Bugün, 24 Aralık 2025 Çarşamba
  • BIST 100

    14164,11%-0,02
  • DOLAR

    42,83% 0,04
  • EURO

    50,62% 0,52
  • GRAM ALTIN

    6125,18% 0,26
  • Ç. ALTIN

    9975,22% 2,31

Kayseri protokolünden ilçelere çıkarma

Kayseri protokolünden ilçelere çıkarma

GÜNDEM 18.04.2023 00:40:04 0
Kayseri protokolünden ilçelere çıkarma

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile birlikte Felahiye, Özvatan, Sarıoğlan ve Akkışla ilçelerini ziyaret ederek, ilçe sakinleriyle buluştu.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bu kez Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile birlikte ilçe ziyaretleri yaparak, birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyor.

İlk olarak Felahiye’yi ziyaret eden Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, milletvekili adayı Hüseyin Okandan ve beraberindeki heyet, ilçe sakinleri ile bir araya geldi.

İlçe sakinlerinin sıcak ve samimi ilgisiyle karşılanan Başkan Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmada, “Felâhiye’mizin güzel insanları, bizleri her zaman geldiğimizde bağrına basan, kadirşinaslık örneği gösteren, ay yıldızlı Türk bayrağına, vatanına, milletine, devletine sahip çıkan, yerli ve milli anlayış içerisinde bizleri bağrına basarlar. Belediye başkanımız ile el ele, bundan sonra daha büyük hizmetlere diyorum” ifadelerini kullandı.

“MİLLETİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Bakan Akar da “Bizleri sıcak karşılamanızdan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Türkiye, büyük ve güçlü Türkiye olma yolunda Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ilerlemesini sürdürüyor. Türk Silahlı Kuvvetleri de bu yürüyüş çerçevesinde Cumhurbaşkanımızın, milletinin, devletinin yanında yapması gereken ne varsa yapıyor. Bizler milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

BELEDİYECİLİĞİN DUAYENİ, BELEDİYECİLİĞİN USTASI

Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun ise ‘belediyeciliğin duayeni, belediyeciliğin ustası’ diye nitelendirdiği Başkan Büyükkılıç’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Sayın Milli Savunma Bakanımız, belediyeciliğin duayeni, belediyeciliğin ustası, çiçeği burnunda sayın il başkanım hepinizi saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum, ilçemize hoş geldiniz. Büyükşehir Belediye Başkanımıza doğalgazımız için teşekkür ediyoruz. Yine arıtma tesisimiz, Büyükşehir Belediyemiz tarafından maliyeti 36 milyon TL olan çalışmalar başladı, devam ediyor” diye konuştu.

ŞEHİT ERCİYES, KABRİ BAŞINDA ANILDI

Başkan Büyükkılıç ve Bakan Akar ile beraberindeki heyet, ayrıca 2011 yılında terör örgütü PKK tarafından Tunceli Geyiksuyu’nda şehit düşen kahraman Jandarma Uzman Çavuş Bekir Erciyes’i kabri başında anarak, şehit ailesini de ziyaret edip, bir süre görüştüler.

Heyet, Felahiye ziyaretinin ardından Özvatan ilçesine geçti. Cumhur İttifakı ortağı Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir ve ilçe sakinleri tarafından karşılanan Başkan Büyükkılıç ve Bakan Akar, burada vatandaşla buluştu.

Burada ilçe sakinlerine seslenen Büyükkılıç, “Biz sizleri çok seviyoruz. Bugüne kadar vaat edip de yapmadığımız hiçbir sözümüz yok. En son bizlerden bekledikleri doğalgaz da geldi, çalışmalar hızla devam ediyor. Biz sizlerin hizmetkârıyız” derken, Bakan Akar da “Anadolu’nun merkezi Özvatan’ı saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyük bir mücadele içerisindeyiz” şeklinde konuştu.  

Başkan Demir ise ilçenin tanıtımını yaparak, “Yüreği çok geniş, çok büyük, suyu sert, insanları mert derler ya öyle bir ilçemizdir” dedi.

“SARIOĞLAN SENİNLE GURUR DUYUYOR”

Başkan Büyükkılıç ve Bakan Akar ile beraberindeki heyet, Özvatan ilçe ziyareti sonrası yine Cumhur İttifakı olan Sarıoğlan ilçesine geçti. Burada heyet, ‘Sarıoğlan seninle gurur duyuyor’, ‘Azerbaycan Fatihi Hulusi Akar’ sloganları ile büyük sevgi gösterisi ile karşılandılar.

Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım’ın selamlama konuşmasının ardından konuşan Bakan Akar, “Buraya gelmekten çok mutluyuz. Allah birliğinizi, dirliğinizi daim etsin. Bu yürüyüşümüzde niyet hayr, akıbet hayr diyoruz” dedi.

Gençlerin ve ilçe sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Büyükkılıç, “Türkiye Yüzyılı vizyonuna hazır olan Sarıoğlanlı hemşehrilerimizi selamlayarak, gönül dolusu muhabbetlerine ortak olduk. Rabbim hepsinden razı olsun” diye konuştu.

AKKIŞLA’DA İLÇE SAKİNLERİYLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTULAR

Sarıoğlan ziyareti sonrası son olarak Akkışla’ya geçen heyet, burada yine ilçe sakinlerinin sıcak ve samimi ilgisiyle karşılaştı.

İlçe sakinleri ile tek tek selamlaşan ve sohbet eden Bakan Akar ile Başkan Büyükkılıç, daha sonra Akkışla Belediyesi’nin düzenlediği iftar programına katıldı.

Heyet, KAYMEK Akkışla Kadın ve Gençlik Merkezi'nde gerçekleşen programda ‘Sayın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar, Akkışla aşığı, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Memduh Büyükkılıç, hoş geldiniz’ diyerek karşılandı.

İftar sofrasında vatandaşlarla buluşan Büyükkılıç, “Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar ile birlikte Türkiye Yüzyılı için yarın değil, hemen şimdi diyen Akkışlalı hemşehrilerimizle bir araya geldik. Akabinde rahmetin ve bereketin en güzel sofrası olan iftarımızı hep birlikte açtık. Rabbim kabul eylesin” şeklinde konuştu.

Haber Editörü

Hakan Dikmen 1

hakandikmen30@gmail.com
Yorum Ekle

Kudüs'te işgalci saldırıları: Yaralılar, alıkoymalar, yıkımlar

Batı Şeria'da işgalcilerin saldırıları: Filistinli işçi şehit, 9 yaralı

Kayseri Melikgazi'den tam gaz asfalt çalışması

Libya Hükümeti 3 gün Milli Yas ilan etti

İletişim Başkanı Duran'dan uçak kazasıyla ilgili detaylı açıklama

İletişim Başkanı Duran’dan uçak kazasıyla ilgili açıklama

Libya: Ankara'daki kazada tüm göstergeler teknik arızayı gösteriyor, ülkede 3 günlük yas ilan edildi

Küçükkuyu’nun gururu Reşat Albayrak

Elazığ Umut Kervanı’ndan muhtaç ailelere yakacak yardımı

Ukrayna ordusu Donetsk’te Siversk’ten çekildi

Kırk yıllık şarkıya muhteşem düet

Libya heyetini taşıyan jet Haymana’da düştü: Enkaza ulaşıldı

Adalet Bakanı Tunç: Haymana’da düşen uçakla ilgili soruşturma başlatıldı

Trump'ın abluka kararına Venezuela'dan sert karşılık

Libya Başbakanı Dibeybe: Genelkurmay Başkanı Al-Haddad ve beraberindekiler hayatını kaybetti

Tarsus otoyolunda kaza: 1 yaralı

Polat: Asgari ücret, artan yaşam maliyetleri karşısında yetersiz

Libya Genelkurmay Başkanı’nı taşıyan jetin enkazına ulaşıldı

Bakan Tunç: Ankara Haymana'daki uçak kazası için 4 savcı görevlendirildi

Konya’da 3.5 büyüklüğünde deprem

Libya Başbakanı Dibeybe'den açıklama geldi

Düşen uçağın enkazına Haymana'da ulaşıldı

Libya Genelkurmay Başkanı'nı taşıyan uçak Ankara'da düştü

CHP’li Karasu: 28 bin TL’lik asgari açlık sınırının altında

Kahramanmaraş’ta 88 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı

Suriye'de uyuşturucu operasyonu: 162 bin captagon hapı ele geçirildi

Ankara'dan kalkan Falcon 50 ile irtibat kesildi! Libya Genelkurmay Başkanı ve heyeti de bu uçaktaydı

Manisa'da kırsal mahalle kararı! 17 ilçeyi kapsayan statü onaylandı

Ankara'da özel jetle bağlantı kesildi; Libya Genelkurmay Başkanı'nı taşıyordu!

Beşiktaş, Kadıköy’de 90+1’de güldü! Derbide son sözü Cerny söyledi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

Ahmet Dal’dan Tribünlere Net Mesaj: “Bu Takım Zirve İçin Oynuyor!”

Kaldırın şu taşı bakalım altından ne çıkacak?

TYB Erzurum Şubesinden “aykırı güzel ağabey” için vefa sohbeti

SERKANDAŞ SİGORTA ERZURUM BÜYÜKLER AMATÖR KÜME'DE 4. HAFTA TAMAMLANDI

SAHADA İNANÇ KENARDA EMEK

ASKON Erzurum’da Güvenin ve Üretimin Adresi Oluyor

PENALTILARDA GELEN ŞAMPİYONLUK

ERZURUMSPOR FK ALTYAPISI SAHNEDE: 7 GOL, 2 GALİBİYET

Arif Hikmet Kılıç: “Varsa Yoksa Çat” Diyen Bir Hizmet Anlayışı

DADAŞLARDAN DEPLASMANDA GÜÇ GÖSTERİSİ...

Edirne Keşan'dan kardeş okul projesi kapsamında Bulgaristan'a eğitim ziyareti

Keşanlı 8. sınıf öğrencileri Tüyap Kitap Fuarı'nda

Siirt’te "Genç Sada Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması" düzenlendi

Siirt’te öğrencilerin devamsızlığını azaltmaya yönelik eylem planı değerlendirildi

Çocuklara "İyi ki doğ-Muş" ile sürpriz ziyaret

Kocaeli Çayırova’da ‘Mahalle Halkı Afetlere Hazırlık Eğitimi’ programı başladı

Mesleki eğitimde özel uygulamaları Bursa'da masaya yatırıldı

Konya’da öğrenciler mesleğe ilk adımı attı

2026 MSÜ sınavı için başvuru takvimi açıklandı

YÖK’ten lisans eğitiminde köklü değişiklik: Üniversite 3 yılda bitecek

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9

YAZARLAR