Bugün, 23 Aralık 2025 Salı
  • BIST 100

    14197,16%-0,23
  • DOLAR

    42,80% 0,02
  • EURO

    50,29% 0,26
  • GRAM ALTIN

    6075,15% 1,74
  • Ç. ALTIN

    9754,73% 1,17

Marmaris 20 yıl sonra bugünle gurur duyacak

Marmaris 20 yıl sonra bugünle gurur duyacak

GÜNDEM 5.02.2024 15:12:09 0
Marmaris 20 yıl sonra bugünle gurur duyacak

Cumhuriyet Halk Partisi Marmaris’te, 31 Mart Yerel Seçimleri için mevcut Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın da içinde olduğu,  adaylık başvurusu yapan 7 aday adayının içinden CHP Parti Meclisince Belediye Başkan Adayı seçilen Acar Ünlü, Marmaris halkıyla buluştu.

Ata SEVGİ / AjansCANKA

MUĞLA (İGFA) - Önceki gün (3 Şubat 2024)  beraberinde CHP Muğla Milletvekili Gizem Özcan’la birlikte, CHP Marmaris İlçe Binası önünde vatandaşlara seslenen CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü, Marmaris’in 20 yıl sonrası için bugünden çalışmalara başladıklarına dikkat çektiği konuşmasında; “ On yıl önce memleketimize hizmet etmek üzere meclis üyesi adayı olmuştum. Çok şükür meclis üyeliğimiz sonrasında, ilçe başkanlığı göreviyle de Cumhuriyet Halk Partisi benim memleketime, bana hizmet hakkı verdi. Tabi bu siz değerli dostlarımızın; hem Marmarislilerin, hem de parti üyelerimizin destekleriyle oldu. O yüzden içinde bulunduğum kurumun bir kez daha büyüklüğünü sizlere itiraf etmek ve sizlerden yeni dönemde de destek almaya geldim.  2019’da  yine bu göreve talip olmuştum. Partimiz Mehmet Oktay arkadaşımızı aday olarak belirledi ve hepimiz onun arkasında kenetlendik ve altı oklu bayrağımızın Marmaris’ten inmemesi için hep birlikte savaşımızı verdik. Ve bugün uzun değerlendirmeler sonucunda Marmaris’te Cumhuriyet Halk Partisini bu dönemde belediye başkanlığı yarışında temsil etmek için beni görevlendirdi. Bu sürece başlarken kendimi sizlere emanet etmiştim. O yüzden siz Marmaris halkına bu süreçte bana destek olan ekip arkadaşlarıma, milletvekillerimize ki Gizem (Özcan) vekilimde bugün burada, bize desteğini göstermek için yanımızda.
Bugün yarışa başlama zamanı. 2019’dan beri hayalini kurduğumuz projeleri halkımıza anlatma zamanı, bu denizi yeniden çizmeye, sularını maviye boyama zamanı. Balıkları martıların üstüne koyma zamanı. Marmaris için yeni bir ortak hayal kurma zamanı. Bu hayali hep birlikte gerçekleştirip gelecek nesillere yaşatma zamanı. Hepimiz, inanın bundan 20 yıl sonra kimimiz çocuklarımıza, kimimiz torunlarımıza “işte ben senin için bu kararı vermiştim ve bu çalışmaların başlamasına ortak olmuştum.” Diyeceksiniz. Hepinize söz veriyorum ki yarın verdiğiniz kararlardan dolayı onur duyacağınız gurur duyacağınız, çocukların yüzünüze onurla baktığı günlerin başlama zamanı. Marmaris’te çok karakış olmuyor ama karakışın sonu Mart’a, bahara gidiyor. O zaman bu baharda hep birlikte yeniden çalışmaya var mısınız? Bu baharda 2004’te Marmaris’e dikilen Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını daha güçlü, daha yükseğe dikmeye var mısınız?
Buranın Cumhuriyet Halk Partisi’nde sonsuza dek kalmasına, bir adım daha yaklaşmaya var mısınız?.. O zaman bende onurum namusum şerefim üstüne yemin ediyorum ki, hem çocuğuma hem sizin çocuklarınıza yarın parmakla göstereceğiniz bir belediye başkanı ve bir belediye yönetimi sözü veriyorum. Ben ve ekip arkadaşlarım yarın parmakla göstereceğiniz çocuklarınıza emanet edeceğiniz ve onların da yarın, sizin emanetinize sahip çıkmasını sağlayacağınız bir Marmaris yaratacağız. “dedi.


CHP MARMARİS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ACAR ÜNLÜ KİMDİR?
 “Aileden Marmarisli olan Acar Ünlü, 1981 Marmaris doğumludur.  İlköğretim sonrası lise eğitimini İzmir’de tamamlayan Acar Ünlü; Başkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde lisans, Bilgi Üniversitesi İşletme Fakültesi bölümünde deYüksek Lisans eğitimini tamamladı.
Ailesine ait otel ve restaurantlarda iş hayatına atılan CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü;  2007 yılında kendine ait Pizzarium Pizza ve ardından da Yoda kafe markalarıyla iş dünyasına kişisel yatırımlar yaptı.
  2006 yılında Aylin Feyzullah Ünlü ile evlenen Başkan Adayı Acar Ünlü, 2010 yılında Ayperi ismini verdikleri, bir kız çocuk babası oldu.
2014 öncesi Armutalan Beldesi’nin CHP’li olarak ilk ve son Belediye Başkanı Muhammet Ünlü ve Marmaris CHP’de Kadın örgütlenmesi ağırlıklı olmak üzere çeşitli kademelerde görev almış Şennur Ünlü’nün oğlu olan Acar Ünlü; 2001 yılından itibaren CHP üyesi,  2014 - 2019 dönemi Marmaris Belediyesi CHP Meclis üyesi ve 2015 - 2018 yılları arasında da CHP Marmaris İlçe Başkanlığı yaptı.”

Yorum Ekle

Halep'te çatışmalar durdu, şehirde sükûnet sağlandı

Gazze'de işgalci saldırıları sürüyor: 2 şehit

Kayseri Melikgazi'den Tayyare Fabrikası söyleşisi

Gazeteci Turhan akşen DİKKAT Çeken MESAJ

Rusya ile Venezuela'dan Karayipler görüşmesi

TERME KIR KAPALI SPOR SALONU TAMAMLANDI

Zelenskiy: Savaşı sona erdirmek için barış planı mevcut

Rusya: Ukrayna ve Avrupa ülkelerinin, Rusya ile ABD arasındaki diyaloğu baltalamaya çalışıyor

İzmir açıklarında düzensiz göçmen hareketliliği

ABD, Karayipler'deki deniz üssünü yeniden faaliyete geçirdi

Kasten öldürme suçundan 10 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

BM: Gazze'ye insani yardımların girişine getirilen engellemeler kaldırılmalı

Malatya'da otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Belarus, Rus Oreşnik füze sistemlerini konuşlandırıyor

Niğde'de işçi servisi ile otomobilin çarpıştı: 13 yaralı

Samsun Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Tekkeköy’den Vali Orhan Tavlı’ya Ziyaret

Küçük Muhammed kumbarasındaki parayı Gazze'ye bağışladı

SON DAKİKA | SURİYE

6,9 Milyar Liralık Sahte Fatura Soruşturmasında 21 Tutuklama

İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan yeni yıl tedbirleri toplantısı

Danimarka’dan ABD'ye Grönland tepkisi

Antalya Ultra Maratonu’na Geri Sayım Başladı

Kocaeli 'Anne Şehir' ile 1 yılda 40 kilo verdi

İran'dan balistik füze tatbikatı

Ateşkesi ihlal eden işgal rejimi Gazze'ye yardımların girişini engelliyor

“Şiirle İyileşen Minik Kalpler” Projesiyle çocuklar gönüllerince eğlendi

Düzce'de ticari taksi park halindeki araca çarpıp devrildi!

Hüseyin Turhal’dan yeni şiir kitabı: Sessizliğin Armonisi

Mutenâ Dergisi 30. sayısıyla okurlarıyla buluştu

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

Ahmet Dal’dan Tribünlere Net Mesaj: “Bu Takım Zirve İçin Oynuyor!”

Kaldırın şu taşı bakalım altından ne çıkacak?

TYB Erzurum Şubesinden “aykırı güzel ağabey” için vefa sohbeti

SERKANDAŞ SİGORTA ERZURUM BÜYÜKLER AMATÖR KÜME'DE 4. HAFTA TAMAMLANDI

SAHADA İNANÇ KENARDA EMEK

ASKON Erzurum’da Güvenin ve Üretimin Adresi Oluyor

PENALTILARDA GELEN ŞAMPİYONLUK

ERZURUMSPOR FK ALTYAPISI SAHNEDE: 7 GOL, 2 GALİBİYET

Arif Hikmet Kılıç: “Varsa Yoksa Çat” Diyen Bir Hizmet Anlayışı

DADAŞLARDAN DEPLASMANDA GÜÇ GÖSTERİSİ...

Mesleki eğitimde özel uygulamaları Bursa'da masaya yatırıldı

Konya’da öğrenciler mesleğe ilk adımı attı

2026 MSÜ sınavı için başvuru takvimi açıklandı

YÖK’ten lisans eğitiminde köklü değişiklik: Üniversite 3 yılda bitecek

Başkan Fatma Şahin’den Üniversitelilere Müjde!

Bursa’da Mesleki Eğitim İçin Özel Eğitim Eğitimi

Gaziantep'te üniversite öğrencilerine yeni müjde!

Bursa’da özel eğitimde mesleki eğitim için eğitici eğitimi

İstanbul Maltepe'de ‘Birlikte Güzel Yaş Almak’ semineri

Bursa Yıldırım’dan fotoğraf tutkunlarına eğitim

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 16 10 1 5 14 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
12.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
13.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9

YAZARLAR