Bugün, 22 Aralık 2025 Pazartesi
  • BIST 100

    14229,41%0,33
  • DOLAR

    42,80% 0,17
  • EURO

    50,14% -0,07
  • GRAM ALTIN

    5972,47% 0,30
  • Ç. ALTIN

    9632,85% 0,24

LGBT İLE MÜCADELE VE LGBT PROPAGANDASININ YASAKLANMASI KONUSUNDA BASIN AÇIKLAMASI

GÜNDEM 13.06.2024 08:57:00 0
LGBT İLE MÜCADELE VE LGBT PROPAGANDASININ YASAKLANMASI KONUSUNDA BASIN AÇIKLAMASI

Değerli Basın Emekçileri,

LGBT tehlikesini ortaya koyan ve LGBT’ye karşı toplumsal mücadelede ön safta yerini alan tek kadın kitle örgütü olarak, LGBT ile mücadele ve LGBT propagandasının yasaklanması konusunda düzenlediğimiz basın açıklamamıza hoş geldiniz. LGBT hareketi hakkında gerçeklerin basında yer alması büyük önem taşımaktadır. Bugün de davetimize geldiğiniz için, özellikle gerçekleri bilme hakkı olan halkımız adına sizlere teşekkür ediyoruz. 

En baştan ve altını kalın kalın çizerek söyleyelim: LGBT hareketi, küresel sömürü sisteminin aileyi, milleti ve milli devletleri ortadan kaldırmak amacıyla yarattığı ve kullandığı ideolojik bir araçtır. Bunu biz değil, LGBT’nin kendi ideologları söylüyor. Bakın LGBT hareketi için ne diyorlar:  

“Doğal (biyolojik) cinsiyeti ret ediyoruz; kadın ve erkek yoktur. Bunlar doğumda bize atanmış cinsiyetlerdir. Cinsiyet, biyolojik değildir; cinsiyet, toplumsal olarak belirlenir, yani sonsuz cinsel kimlik ve yöneliş vardır. Bu nedenle cinsiyet kelimesi yanlıştır; toplumsal cinsiyet denmelidir. Kadın erkek arasındaki cinselliğin doğal ilişki olduğu anlayışı yıkılmalıdır. Kadının anne, erkeğin baba olduğu geleneksel aile kurumu, insanların cinsiyet özgürlüğünü engelleyen faşist bir kurumdur. Aile kurumu ortadan kalkarsa ‘medeni cinsel özgürlüklerin’ önündeki engeller de kalkar, tabular yıkılır, hatta ensest ve pedofili denen sorunlar da olmaz, bunlar normalleşir.” 

Kendi fikir babalarının bu ifadeleri LGBT hareketinin kadın-erkek cinselliğine ve aileye savaş açtığının kanıtıdır. Örgütlü toplumun yapı taşı ailedir. Aile kurumunun ortadan kalkması devletin yıkılmasıyla sonuçlanacaktır. İşte, kendileri saklamıyorlar; asıl bizler tehlikeyi ne ölçüde kavrayabiliyor ve karşı gelebiliyoruz? 

 

Emperyalizmi tarihten silecek güç, milli devletlerdir. Bu nedenle emperyalist sistem, baş düşmanı milli devletleri güçsüzleştirmek ve ortadan kaldırmak amacıyla yalnız silahı değil, ekonomik, siyasi ve kültürel her yolu kullanmaktadır. LGBT de emperyalizmin, bireyleri cinsiyetlerine kadar kimliksizleştirmek, milli ve manevi değerlerinden soyutlamak ve nihayetinde aile kurumunu ve milli devleti yok etmek üzere kullandığı savaş aracıdır. LGBT, çürümüş Batı kültürünün geldiği dip noktasıdır. 

LGBT örgütlerinin Batı devletlerinin büyükelçilikleri ve vakıfları tarafından hibe paralarla desteklenmesi her şeyi açıklamaktadır. Türkiye’deki ABD ve diğer Batı devletlerinin büyükelçilikleri LGBT derneklerine milyonlarca dolarlık yardım yapmaktadır. Bu paralar sözde eşcinsel hakları görünümü altında LGBT propagandası için harcanmaktadır. Siyonist İsrail’in Filistin halkına soykırım uygulamasını destekleyen küresel patronların sözde eşcinsel hakları için bu paraları hibe ettiklerine inanmak mümkün müdür?

 

LGBT ideolojisini bir toplumun erişkin fertlerine dayatamazsınız, fakat o toplumdaki işbirlikçilerinizle çocukları etki altına alabilir ve istismara açık hale getirebilirsiniz. Aynı cinsiyetten çocukların sevgili olarak öpüştüğü, iki erkek veya iki kadının ebeveyn olduğu, cinsiyetsiz figürlerin cirit attığı çocuk çizgi filmleri boşuna yapılmamaktadır. “Aileni ret et, istediğin cinsiyeti seç” gibi akıl almaz ifadelerin yer aldığı sözde çocuk kitapları boşuna okutulmamaktadır. LGBT güzellemesi yapan sanatçılar boşuna türememiştir. Bunlar ülkemizde de izleniyor ve satılıyor. İsveç’te 18 yaş altı cinsiyet değiştirme operasyonlarında yüzde 1500 artış olması LGBT yüzündendir. LGBT’nin öncelikli hedefi çocuk ve gençlerimizdir. LGBT’nin geleceğe dönük bir dayatma olduğunu iyi kavramalıyız.

 

Birçok devlet LGBT ideolojisine karşı harekete geçmiştir. Yasalar çıkararak LGBT örgütlenme ve propagandasını yasaklamışlardır. Avrupa ve ABD halkları da “çocuklarımızı ve ailemizi koruyacağız” sesleriyle LGBT’ye tepki vermeye başlamıştır. Ülkemizde, LGBT’ye karşı aileyi koruma talebiyle, Derneğimizin de içinde yer aldığı Büyük Aile Platformu tarafından, farklı dünya ve siyasi görüşlerden on binlerce insanımızın katıldığı Büyük Aile Buluşmaları düzenlenmiştir. 

Haziran ayında LGBT hareketinin sözde “onur haftası” eylemleri yapılmaktadır. Her tür sapkınlığın sergilendiği ve çocukların da alet edildiği, insan onuruna cephe alan bu eylemlerin “onur haftası” olarak dillendirilmesi büyük çelişkidir ve çok acıdır. Ülkemizde son birkaç yıldır Valiliklerce yasaklanmakla birlikte,  izinsiz yürüyüşler yapılmasının önüne geçilmelidir. 

LGBT hareketiyle mücadelemiz devam edecektir. Biz toplumsal direnişimizi göstereceğiz ama somut görev devlete düşmektedir. İnsanı ve toplumu korumak, devletimizin görevidir. Çocuklarımızı, aile kurumumuzu, milli devletimizi korumak için LGBT propagandasını ve örgütlenmesini yasaklayan yasalar çıkarılması zorunluluktur. Aziz Milletimiz adına Meclisi bu görevini yerine getirmeye davet ediyoruz.

 

Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.

Cumhuriyet Kadınları Derneği

Haber Editörü

Hakan Dikmen 1

hakandikmen30@gmail.com
Yorum Ekle

Aslan Aslı Sorulmaz

İzmit’te ambulans ile minibüs çarpıştı: 6 yaralı

Turistik Doğu Ekspresi kış sezonunun ilk seferine çıkıyor

Kocaeli Gebze’de çocuklar sinema keyfi yaşadı

2026 yılı merkezi bütçe kabul edildi

İstanbul Maltepe’de 'Açık Dolap' yenilendi

Kocaeli'nin bu atölyesi saat gibi işliyor... Bu atölyede ne ararsan var!

Hayatımı Yazdım, Roman Oldu

Prof. Dr. Ahmet Taşağıl Kocaeli’de Tarih Rüzgarı Estirdi

İzmir’de torbacı operasyonu: 18 şüpheli tutuklandı

Yerlikaya: 7 yıllık cinayet firarisi sera bahçesinde yakalandı

Umut Kervanı Ceylanpınar'da "umut" olmaya devam ediyor

Adıyaman Belediyesi’nden üreten kadınlara yıl sonu sergisi

Mustafa Yalçın Talaslı gençlerle buluştu

Jolly Joker’de yılbaşı coşkusu başlıyor! Mekanlarda dopdolu program

İzmir'de Patili Dostumuz Projesi engelli çocukların hayatına dokundu

Yem Yönetmeliği'nde değişiklik 'Resmi'leşti... Gıdadan yeme büyük dönüşüm!

DSİ'den Bursa Yenişehir’e taşkın koruma yatırımı

Germencik Belediyesi'nden piknik alanlarının temiz kullanılması hakkında açıklama geldi

2026 yılı merkezi yönetim bütçesi TBMM’de kabul edildi

Ankara’ya kar bekleniyor: Yeni haftada hava nasıl olacak?

Altın tarihi yüksek seviyeye ulaştı

Kayseri Kocasinan'ın Sinan Kütüphanesi gençliğin hizmetinde

İzmir İtfaiyesi’ne “Geleceğe Nefes Özel Ödülü”

Gölcük’te 150 sokak ve caddede üstyapı seferberliği

Bursa'da Nurcan Özdemir Osmangazili gençlere girişimcilik yolculuğunu anlattı

En uzun geceyi İzmirliler aydınlattı

Bornova'da minik eller toprağa dokundu

Kocaeli'de yeni goncalar açıyor

Curling’de Rekor Reklam, Sıfıra Yakın Başarı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

TYB Erzurum Şubesinden “aykırı güzel ağabey” için vefa sohbeti

SERKANDAŞ SİGORTA ERZURUM BÜYÜKLER AMATÖR KÜME'DE 4. HAFTA TAMAMLANDI

SAHADA İNANÇ KENARDA EMEK

ASKON Erzurum’da Güvenin ve Üretimin Adresi Oluyor

PENALTILARDA GELEN ŞAMPİYONLUK

ERZURUMSPOR FK ALTYAPISI SAHNEDE: 7 GOL, 2 GALİBİYET

Arif Hikmet Kılıç: “Varsa Yoksa Çat” Diyen Bir Hizmet Anlayışı

DADAŞLARDAN DEPLASMANDA GÜÇ GÖSTERİSİ...

Oltu Karabekir Ortaokulu’ndan Atletizmde Büyük Başarı

Başsağlığı ve Taziye

Ankara Keçiören Belediyesi'nde ISO 50001 eğitimi

Kocaeli'de TEKNOFEST öğrencilerine ilk yardım eğitimi

Bursa Nilüfer'de Pancar Deposu’nda biyoplastik atölyesi

Edirne Keşan'dan Bulgaristan'a 'Kardeş Okul' ziyareti

Kayseri Uluslararası Öğrenci Akademisi’nin açılış dersi Prof. Dr. Altun'dan

Malatya'da 200 gönüllü öğretmen, 200 proje ile öğrencilerin geleceğine dokunacak

Malatya'da eğitimciler için psikososyal iyileşme desteği

​YÖK, Üniversite İzleme ve Değerlendirme Genel Raporu-2025’i yayımladı

İzmir Büyükşehir gençleri dijital gençlere hazırlıyor

Şanlıurfa’da baba-oğul sabah namazı buluşmaları düzenlendi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 16 10 1 5 14 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 16 6 5 5 -2 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
10.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 16 5 6 5 5 20
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
12.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
13.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9

YAZARLAR