Bugün, 23 Aralık 2025 Salı
  • BIST 100

    14197,16%-0,23
  • DOLAR

    42,80% 0,02
  • EURO

    50,29% 0,26
  • GRAM ALTIN

    6075,15% 1,74
  • Ç. ALTIN

    9754,73% 1,17

Güzelbahçe’de kurtuluş coşkusu

Güzelbahçe’de kurtuluş coşkusu

GÜNDEM 12.09.2024 09:57:07 0
Güzelbahçe’de kurtuluş coşkusu

Güzelbahçe Belediyesi, 11 Eylül Güzelbahçe’nin Kurtuluş Günü’nü coşkulu bir şekilde kutladı. Etkinlikler kapsamında Türk pop müziğinin sevilen ismi Buray, Güzelbahçelilerle buluştu. Sanatçı Buray, sevilen şarkılarını seslendirerek izleyenlere muhteşem bir gece yaşattı.

İZMİR (İGFA) - İlk program sabah Atatürk Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’nda Ata’nın huzuruna çelenk sunumuyla başladı. Çelenge CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Devrim Seyrek, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, STK, Muhtarlar ve Güzelbahçeli vatandaşlar katıldı. Çelenk sonrasında kurtuluş korteji düzenlendi. Araçlarla, köylüler traktörleriyle katıldığı konvoyda tüm Güzelbahçe dolaşıldı, konvoy Tabaoğlu Parkı’nda zeybek gösterisiyle son buldu.

KURTULUŞ GÜNÜ FENER ALAYI

Konser öncesi fener alayı düzenlendi. Saat 20:30’da Üç fidan parkından başlayan yürüyüş vatandaşların, ‘Mustafa Kemalin Askerleriyiz’, ‘İzmir laiktir laik kalacak’, sloganlarıyla yürüdü. Yürüyüş Atatürk Mahallesi çarşıdan, konserin olduğu şehir stadyumunda son buldu.

BURAY GÜZELBAHÇE’Yİ SALLADI

Saatler 21:00’i gösterdiğinde Sanatçı Buray’ın sahneye çıkmasıyla stadyumda adeta yer yerinden oynadı. ‘sen sevda mısın’, ‘Alaz alaz yanalım’, ‘olmuşum leyla’, ‘Aşk mı lazım’ gibi birbirinden güzel şarkıları seslendiren Buray Güzelbahçelilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Sevilen şarkılarına konsere katılanlar hep bir ağızdan eşlik etti, muhteşem anlar yaşandı.

‘ÖZGÜRLÜK VE BAĞIMSIZLIK BİZİM KARAKTERİMİZDİR’

Buray Konserine Güzelbahçe Kaymakamı Bülent Bayraktar, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Devrim Seyrek, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Altan İnanç, İlçe Emniyet Müdürü Murat Güvenç, İlçe Jandarma Komuta, meclis üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı. Kurtuluş gününü ilk günkü heyecanla kutladıklarını söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, “102 yıl önce büyük bir mücadele verildi. Değerli Güzelbahçeliler, çok kıymetli İzmirliler, bugün tarihin bizlere armağan ettiği en kıymetli günlerden birini, Güzelbahçe’nin Kurtuluş Günü’nü kutlamak üzere bir aradayız. 9 Eylül İzmir’in, 11 Eylül Güzelbahçe’nin kurtuluş günüdür. Sadece bir tarihin değil, bu güzel şehrimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi, bizler için bir onur kaynağıdır. Atalarımızın canla başla verdiği bu mücadele, bizlere bugün bağımsız ve özgür bir Güzelbahçe’de yaşama hakkı tanımıştır. Bu topraklar, her karışıyla bize direnişi, fedakarlığı ve kardeşliği öğretmiştir. Bizler de bu mirası, gelecek nesillere gururla taşımakla sorumluyuz. Bugün burada hem bu onurlu geçmişi anmak hem de geleceğe umutla bakmak için bir aradayız. Bu anlamlı günde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu topraklar için mücadele eden tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum. İzmir, özgürlüğüne olan bağlılığıyla her zaman bir ışık olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Bu güzel günü daha da anlamlı kılan, sanatçımız Buray’a da bizlerle olduğu için teşekkür ediyorum. Bugün sadece bir kurtuluşu değil, aynı zamanda birlik ve beraberliğimizi de kutluyoruz. Bu coşku, bu sevgi daim olsun. Kurtuluş günümüz kutlu olsun! Ne mutlu bize ki Güzelbahçe’de yaşıyoruz! Teşekkür ederim. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, yaşasın Mustafa Kemal Atatürk. Kurtuluşumuz, özgürlüğümüz, 11 Eylül Güzelbahçe’mizin Doğum Günü kutlu olsun” diye konuştu.

Konser sonunda Başkan Günay sanatçı Buray’a çiçek taktim ederek teşekkür etti. Konser İzmir marşının hep bir ağızdan söylenmesiyle son buldu.

Yorum Ekle

Batı Şeria’da işgal saldırılarında 3 kişi yaralandı onlarca kişi alıkonuldu

Fransa'da kimya tesisinde patlama: 4 yaralı

Yapıcıoğlu'ndan rapor açıklaması: 'Türkiye'deki şiddet sorunu' ve 'Kürt Meselesi'ni iki ayrı başlıkta ele aldık

Türkiye Kart Çankırı’da hayata geçti

Yozgat’ta 152 hafız için icazet töreni düzenlendi

Ceza infaz kurumları personeli için etik davranış ilkeleri imzalandı

Gazze'de can kaybı 70 bin 942'ye yükseldi

IUC Derneği'nden Almanya'dan Türkiye'ye yardım köprüsü

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Üreten tüm gençlerimizin yanında oluyoruz

HAKSİAD Van Şubesi’nden İran'a iş gezisi

Mersin Valisi Atilla Toros, Sudan Kızıldeniz Eyaleti Valisi’ni Kabul Etti

Adıyaman Belediyesi personeline iş hukuku kapsamında hizmet içi eğitimi verildi

Fenerbahçe Spor Okulları yönetimi, ailelerle bir araya geldi

Gazze’de çocuklar çadırlarda eğitim görüyor

Şanlıurfa’da suç örgütüne yönelik operasyon: 8 gözaltı

105 yaşındaki Hanım Orman, Türkiye’nin en yaşlı AK Parti üyesi oldu

Gündeşli: ‘Eski uzman çavuşların memuriyeti için düzenleme bekleniyor’

Gölbaşı’nda yük treni traktöre çarptı: 1 yaralı

Türkiye Kart projesi Çankırı'da kullanımda... Ulaşımda tek kart dönemi başladı

Hazır beton sektöründe temkinli iyileşme

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerinin zam oranı belli oldu

Mardin Umut Kervanı'ndan üç aylar münasebetiyle yüzlerce ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımı

Karadağ’dan Türk vatandaşlarına 'vize muafiyeti' kararı

Manisa Büyükşehir’den 17 ilçede Gülşah Durbay için lokma hayrı

Gebze'de Çocuk Görüşme Merkezi için ilk harç

Ankara'da Nargudan Bayramı

Çayeli Bakır’da madencilikte acil durum tatbikatı gerçekleştirildi

Gazze’de ilaç krizi; kronik hastalar risk altında

Londra’da Filistin aktivistlerine destek eylemi

Ardahan’da kış lastiği uyarısı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

Ahmet Dal’dan Tribünlere Net Mesaj: “Bu Takım Zirve İçin Oynuyor!”

Kaldırın şu taşı bakalım altından ne çıkacak?

TYB Erzurum Şubesinden “aykırı güzel ağabey” için vefa sohbeti

SERKANDAŞ SİGORTA ERZURUM BÜYÜKLER AMATÖR KÜME'DE 4. HAFTA TAMAMLANDI

SAHADA İNANÇ KENARDA EMEK

ASKON Erzurum’da Güvenin ve Üretimin Adresi Oluyor

PENALTILARDA GELEN ŞAMPİYONLUK

ERZURUMSPOR FK ALTYAPISI SAHNEDE: 7 GOL, 2 GALİBİYET

Arif Hikmet Kılıç: “Varsa Yoksa Çat” Diyen Bir Hizmet Anlayışı

DADAŞLARDAN DEPLASMANDA GÜÇ GÖSTERİSİ...

Siirt’te "Genç Sada Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması" düzenlendi

Siirt’te öğrencilerin devamsızlığını azaltmaya yönelik eylem planı değerlendirildi

Çocuklara "İyi ki doğ-Muş" ile sürpriz ziyaret

Kocaeli Çayırova’da ‘Mahalle Halkı Afetlere Hazırlık Eğitimi’ programı başladı

Mesleki eğitimde özel uygulamaları Bursa'da masaya yatırıldı

Konya’da öğrenciler mesleğe ilk adımı attı

2026 MSÜ sınavı için başvuru takvimi açıklandı

YÖK’ten lisans eğitiminde köklü değişiklik: Üniversite 3 yılda bitecek

Başkan Fatma Şahin’den Üniversitelilere Müjde!

Bursa’da Mesleki Eğitim İçin Özel Eğitim Eğitimi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 16 10 1 5 14 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
12.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
13.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9

YAZARLAR