Tarih: 25.11.2023 11:57

Horasan’lılar Derneğinden Öğretmenlere jest

Facebook Twitter Linked-in

Horasan’lılar Derneğinden Öğretmenlere jest

Horasan’lılar Derneğinden anlamlı bir faaliyet. 

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla emekli olmuş veya aktif görevde bulunan Horasan’lı Öğretmenler, Dernek Merkezinde  kahvaltı organizasyonunda bir araya geldiler. 

Tum1haber/medya/Erzurum

24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle bir araya gelen Öğretmenler, kahvaltı eşliğinde sohbet havası içerisinde geçen muhabbet ortamında anılarını tazeleyerek günün manasına uygun özel saatler geçirdiler. Dernek Başkanı Abuzer Çolak, yapmış oldukları bu etkinlik ile “Öğretmenlerimizin günlerini kutlayarak onlara olan sonsuz teşekkürlerimizin küçük bir ifadesi olarak ifade etmeye çalıştık”, diyerek bu tür özel gün ve haftaları da ellerinden geldiği müddetçe takip ederek, sosyal farkındalıklarını ortaya koymak istediklerini ve buna benzer daha birçok sosyal çalışmalarının olduğunu belirtti.

Abuzer Çolak; öğretmenlerimizin toplumumuzda yerlerinin farklı olduğunu, mesleklerin kutsallığı ve amaçlarının ulviliğinin farkında olduklarını belirterek, en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın emanet edildiği bu güzde insanlara ne kadar teşekkür etsek azdır, dedi.

Çolak; Horasan’lılar Kültür ve Dayanışma Derneklerinin her zaman bu tür sosyal sorumluluk projelerine kapısının her daim açık odluğunu belirterek, böylesi çalışmalara ve sosyal topluluk mesajı içeren faaliyetlere devam edeceklerini ifade etti.     




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —