Tarih: 17.04.2024 07:03

Erzurum TYB Şube Yönetiminden Başkan Uçar’a hayırlı olsun ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum TYB Şube Yönetiminden Başkan Uçar’a hayırlı olsun ziyareti

Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi Yönetim Kurulu; Başkan Memet Gözütok ve Mesut Turan, Vedat Kan, Abdulnasir Kımışoğlu birlikteliğinde;  31 Mart Yerel Yönetim Seçimlerinde, ilçesinde almış olduğu oy oranlarıyla dikkatleri üzerine çeken Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  

Tum1haber/medya/yerel/Erzurum/Yakutiye

“Sizlerde takdir edersiniz ki bir seçim süreci yaşandı ve bitti. Bu saatten sonra sonuçların kim için ve ne açıdan, neleri ifade ettiği hizmet noktasında o kadar önemli olmadığı gibi kıstas da değildir. Halkımızın tamamını bir bütün olarak görüp, bir bütün olarak hizmet çemberimizin içerisinde hareket etmemiz, tek gayemizdir. İçerisinde bulunduğumuz dönemin hassasiyetinin ve farklılığının, bizlerde bilincindeyiz ve bu duruma göre bir önceki dönemden daha fazla çalışma, daha fazla hizmet etme ve daha fazla proje üretme azmindeyiz” diyen Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, sözlerini; “kadim halkımın büyükten-küçüğüne tamamı, bütün bu güzel duygu ve düşüncelerin hepsini ve daha fazlasını gerçek anlamda hak etmektedir” diyerek sürdürdü. Erzurum şehir merkezinin ve bilhassa Yakutiye ilçesinin tarih olgusu açısından farklı bir yere sahip olduğunun altını çizen Uçar, bu tarih bilincinin gelecek nesillere doğru olarak aktarımı hususunda kendilerinin üzerlerine düşen her çalışmayı severek yapacaklarını, sorumluluk alanlarında vatandaşlarımız açısından kayda değer ve hizmet anlamı taşıyan her çalışmada ön saflarda olma amacında olduklarını ifade etti.

Ziyaret ile ilgili olarak başarı temennilerini dile getiren TYB Erzurum Şube Başkanı Memet Gözütok; Başkan Uçar’a, içerisinde bulundukları bu hassas dönemde vatandaşların hizmeti esnasında kendilerine tevdi edilecek her türlü başta kültür ve sanat içerikli çalışmalar olmak üzere Yakutiye Belediyesinin yanında olduklarını ifade ederek, Başkan Uçar’a ve tüm çalışma arkadaşlarına başarılarının devamı temennilerinde bulundu.       




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —