Tarih: 03.04.2024 13:54

MASK Sergisi Açıldı

Facebook Twitter Linked-in

MASK Sergisi Açıldı

1-5 Nisan tarihleri arasında Antalya Aydın Kanza Parkı Kültür Sergi salonunda serbest stil ödüllü karma sergi ziyaretçilerine açık olacak.

Tum1haber/medya/kültür-sanat/Hasan Eryiğit

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi doçent Doktor Mehmet Sağ, Küratör-Sanatçı Zehra Aksoy'un Jüri üyesi olarak görev aldığı sergide yerli yabancı 41 ressam, Sergi ile ilgili Küratör Mehmet Sonat Gülşen şöyle dedi:

Biz bir yola çıktık. 1. Antalya çağdaş sanat fuarında bir araya geldiğimiz bir kaç sanatçı arkadaş ile özellikle genç sanatçı arkadaşlar olmak üzere tüm sanatçı arkadaşlara imkan yaratabilmek ve önünü açabilmek için bir araya geldik. Ve bu birlikteliğin ilk ürünü mask Antalya sergisinde yeni arkadaşlar ile buluşarak yolumuza devam etmeye karar verdik.

Sanatçılar olarak özelikle maddi zorluklar çekiyoruz. Umarım bu çabalarımız bir sonuç verir ve bir akımın başlangıcı olur. mask Antalya sergimizin ödül alacak sanatçılara para  ödülünün haricinde 1. 2. Ve 3. Olacak eserlerini IAAF İzmir de sergileme imkanı sunacağız. Bu ödüle ek olarak jüri özel ödülü de ekledik. Jüri özel ödülünü kazanan eserde bizimle IAAF a katılabilecek.

mask sergimizin ikincisini art vizyon galeri İstanbul da mask İstanbul olarak 11-19 2024 Mayıs'ta yapacağız. Ödüller ikiye katladı ve Bodrum art fair e katılım imkânı da ödüller arasında olacak. 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —