Tarih: 25.03.2024 20:40

Erzurum TYB den vefa ziyaretleri

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum TYB den vefa ziyaretleri 

Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi, sosyal etkinlik faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Yapılan her çalışma ve faaliyet adımını “Kültür Pınarı” adı altında biriktirerek gönüllere hitap etmeye çalışırken, günümüz dünyasında yaşanan tüm çirkinlikleri de bir nebze olsun unutturmaya çalışıyor. Vefa Ziyaretleri olarak adlandırılan bu sosyal faaliyetlerin ilki bugün yapıldı.

 

 

Tum1haber/medya/kültür-sanat

TYB Erzurum Şubesi; Yönetim Kurulu Başkanı Memet Gözütok nezdinde, bir önceki dönem yönetim şube başkanı M. Hanifi İspirli, Ali Köseoğlu ve Abdulnasir Kımışlıoğlu’yla birlikte bir süredir yoğun bir tedavi süreci geçirmekte olan Edebiyatçı Şair ve Yazar Ali Coşkun Hirik’i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun temennilerinde bulundular. Dünyadaki en büyük sermayenin dostlar biriktirmek olduğunu ifade eden Ali Coşkun Hirik, ziyaret için teşekkürlerini bildirdi. 

 

 

TYB Erzurum Ekibi, sonrasına Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Uğur Yavuz’u da okulda ziyaret ederek, gündem hakkında fikir alış verişinde bulundular.    

Bahse konu ziyaretler hakkında görüşlerini belirten TYB Erzurum Şube Başkanı Memet Gözütok; ziyarete gidilen kişilerin halkımız nezdinde ciddi anlamda yön belirleyici kişiler olduğunu ifade ederek, bu değerlerimize bizlerin her zaman vefa borcu bulunmaktadır. İmkânlarımız dâhilinde vakit buldukça bu tür ziyaretleri sürdürmek istiyoruz, dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —