Tarih: 26.10.2023 17:15

Mansuroğulları’ndan Ankara Sevgisi

Facebook Twitter Linked-in

Mansuroğulları’ndan Ankara Sevgisi

 İzmir Kurultay delegesi olan ve Kemal Kılıçtaroğlu’na olan bağlılık ve desteği ile bilinen Erdal Mansuroğulları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’yla Ankara’da görüşerek, Kurultay sonrası için yoğun ve çok kapsamlı planlarının olduğunu ve Genel Başkanın İzmir’e selamını iletti.

Tum1haber/Siyaset

Aslen Erzurum'lu olan ve Çiğli Belediye Meclis Üyeliğinden tarafına tahsis edilen ücretlerle öğrenci bursu dağıtan, hemen her mesaisini Çiğli halkı için harcayan ve bu süreç içerisinde  Çiğli’de Belediye Başkanlığı için adı ön sıralarda geçen ve Çiğli halkı tarafından sevilip desteklenen Mansuroğulları’nın disiplin kurulu üyeliği ve Çiğli Belediye Meclis üyelikleri de bulunmaktadır. Kurultay Delegesi olmak için Meclis Üyeliğinden istifa eden Mansuroğulları’nın Kurultaydan sonra Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklaması beklenmektedir.

CHP Çiğli İlçe Başkanı Erkan Akar ile birlikte Ankara’da Parti Grup Toplantısına katılarak Genel Başkan Kemal Kılıçtaroğlu’yla bir araya gelen Mansuroğulları sosyal medya üzerinden “Genel Başkanımızın İzmir’e selamı var” notunu paylaşması gözlerden kaçmamıştır.     




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —