Bugün, 24 Aralık 2025 Çarşamba
  • BIST 100

    14169,30%0,02
  • DOLAR

    42,85% 0,06
  • EURO

    50,69% 0,07
  • GRAM ALTIN

    6187,83% -0,07
  • Ç. ALTIN

    9975,22% 0,00

Konya Akşehir’in 'kapalı pazar yeri' açıldı

Konya Akşehir’in 'kapalı pazar yeri' açıldı

14.04.2023 11:40:25 0
Konya Akşehir’in

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçe ziyaretleri kapsamında Akşehir’de esnafla ve vatandaşlarla buluşarak Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Kapalı Pazar Yeri’nin açılışını gerçekleştirdi.

KONYA (İGFA)- Akşehir’e Büyükşehir Belediyesi tarafından kazandırılan kapalı pazar yerinin açılışı AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın katılımıyla yapıldı. 

Akşehir Kapalı Pazar Yeri’nin açılış programında konuşan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve 6.350 metrekare alanda hizmet veren kapalı pazar alanının bugünkü değeriyle 21 milyon liraya mal olduğunu söyledi.

Akkaya, “Kapalı pazar yerimiz, çelik konstrüksiyon mimari olarak projelendirilmiştir. Bu hizmetin Akşehirlilere ve pazarcı esnafımıza hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum. Başta Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay olmak üzere katkı veren herkese teşekkürlerimi arz ediyorum. Bundan sonra da inşallah aynı birlik ve beraberlik içerisinde Akşehir’imize yatırımlarımızı Büyükşehir Belediyemiz, Akşehir Belediyemiz ve bakanlıklarımızla devam ettireceğiz inşallah. Uğur Başkanımız Akşehir’e olan sevgisi, muhabbeti ve desteğiyle maddi ve manevi her zaman yanımızda oluyor. Allah ondan razı olsun” dedi.

BAŞKAN ALTAY AKŞEHİR’E YAPILAN YATIRIMLARI ANLATTI

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, göreve geldikleri günden itibaren “Konya Modeli Belediyecilik” anlayışıyla 42 bin kilometrekarelik alanın tamamına en iyi şekilde hizmet götürebilmek için gece gündüz demeden gayret ettiklerini ifade etti.

“Bugün ise kapalı Pazar yerinin resmi açılışını inşallah hep birlikte gerçekleştirmiş olacağız” diyen Başkan Altay, “Bu güzel eser, güncel fiyatlarla 21 milyon liralık bir maliyetle Akşehir’imize kazandırılmış oldu. Akşehir Kapalı Pazar Yerimizin tüm hemşerilerimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu işleri yaparken en büyük destekçimiz, kıymetli Milletvekilimiz Orhan Erdem Bey. Hem devlet adamlığıyla, hem nezaketiyle, hem abiliğiyle hepimize bu işlerde mihmandarlık ediyor. Ben kendisine yeni döneminde hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah Belediye Başkanımız, Milletvekilimiz, İlçe Başkanımızla hem Akşehir’de, hem bölgemizdeki hizmetleri birlikte yürütmeye devam edeceğiz. Birlikte yol yürümeye devam edeceğiz inşallah” diye konuştu.

“AKŞEHİR HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK”

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem de şunları söyledi: “Hayal bile edemeyeceğimiz büyük eserler AK Parti döneminde Cumhurbaşkanımız sayesinde, onun liderliğinde ulaştı. Ülkemizde olduğu gibi ilçemizde, Konya’mızda da büyük yatırımlar aldık. Akşehirliler bu imkanlardan elimizden geldiği kadar yararlandı. Gıda Organize Sanayi Bölgemizin izinleri çıktı. Hastanemizi yeni yapmıştık, yetmiyor. Şimdi 150 yatak ilavesi ihalesi yapıldı. Yine, Akşehir Adliyesi’ni Akşehir’e yakışır bir şekilde yakın noktadaki yerine onun da ihalesi yapılmak üzere. Önümüzde yine yapacaklarımız var. İçinizden bir kardeşiniz olarak emrinizde, hizmetinizdeyiz' dedi.

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Tığlıoğlu ve AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu’nun da katıldığı açılış programında yapılan duayla Akşehir Kapalı Pazar Yeri’nin açılışı gerçekleşti. Açılışın ardından Başkan Altay ve protokol tezgahları gezerek pazarcı esnafına hayırlı işler temennisinde bulundu.

Daha sonra AK Parti Akşehir İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçe merkezinde de esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Devamında Akşehir Belediyesi tarafından açılan Dönemeç Kitap Kafe’yi ziyaret eden Erdem ve Başkan Altay, Akşehir Kadın Kooperatifi tarafından 2022 yılında kurulan Meyve Kurutma Tesisi’nde incelemelerde bulunarak Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’yı ziyaret etti.

Haber Editörü

Hakan Dikmen 1

hakandikmen30@gmail.com
Yorum Ekle

Üniversite hocaları Bilim Kafe’de anlattı: Gıda güvenliği mutfaktan önce başlıyor

Bursa’da uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Fenerbahçe Başkanı Saran gözaltına alındı

HAMAS'tan işgalin suçlamalarına yanıt

Bakan Tunç: 11. yargı paketiyle adalette yeni dönem

Milli Dayanışma Komisyonu'nun görev süresi 2 ay daha uzadı

SON DAKİKA | Fenerbahçe’den Sadettin Saran açıklaması

HÜDA PAR’ın Meclis’e sunduğu raporun detayları belli oldu: Kalıcı barış ve adalet için atılması gereken 15 adım!

Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı El Burhan Türkiye’yi ziyaret edecek

Kocaeli Büyükşehir’den oyun gruplarına bakım

ÇOMÜ'lü akademisyen Kazakistan’da Türk tarihini aydınlatan yazıt keşfi

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran gözaltına alındı

Delhi'deki hava kirliliği, Hindistan yönetimini endişelendiriyor

İstanbul'da uyuşturucu ve fuhuş operasyonu: 22 şüpheliye gözaltı kararı!

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran yeniden gözaltına alındı

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran gözaltına alındı

ÇOMÜ'lü akademisyen Kazakistan’da Türk tarihini aydınlatan yazıt keşfi

HÜDA PAR Milletvekili Dinç: Belirlenen asgari ücret bir kişinin bile geçimini sağlamaz!

Libya Genelkurmay Başkanı ve heyetinin cenazeleri Adli Tıp’ta

İran, bombalanan bölgelerin denetlenmesini reddetti

Rusya yeni hafif çok amaçlı uçağının uçuş testini gerçekleştirdi  

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan dış politika ve Gazze mesajı

RTÜK, Prime Video’nun ‘Aşkın Gücü’ programına ceza verdi

Gölbaşı ilçesinde Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi

2026'nın ilk kitap fuarı Adana'da

Adıyaman’da 'Gaza Anlayışı ve Gazilik' konferansı

Senegal'de tekne alabora oldu: 12 ölü

Yeni asgari ücretle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk açıklama

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Filistin hayır kermesine katıldı

Ümit Özdağ'ın Cumhurbaşkanı'na hakaret davası beraat

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

Vedat Kan’la 25. Gün’ de “Emeğin adı ” vardı…

ERZURUMSPOR GENÇLERİYLE DİRENDİ VE UMUT VERDİ...

Ahmet Dal’dan Tribünlere Net Mesaj: “Bu Takım Zirve İçin Oynuyor!”

Kaldırın şu taşı bakalım altından ne çıkacak?

TYB Erzurum Şubesinden “aykırı güzel ağabey” için vefa sohbeti

SERKANDAŞ SİGORTA ERZURUM BÜYÜKLER AMATÖR KÜME'DE 4. HAFTA TAMAMLANDI

SAHADA İNANÇ KENARDA EMEK

ASKON Erzurum’da Güvenin ve Üretimin Adresi Oluyor

PENALTILARDA GELEN ŞAMPİYONLUK

ERZURUMSPOR FK ALTYAPISI SAHNEDE: 7 GOL, 2 GALİBİYET

Üniversite hocaları Bilim Kafe’de anlattı: Gıda güvenliği mutfaktan önce başlıyor

Bakan Tekin, KKTC'li mevkidaşını ağırladı

Sıfır atık yarışmasında Bursa birincisi olan okula "Çevre Beratı" ödülü

Türkiye'ye uluslararası 272 madalya gururu

Sakarya’da Gençlere İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Bilinci Aşılanıyor

Sakarya'da gençlere iklim ve sıfır atık bilinci

DUS 2. dönem ek yerleştirme tercih süreci başladı

İzmit Çınar Akademi’de velilerle eğitim buluşması

Bursa Teknik Üniversitesi mavi ekonomi politikalarını araştıracak

Keçiören’de Stajyer Öğrencilere Sağlık Eğitimi Verildi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9

YAZARLAR