Tarih: 13.04.2024 17:20

Erzurum TYB de buruk bayramlaşma

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum TYB de buruk bayramlaşma

Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesinde, geleneksel hale gelen ve hemen her bayramda yapılan bayramlaşma buluşması bu defa buruk geçti. Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı içerisinde Doğu Türkistan ve Gazze’de yaşanan katliamlara çözüm bulunamaması, halen daha devam etmesi nedeniyle bayramlaşma buruk geçti.

Tum1haber/medya/kültür-sanat

Bayramda dahi katliamlarına devam eden siyonist katil devletin, kahr-ı perişan olması için açılan eller duaya doymazken, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir araya gelen kalem ustaları yüreklerinden geçen en ince bedduaya dahi âmin diyerek duygularını ifade ettiler.

 

 

Erzurum TYB Şubesinde bir araya gelen kalem ustaları burukta olsa bayramlaşarak birlik ve beraberliğin huzura ereceği günlerin umuduyla güzel temennilerde de bulundular. Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesinin bir önceki dönem başkanlığını yapmış olan M. Hanefi İspirli;  günün anlamıyla ilgili yapmış olduğu konuşmasında hemen her bayramda bir veya birden fazla eksiklerinin olduğunu, vefatlarıyla sevenlerinden ayrılan bu değerlerimizin, güzel izler bırakarak görevlerini tamamlamaya çalıştıklarını ve geri kalanların da bu güzel adımların devamı noktasında gayret içerisinde olması gerektiğini belirterek, başta Erzurum birliğinin ve devamında tüm TYB şubelerinin vefat etmiş üyelerine de dualar edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —