Bugün, 19 Aralık 2025 Cuma
  • BIST 100

    14182,78%0,27
  • DOLAR

    42,72% 0,02
  • EURO

    50,18% 0,01
  • GRAM ALTIN

    5950,58% -0,20
  • Ç. ALTIN

    9607,06% 0,04

Güzelbahçe’de devir teslim yapıldı

Güzelbahçe’de devir teslim yapıldı

GÜNDEM 4.04.2024 15:27:41 0
Güzelbahçe’de devir teslim yapıldı

31 Mart Yerel seçimlerde Güzelbahçe Belediye Başkanı seçilen Mustafa Günay, eski Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’den görevi devraldı. Devir teslim töreni belediye binası önünde gerçekleşti.

İZMİR (İGFA) - Belediye Hizmet Binası bahçesinde gerçekleşen törene CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Devrim Seyrek, yeni ve önceki dönem belediye meclis üyeleri, ilçe örgütü, belediye çalışanları ve Güzelbahçe’lilerin katıldığı törende coşkulu bir karşılama yapıldı.

Mustafa İnce Şehre hizmet etmenin onurunu ve sorumluluğunu vurgulayarak, görevi Mustafa Günay’a teslim etmenin gururunu yaşadığını belirtti. Ayrıca, Mustafa Günay’ın liderliğinde şehrin daha da ileriye taşınacağına olan inancını ifade etti.

‘HAK, HUKUK, ADALETLE BELEDİYEYİ YÖNETECEĞİM’

Yuvaya ailesine geri dönmenin gururunu yaşadığını söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay “Bugün burada, sadece bir görev değişimi için toplanmış değiliz. Aynı zamanda, şehrimizin daha aydınlık bir geleceğe doğru atacağı adımların başlangıcını kutluyoruz. Bizler, birlik ve beraberlik içinde, şehrimizi daha yaşanabilir, daha yeşil, daha adil bir yer haline getirmek için çalışacağız. Sayın belediye başkanımızla 15 yıl görev yaptık. Zaman zaman tartışmalarımız olsa da hiçbir zaman bir birimizi kırmadık, üzmedik. Bundan sonrada Mustafa İnce kardeşimdir, yol arkadaşımdır. Süreci değişimle başlattık. Değişimle Türkiye’nin büyük bir kesimini kırmızıya boyadık. Kalan yerleri de tamamlamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Güzelbahçe seçimlerinde ise meclis üyeliğinde yalnızca bir fire verdik. O da nazar bocuğumuz olsun. Tüm yoldaşlarıma teşekkür ediyorum. 15 yıl önce başkanımızla birlikte yola çıktığımız ve çok emek verdiğimiz Güzelbahçe Belediyesi ailesinin tekrar yanında olmak benim için onur ve gurur verici. Güzelbahçe ailemizi korumak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Güzelbahçe halkına canı gönülden teşekkür ediyor, aldığımız bu bayrağı daha yukarı taşıyacağımızdan emin olabilirsiniz. Artık zaman çalışmak görevimizi lakıyla yerine getirme zamanı.  Bu belediyeyi namusumuzla, şerefimizle hak hukuk adalet anlayışı içinde yöneteceğimize söz veriyorum’’ dedi.

CHP BAYRAĞININ DALGALANMASININ GURURUNU YAŞIYORUM

Güzelbahçe’de ve ülkemizin birçok yerinde CHP bayrağının dalgalanmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirten CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Devrim Seyrek, Çok uzak olmadığım yerdeyim. Yüreğim buradan hiç ayrılmadı. Siyaset konuşmayacağım. Ailemle siyaset konuşmaya gerek duymuyorum. Güzelbahçe Belediyesi’nde CHP bayrağının dalgalanmaya devam etmesinin gururunu taşıyorum. Emekleri için tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.

15 YILLIK GÖREVİMİ ŞANLA ŞEREFLE LEKESİZ GERÇEKLEŞTİRDİM

15 yılın gururunu her zaman yaşayacağını belirten eski Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce,  ‘‘Partililiğinden hiç kuşku duymadığım CHP belediye başkanına görevi teslim etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Tüm Türkiye’de bizlere özlemle beklediğimiz bu büyük zaferi yaşatan başta Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere tüm yoldaşlarımıza teşekkür ediyorum. Doğduğum doyduğum topraklarda, 15 yıl türlü zorluklarla karşılaştığım belediye başkanlığı görevini şanla şerefle lekesiz olarak bugün itibariyle Güzelbahçe'li hemşerilerimizin oylarıyla seçilen CHP bir belediye başkanımıza devretmenin mutluluğunu yaşıyorum. Ektiğimiz 400 bin metrekare çim bakılmaz ise kuruyabilir ancak diktiğimiz yüzlerce çınar ağaçlarının kökleri derinlere ulaştı. Bugüne kadar göstermiş olduğu emekler için tüm yoldaşlarıma teşekkür ediyor, Sayın Başkanımız Mustafa Günay ve meclis üyelerine çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum. İnce ailesi olarak Güzelbahçe'yi ve sizleri çok sevdik, hep seveceğiz’’ dedi.

Devir teslim töreninin ardından Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Devrim Seyrek, meclis üyeleri ve partililer Atatürk Mahallesi Meydanı’nda düzenlenen törenle Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Yorum Ekle

İlaç Sektörünü Etkileyecek Euro Kuru Güncellemesi

Korsan DiCaprio filmlerine dikkat: Zararlı yazılım riski

Tarımsal destek ödemesi: 2 milyar TL hesaplara geçti

Şanlıurfa’da ulaşımı rahatlatacak beton yol hamlesi

Ankara Kalesi’nde tarih yeniden canlandı, 240 yapı ayağa kaldırıldı

Hafta sonu yurdun batısı yağışlı geçecek

TOBB: 2025’in ilk 11 ayında kurulan şirket sayısı yüzde 1,8 azaldı

Büyüyen trafik sorununa çözüm bulmak yerine konserlere bütçe ayıran belediyeye tepki

TCMB verileri: Yatırım pozisyonu açık verdi, rezervler arttı

Tutdere’den Marangozlar Sitesi’ne kapsamlı altyapı ve üstyapı çalışması

Tunç’tan İmralı açıklaması: ’Özel konut iddiaları asılsız’

Bursa'da Mevlâna vuslat yıl dönümünde anıldı

Milli Savunma Üniversitesi tanıtımı Bursa'da gerçekleştirildi

Bursa Osmangazi'de Başkan Aydın'ın yeni durağı Hürriyet oldu

CHP Bursa'dan Mustafakemalpaşa'da saha çalışması

Rojin Kabaiş Soruşturmasında Kritik Gelişme: Telefon İspanya’da İnceleniyor

100 yıllık tarih Sakarya’da ayağa kaldırıldı

Altındere’de altyapı tamamlandı, üstyapı yenileniyor

İstanbul’da Karatay rüzgârı: Üsse yoğun ilgi

Tüpraş Stadyumu’nda çocuklar için 2 bin toptan yılbaşı ağacı

Denizli Büyükşehir’den Babadağ’a kapsamlı hizmet atağı

Ücretsiz psikolog ve diyetisyen hizmeti Samsun’da ilgi görüyor

Gebze’de “Chemtrail ve İklim Sözleşmesi” paneli düzenlenecek

Ankara’da aranan 1107 kişi yakalandı

Cizre’de yeni inşa edilen cami sahipsiz kaldı, madde kullanım alanına dönüştü

Yusuf Babar: 'Uzman Hekimlerin İdareciliği Değil, Hekimliği Esastır'

Balıkesir'de plaka sahiplerine tescil uyarısı

AK Parti’den Meclis’e “Terörsüz Türkiye” Raporu: Umut Hakkı Yok, 10 Mart Mutabakatı Şart

MHP’den Leyla Zana tepkisi: “Başbuğumuzun ‘kızım’ dediği isimdir”

Malatyalı arkeolog Prof. Dr. Fahri Işık’a Cumhurbaşkanlığı’ndan büyük ödül

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

U-16’DA YAŞ GRUBUNDA ŞİMDİ FİNAL ZAMANI

Avrupa'nın en gözde kış turizmi destinasyonu olan Palandöken Kayak Merkezinin 2025-2026 kış sezonu açıldı…

Bölge ve İl Müdürleri Toplantısı Gerçekleştirildi

Vali Çiftçi’den kalplere sıcak bir dokunuş

Anadolu’ya 1900 metre yükseklikten bakan şehir

Haydi gelin köyümüze geri dönelim…

Ahmet Dal’dan “Yeter artık!”

Anahtar Parti Oltu’da Saha Çalışmalarını Sürdürüyor

Vedat Kan’la 25. Gün’ de “Palandöken Belediyesi ” vardı…

Erzurum'da nitelikli üretim ve istihdamın artırılmasına teşvik amaçlı bir bakış…

Milli Savunma Üniversitesi tanıtımı Bursa'da gerçekleştirildi

Hyundai Resim Yarışması'na başvurular sürüyor

ÖSYM hafta sonu üç sınav düzenleyecek

CISV Türkiye ve Karsan’dan çocuklara sürdürülebilirlik eğitimi

İzmir'de sınıf başkanının vaadi Başkan Büyükakın ile yerine geldi

Bursa Yenişehir'de ritim kursuna yoğun ilgi

Edirne Keşan'da İnönü İlkokulu'na Millî Eğitim Müdürlüğü'nden İnceleme

Meslek lisesi öğrencileri, elektrik panosuyla kodlama robotu üretiyor

Kocaeli’nin yerel lezzetleri tanıtıldı

Edirne Keşan'da İnönü İlkokulu'na Milli Eğitim'den inceleme

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 16 12 1 3 24 39
2.FENERBAHÇE A.Ş. 16 10 0 6 22 36
3.TRABZONSPOR A.Ş. 16 10 1 5 14 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 16 8 3 5 10 29
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 16 7 4 5 7 26
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 16 6 3 7 4 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 16 6 5 5 -2 23
8.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 16 5 6 5 5 20
9.KOCAELİSPOR 16 5 6 5 -3 20
10.CORENDON ALANYASPOR 16 3 4 9 -1 18
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 16 4 6 6 -3 18
12.TÜMOSAN KONYASPOR 16 4 8 4 -8 16
13.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 16 3 7 6 -7 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 16 4 9 3 -14 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 16 2 6 8 -17 14
17.İKAS EYÜPSPOR 16 3 9 4 -11 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 16 2 11 3 -16 9

YAZARLAR