Haberi Sesli Oku

Kayseri'ye hayırsever desteği

Kayseri

Kayseri'ye hayırsever desteği

Kayseri Valiliği’nde, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Bağışçı Aksal Tekstil ve Elyaf Sanayi Ticaret A.Ş. arasında Fatma Turan Aksu Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi hizmet binası devri ve işletilmesine ilişkin iş birliği protokolü yapıldı. Protokolü imzalayan Başkan Büyükkılıç, “Kayseri’miz hayırseverleriyle anılan bir şehir” dedi.

KAYSERİ (İGFA) - Sosyal ve gönül belediyeciliği alanında hem proje ve yatırımları hem de kamu kurumları ve hayırsever iş birlikleri ile hayata geçirdiği hizmetlerle takdir toplayan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bu alandaki hizmetlerini sürdürüyor.

Bu çerçevede Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Bağışçı Aksal Tekstil ve Elyaf Sanayi Ticaret A.Ş. arasında Fatma Turan Aksu Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi hizmet binası devri ve işletilmesine ilişkin iş birliği protokolü için imza töreni düzenlendi.

Kayseri Valiliği’nde düzenlenen protokol imza törenine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in yanı sıra Develi Belediye Başkanı Adem Şengül, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arzu Çıngır, Aksal Tekstil ve Elyaf Sanayi Ticaret A.Ş. adına hayırsever Turan Aksu ile hayırsever Suat Köylüoğlu katıldı.

Protokol imza töreninde konuşan Başkan Büyükkılıç, hayırsever Turan Aksu’nun dördüncü kez hayırseverliğe imza attığını belirterek, “Kayseri’miz hayırseverleriyle anılan bir şehir. Develi’miz ondan geri kalmaz. Biz hemşehrilerimizle gurur duyuyoruz. İnşallah bizler de Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize ne düşüyorsa onu yapma yönünde her zaman yanlarındayız. Sizler sağ olun, var olun. Daha nice hizmetlere diyor, dua ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de mutlu haberle protokol imza töreninde birlikte olduklarını belirterek, “Gerçekten çok mutluyum. Develi’de gördüğüm bu kardeşlik ve dostluk ortamından dolayı da çok mutluyum. Projeye baktığımda burada kalan yaşlımız, büyüğümüz hep dua eder. O kadar hayırlı bir şey yaptınız ki. Kendi kaderleriyle baş başa kalmamaları adına bir sorumluluk hissettiniz. Hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

Develi Belediye Başkanı Adem Şengül de hayırseverlerin bağışları ile Develi’de hayata geçen hizmetlerden dolayı kendisini çok şanslı hissettiğini ifade ederek, hayırseverlere teşekkür ederken, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arzu Çıngır da Fatma Turan Aksu Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi hakkında bilgiler verdi. 

Hayırsever Turan Aksu ise Başkan Büyükkılıç ve Vali Çiçek’e ilgi ve emeklerinden dolayı teşekkür ederek “Eğitime ve sağlığa yardım yapanların ayaklarının altını öperim, ben onu ibadet telakki ediyorum. Kazandığımın tamamını Rabbim nasip ederse bundan sonra hayır yapacağım, dileğim bu” dedi.

Konuşmaların ardından protokole imzalar atıldı. Protokol kapsamında, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Bağışçı Aksal Tekstil ve Elyaf Sanayi Ticaret A.Ş. iş birliğinde 50 kişi kapasiteli, iki katlı ve bahçeli Fatma Turan Aksu Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi Develi ilçesinde hayata geçirilecek.



Yorum Yazın

Haydi gelin köyümüze geri dönelim…

Ahmet Dal’dan “Yeter artık!”

Anahtar Parti Oltu’da Saha Çalışmalarını Sürdürüyor

Vedat Kan’la 25. Gün’ de “Palandöken Belediyesi ” vardı…

Erzurum'da nitelikli üretim ve istihdamın artırılmasına teşvik amaçlı bir bakış…

PERDEDE OYUN KÖYDE ŞENLİK VAR…

ERZURUM İL TANITIM VE GELİŞTİRME KURULU KARARI…

Ruhları şad olsun…

Vali Çiftçi Bat Pazarındaydı…

Vali Çiftçi’den Türk Kızılay’ına ziyaret

Bursa İnegöl’de geleceğin mobilya üreticilerine sürdürülebilir çevre eğitimi

Gaziantep'te öğretmenlere akıl ve zeka oyunları eğitimi

Batman'da anaokulu velilerine mahremiyet bilinci eğitimi

KPSS-2025/2 tercih süreci başladı

Kayseri İtfaiyesi’nden Yoğun Akreditasyon Eğitimi

KPSS-2025/2 tercih süreci başladı

2024 KPSS’de branş bazında sıralamalar güncellendi

2024 KPSS’de branş sıralamaları güncellendi

Aydoğan: Oyun oynayan çocuk hayata hazırlanır

İzmir’in kütüphanelerini 'kitap kurtları' çok sevdi

HÜDA PAR İl Başkanı Şahin: Batman'dan Türkiye siyasetine bakışımız net

Mersin'de ağır hasarlı bina kontrollü yıkıldı

Mersin'de ağır hasarlı bina kontrollü yıkıldı

Dünya genelinde grip vakalarında artış: Yeni A(H3N2) virüsleri öne çıkıyor

HAMAS: Gazze’de çocuk ölümleri kuşatma ve yeniden inşanın engellenmesinin sonucudur

Selçuklu'nun turizm mekanları Şeb-i Arûs'ta 120 bin ziyaretçiyi ağırladı

Muğla Büyükşehir’den Datça'ya 300 milyon TL'lik altyapı yatırımı

Bursa İnegöl’de geleceğin mobilya üreticilerine sürdürülebilir çevre eğitimi

Gazze’de bir bebek daha soğuktan şehit oldu

Taş: Gazze, gündemde sıradan bir haber haline gelebiliyorsa, ciddi bir bilinç sorunu var demektir

HAMAS yetkililerinden Kemal Ebu Avn: İşgal rejimi ateşkesi 1400'den fazla kez ihlal etti

Antalya Gençlik Meclisi’nde yeni dönem başladı

ÖBS ve OVA'nın kullanıcısı 600 bini aştı!

İstanbul'un 'organik tam buğday ekmeği'ne ürün inovasyonu ödülü

Uzmanlar, gayrimenkulde yaşanan durgunluğa karşı vatandaşları uyardı

Denizli Büyükşehir gençleri sporla buluşturdu

İzmit'te Halk Et'te yeni durak Kuruçeşme oldu

Gaziantep'te öğretmenlere akıl ve zeka oyunları eğitimi

TÜRK-İŞ 'Çalışma Hukuku Buluşmaları' sempozyumunu düzenledi

Kritik toplantı öncesi Bakan Işıkhan'dan sürpriz ziyaretler

Kocaeli’de mezarlıklara 6 bin metreküp taş duvar

Anadolu Selçuklu Teşkilatı’ndan 'piyango' tepkisi

Amasya’da trafik kazası: Genç avukat hayatını kaybetti

Oyun temelli öğrenme, kalıcı ve anlamlı öğrenmeyi destekliyor

Gazze'de şehit sayısı 70 bin 669'a yükseldi

İHD Adıyaman eski Başkanı Av. Osman Süzen davası Adıyaman’da görüldü - Videolu Haber

Bakan Işıkhan: 18-25 Aralık’ta personel başvuruları başlıyor

Kamu yöneticilerine seyyanen zam düzenlemesi TBMM’de geri çekildi

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Köse: Sorunların yüzde 90'ı belediyecilikten kaynaklanıyor

Genç Sanatçı Ömer Buğra Başıbüyük, Türkiye’ye büyük gurur yaşattı

Yükleniyor