Bugün, 25 Aralık 2025 Perşembe
  • BIST 100

    14227,10%0,41
  • DOLAR

    42,83% 0,03
  • EURO

    50,49% -0,06
  • GRAM ALTIN

    6168,79% -0,38
  • Ç. ALTIN

    10014,28% 0,39

İzmirliler İZMAR'dan memnun

İzmirliler İZMAR'dan memnun

GÜNDEM 16.08.2025 16:24:21 0
İzmirliler İZMAR

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin halkı sağlıklı, ucuz ve güvenli gıdayla buluşturmak için hizmete açtığı İZMAR mağazaları, 9 şubesiyle hizmet vermeye devam ediyor. Fiyat politikasından ürün kalitesine İzmirlilerden tam not alan İZMAR mağazaları için yurttaşlar “10 numara 5 yıldız” diyor.

İZMİR (İGFA) - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın kaliteli ve sağlıklı ürünleri uygun fiyatla hanelere ulaştırma vizyonuyla hizmete açtığı İZMAR (İzmir Tanzim Satış Marketi) mağazaları, İzmirlinin gönlünde taht kurdu. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki İZTARIM tarafından hizmet veren ve Bayraklı Özkanlar, Bornova Çamdibi, Doğanlar ve Erzene, Karabağlar Bozyaka, Karşıyaka Girne, Menemen Ulukent, Gaziemir, Kemeraltı Balıkçılar şubeleriyle İzmirliler ile buluşan İZMAR mağazaları mutfaklardaki yangını da hafifletiyor. İZMAR aynı zamanda İzmirlilere İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından üretilen süt ve süt ürünleri, et ve et ürünleri, Halk Ekmek ile Şaşal Su, Badem Su ve İzmir Su’ya tek çatı altında ulaşma imkanı sunuyor. İZMAR’ın Gaziemir şubesinde alışveriş deneyimini yaşayan yurttaşlar, mağazaların ürün kalitesi ve fiyat politikasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

“Başkanımıza sevgilerimizi, saygılarımızı sunuyoruz”

İZMAR’ın kentte önemli bir eksiği giderdiğini ifade eden Nevzat Sabahçı, “10 numara 5 yıldız, harika bir iş. Başkanımıza sevgilerimizi, saygılarımızı sunuyoruz. Şaşal Su, içimi çok rahat bir su. Her gün buradan alıyoruz. Aldığımız peynirler harika. Kooperatiflerde yapılan ürünlere belediye sayesinde ulaşıyoruz. Bundan daha iyisi ne olur? Her gün fiyatla da oynanmıyor” dedi.

Nagehan Uyanıker ise “Evime çok yakın. Bir sürü üründe indirim var. Ürünler taze, çok memnunum. Her gün geliyorum. İnşallah en kısa zamanda çoğalır” şeklinde konuştu.

“İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne güvendiğimiz için buraya geliyoruz”

Mağazaları çok beğendiğini ifade eden Hülya Erses, “Daha önce kıymasından denemiştim, çok hoşuma gitti. Ayrıca çocuğum için de birçok şey alıyorum buradan. Hem fiyat olarak, hem kalite olarak çok iyi. Teşekkür ediyoruz. Öncelikle İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne güvendiğimiz için buraya geliyoruz. Kalitesi, hem et ürünlerinde hem süt ürünlerinde çok belli. Gönül rahatlığıyla herkes kullanabilir” diye konuştu.

“Fiyatlar çok uygun”

İlk defa İZMAR’a gelen Emine İpek, “Çok güzel, fiyatlar uygun. Vatandaşın durumu çok kötü. İki, üç parça ürün alıp 1000 liradan aşağı çıkamıyoruz. Deterjan fiyatları, yağlar fiyat olarak çok uygun” dedi.

“Türkiye’ye örnek olur”

İzmir’e uzun yıllar hizmet veren TANSAŞ ruhunun yeniden yaşatılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Süleyman Erbay “Çok iyi. Özellikle temel ürünler, deterjanlar, peynir, zeytin, et, süt ürünleri çok iyi. Çalışan arkadaşlarımız güler yüzlü. Merkezi bir yerde. Çok memnunuz. Ben hemen hemen her gün geliyorum. Çok iyi bir proje. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah İzmir’in her yerine yayılır. Türkiye’ye örnek olur. Bizler emekli insanlarız. Türkiye’nin şartları malum. Ancak temel ihtiyaçlarımızı karşılayabiliyoruz” ifadelerini kullandı.

“Teşekkür ederiz”

Melek Vardar ise “Çok memnunum. Gayet iyi oldu. Gaziemir’e açıldığı için de çok sevindim. Fiyatları beğendim. Bakliyatlar, süt, yumurta, bütün hepsi gayet iyi. Yakın olmasına, Gaziemir ilçemizde açılmasına çok sevindik. Teşekkür ederiz” diye konuştu.

9 mağazayla haftanın 6 günü hizmet veriyor

İZMAR mağazaları kent genelinde 9 noktada hizmet veriyor. Vatandaşlar, pazar günleri dışında haftanın 6 günü saat 09.00-20.00 saatleri arasında İZMAR’ın Bayraklı’daki Özkanlar, Bornova’daki Çamdibi, Doğanlar ve Erzene, Karabağlar’daki Bozyaka, Karşıyaka’daki Girne, Menemen’deki Ulukent, Gaziemir ve Kemeraltı Balıkçılar şubelerinden güvenli alışveriş yapabiliyor. İZMAR mağazalarının yeni şubelerinin ise yakın zamanda Bayraklı Gümüşpala ve Aliağa’da hizmete açılması planlanıyor.

Yorum Ekle

AKOM’dan Konya’ya şivlilik uyarısı

14 Batı ülkesi işgalci rejimin Batı Şeria'daki yerleşim planını kınadı

Motosikletle trafiği tehlikeye atan sürücüye 46 bin lirayı aşan ceza

İran, 4 milyon litre kaçak yakıt taşıyan gemiye el koydu

Yemen'deki savaşan taraflar, ceset takası konusunda anlaştı

Bakan Tekin KKTC'li mevkidaşı Çavuşoğlu ile bir araya geldi

"Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesi 2025" eğitim bakanları oturumu özet raporu yayımlandı

Malatya'da ruhsatsız silah operasyonu: 1 gözaltı

Nijerya'da camide patlama: 7 ölü

TERME TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDAN ANKARA’DA STRATEJİK TEMAS EKONOMİ POLİTİKALARI MASAYA YATIRILDI, TERME’NİN VİZYONU GÜÇLÜ ŞEKİLDE TEMSİL EDİLDİ

"İslam Düşmanlığına Karşı Sessiz Direniş" Siirt’te özel gösterimle izleyiciyle buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Libya Başkanlık Konseyi Başkanı el-Menfi ile görüştü

Tartışmalı İddialar Gölgesinde Bir Görüşme

Berlin Büyükelçisi Gökhan Turan, MedyaBerlin Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Ekşi’yi kabul etti

Güçlü bir lider

"Dijital Dünyada Çocuk Hakları Sözleşmesi"ne yönelik 81 ilde farkındalık çalışmaları yürütülüyor

Türkiye Barolar Birliği: Saran’ın gözaltı işlemi hukuka aykırıdır

"Zəfərlərə Doğru"

11. Yargı Paketi kabul edildi

Üniversite hocaları Bilim Kafe’de anlattı: Gıda güvenliği mutfaktan önce başlıyor

Bursa’da uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Fenerbahçe Başkanı Saran gözaltına alındı

HAMAS'tan işgalin suçlamalarına yanıt

Bakan Tunç: 11. yargı paketiyle adalette yeni dönem

Milli Dayanışma Komisyonu'nun görev süresi 2 ay daha uzadı

SON DAKİKA | Fenerbahçe’den Sadettin Saran açıklaması

HÜDA PAR’ın Meclis’e sunduğu raporun detayları belli oldu: Kalıcı barış ve adalet için atılması gereken 15 adım!

Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı El Burhan Türkiye’yi ziyaret edecek

Kocaeli Büyükşehir’den oyun gruplarına bakım

ÇOMÜ'lü akademisyen Kazakistan’da Türk tarihini aydınlatan yazıt keşfi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

Vedat Kan’la 25. Gün’ de “Emeğin adı ” vardı…

ERZURUMSPOR GENÇLERİYLE DİRENDİ VE UMUT VERDİ...

Ahmet Dal’dan Tribünlere Net Mesaj: “Bu Takım Zirve İçin Oynuyor!”

Kaldırın şu taşı bakalım altından ne çıkacak?

TYB Erzurum Şubesinden “aykırı güzel ağabey” için vefa sohbeti

SERKANDAŞ SİGORTA ERZURUM BÜYÜKLER AMATÖR KÜME'DE 4. HAFTA TAMAMLANDI

SAHADA İNANÇ KENARDA EMEK

ASKON Erzurum’da Güvenin ve Üretimin Adresi Oluyor

PENALTILARDA GELEN ŞAMPİYONLUK

ERZURUMSPOR FK ALTYAPISI SAHNEDE: 7 GOL, 2 GALİBİYET

Bakan Tekin KKTC'li mevkidaşı Çavuşoğlu ile bir araya geldi

"Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesi 2025" eğitim bakanları oturumu özet raporu yayımlandı

Üniversite hocaları Bilim Kafe’de anlattı: Gıda güvenliği mutfaktan önce başlıyor

Bakan Tekin, KKTC'li mevkidaşını ağırladı

Sıfır atık yarışmasında Bursa birincisi olan okula "Çevre Beratı" ödülü

Türkiye'ye uluslararası 272 madalya gururu

Sakarya’da Gençlere İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Bilinci Aşılanıyor

Sakarya'da gençlere iklim ve sıfır atık bilinci

DUS 2. dönem ek yerleştirme tercih süreci başladı

İzmit Çınar Akademi’de velilerle eğitim buluşması

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9

YAZARLAR