuşturucu soruşturması: Ünlü isimlere gözaltı

Maduro: Venezuela asla sömürgeleştirilemez

Kayseri Talas'tan can dostlara büyük merkez

Kocaeli’de su altı dünyası yakında kapılarını açıyor

İstanbul depremi neden yeniden dünya gündeminde?

17 ilde sahte alkol imalathaneleri deşifre edildi

Altın fiyatları rekora yakın seyrediyor

ERÜ 17 Aralık şehitlerini andı

Kocaeli "Kat’ı sanatını" geleceğe taşıyor

Selçuklu mirası Sivas'ta yeniden hayat buluyor

Öğrencilerden yerli ve millî sanayiye teknik ziyaret

Yükleniyor