Bugün, 24 Aralık 2025 Çarşamba
  • BIST 100

    14164,11%-0,02
  • DOLAR

    42,83% 0,04
  • EURO

    50,62% 0,52
  • GRAM ALTIN

    6125,18% 0,26
  • Ç. ALTIN

    9975,22% 2,31

CHP Milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı ve Mehmet Tahtasız Adıyaman’da - Videolu Haber

ADIYAMAN (PHA) - CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı ve CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, bir dizi ziyarette bulunarak Alitaşı Mahalle Muhtarı Mustafa İlik ile bir araya geldi.

GÜNDEM 24.08.2025 14:36:52 0
CHP Milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı ve Mehmet Tahtasız Adıyaman’da  - Videolu Haber

6 Şubat depremlerinden itibaren Adıyaman’a karşı özel bir hassasiyeti olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı ve CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, İçişleri Bakanlığı tarafından geçici olarak görevinden uzaklaştırılan ve daha sonra görevine iade edilen Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’ye destek vermek amacıyla Adıyaman’a geldi. Adıyaman’da Başkan Tutdere ile bir araya gelen Milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı ve Mehmet Tahtasız, Alitaşı Mahalle Muhtarı Mustafa İlik’i ziyaret etti.

Alitaşı Muhtarlık Ofisin’de gerçekleşen ziyarette, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Adıyaman CHP İl Başkanı Engin Doğan ve Kömür Belediye Başkanı Hasari Talaş da yer aldı.

Adıyaman’da deprem sürecinde yaşanılanları aynı duyguyla dile getiren Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı “6 Şubat depremi daha dün gibi. Alitaşı Mahallesi’nde yer alan caddeye girdiğimde tüylerim diken diken oldu. Adıyaman ve Alitaşı Mahallesi ile özel bir bağım var. Biz de 1999 depremini yaşadık. Aynı acıları yaşadık. Ne yapmamız gerekiyor diyerek hemen iş makinalarımızı organize ettik. İş makinalarımızla deprem sabahı buradaydık. Burada güzel dostluklar edindim. Fakat acı günleri birlikte yaşadık burada, fakat Adıyaman’ın Alitaşı Mahallesi’nin özel bir yeri var” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Tutdere’nin gözaltı ve tutuklanma sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Milletvekili Yıldızlı, “Hem Sayın Başkanıma geçmiş olsun dileklerimi iletmek hem de gelmişken kıymetli dostlarımı görmek istedim. Nazik karşılamanızdan dolayı da yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

“Başkanımız Tutdere’nin Adıyaman’a yaptığı hizmetlerden dolayı biz de çok gururluyuz”

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Adıyaman halkının belediye Başkanı Tutdere ile bütünleştiğini vurgulayarak, “Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’in talimatları doğrultusunda, hukuksuz yargılamalara ve tutuklamalara ilişkin her hafta bir ilimizde görev alıyoruz. Dün Gaziantep’te görevliydik ve Sayın Başkanımız Tutdere’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletmek için Adıyaman’a geldik. Burada, Adıyaman halkının Sayın Tutdere ile bütünleştiğini gördük ve Başkanımız Tutdere’nin hizmetlerinden dolayı biz de çok gururluyuz. Ama kendisine ve diğer Belediye Başkanlarımıza yapılan bu hukuksuz uygulamaları kınamak ve Başkanlarımıza destek olduğumuzu belirtmek için buradayız” dedi.

“Halkımız, bu ülkenin kurtuluşunun CHP’de olduğunu görüyor”

Milletvekili Tahtasız CHP yöneticilerine yönelik haksız tutuklamaları halka aktarmak için farklı illere gittiklerini açıklayarak “Her hafta birçok arkadaşımızı Silivri’de tutsak olan Belediye Başkanlarımızı ziyaret ediyoruz. Halkımıza bu tutuklamaların haksız bir tutuklama olduğunu anlatmak için yollardayız. 3Y ile gelen bu hükümet, yolsuzlukları ve yasakları önleyeceğim dedi ama maalesef ülkemiz en derin yoksulluğu ve yolsuzluğu yaşayan bir ülke haline geldi. Enflasyonlardan dolayı ve iş bulamayan gençlerimiz her gün intihar ediyor. Gençlerimiz uyuşturucu ve kumar bağımlısı haline geldi. Halkımız bu ülkenin kurtuluşunun CHP’de olduğunu görüyor. İnşallah o sandığın Kasım’da gelmesini istiyoruz ama ne zaman gelirse gelsin ilk seçimlerde iktidar olduğumuza inanıyoruz” ifadelerini kullandı. Ben Adıyaman özelinde depremde hayatını kaybedenlere rahmet, depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum” dedi.

“Bu tür ziyaretler Adıyaman’ın motivasyonunu arttırıyor”

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, “Ben de parlamentoda birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızın bugünkü ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim” diyerek, “Harun Başkanımız sağ olsun deprem döneminde Adıyaman’ın yanındaydı. Diğer milletvekillerimiz de aynı şekilde. Bugün de Sayın Özgür Özel başta olmak üzere tüm milletvekilli gurubumuz ve teşkilatımız Adıyaman’a dayanışmayı sürdürüyorlar. Adıyaman’daki yaraları birlikte saracağız. Bu tür ziyaretler Adıyaman’ın motivasyonunu arttırıyor” açıklamalarında bulundu.

“Alitaşı Mahallesi, Milletvekili Yıldızlı için önem arz etmiştir”

CHP Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı’nın Adıyaman’a değer verdiğini vurgulayan Alitaşı Mahalle Muhtarı Mustafa İlik ise, “Bugün Alitaşı Mahalle Muhtarlığımıza, ziyarette bulunan değerli Milletvekillerimize, Sayın Belediye Başkanımıza ve İl Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. 6 Şubat depremlerinde o dönemin CHP Kocaeli İl Başkanı olan Sayın Yıldızlı, Adıyaman’a büyük bir önem arz etmiştir. O günden buyana, vekil olarak bizi unutmadı ve ne zaman Adıyaman’a gelse bizleri ziyarette bulunuyor. Adıyaman ve Alitaşı Mahallesi, Sayın vekilimiz için önem arz eden bir yer olmuştur. Bu durum bizi son derece mutlu ediyor” dedi

Belediye Başkanı Tutdere’ye yönelik gerçekleştirilen gözaltı sürecine ilişkin de açıklamalarda bulunan İlik, “Sayın Başkanımızın tutuklanma süreci bizleri üzen bir süreçti ama şu an aramızda ve yine bizimle beraber. Adıyaman Belediye Başkanımızın Adıyaman’a yaptığı çalışmalar takdire şayan” ifadelerini kullandı.

Kaynak : PHA

Yorum Ekle

Tarsus otoyolunda kaza: 1 yaralı

Polat: Asgari ücret, artan yaşam maliyetleri karşısında yetersiz

Libya Genelkurmay Başkanı’nı taşıyan jetin enkazına ulaşıldı

Bakan Tunç: Ankara Haymana'daki uçak kazası için 4 savcı görevlendirildi

Konya’da 3.5 büyüklüğünde deprem

Libya Başbakanı Dibeybe'den açıklama geldi

Düşen uçağın enkazına Haymana'da ulaşıldı

Libya Genelkurmay Başkanı'nı taşıyan uçak Ankara'da düştü

CHP’li Karasu: 28 bin TL’lik asgari açlık sınırının altında

Kahramanmaraş’ta 88 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı

Suriye'de uyuşturucu operasyonu: 162 bin captagon hapı ele geçirildi

Ankara'dan kalkan Falcon 50 ile irtibat kesildi! Libya Genelkurmay Başkanı ve heyeti de bu uçaktaydı

Manisa'da kırsal mahalle kararı! 17 ilçeyi kapsayan statü onaylandı

Ankara'da özel jetle bağlantı kesildi; Libya Genelkurmay Başkanı'nı taşıyordu!

Beşiktaş, Kadıköy’de 90+1’de güldü! Derbide son sözü Cerny söyledi

Yüzyıllardır devam eden gelenek: Kavurma

Sahada Vefa Rüzgarı: Galatasaray’dan Sarıkamış Şehitlerine Anlamlı Selam!

Arpaçay’da Güvenlik ve Huzur Masaya Yatırıldı: Asayiş Toplantısı Gerçekleştirildi

Ankara'dan Havalanan Özel Uçak Haymana'da Düştü

Çin kıtalararası balistik füze stokladığı iddiasını reddetti

Güney Afrika’da sel felaketi: 4 ölü

Irak: İran'dan gelen doğalgaz akışı kesildi

Vefa Örneği: Cevat Öncü, Merhumeleri Son Yolculuklarında Yalnız Bırakmadı

AK Parti Tekkeköy İlçe Teşkilatı Haftalık Değerlendirme Toplantısını Gerçekleştirdi

Asgari Ücret Sürecinde Temsil Tartışması: Türk-İş Başkanı Ergün Atalay’a Yönelik Eleştiriler Büyüyor

Destici: “PKK’lıysa zaten suça karışmıştır”

Kars’ta gümrük kaçağı ürünler ele geçirildi: 26 Gözaltı!

Türk Dünyası Vizyon Belgesi açıklandı: Söylemden eyleme geçişin yol haritası

Sarıkamış Harekatı’nın 111. Yılında Anlamlı Etkinlik

Kars’ta Dart Branşına Yeni Kan: Hakem Kursu Başarıyla Tamamlandı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

Ahmet Dal’dan Tribünlere Net Mesaj: “Bu Takım Zirve İçin Oynuyor!”

Kaldırın şu taşı bakalım altından ne çıkacak?

TYB Erzurum Şubesinden “aykırı güzel ağabey” için vefa sohbeti

SERKANDAŞ SİGORTA ERZURUM BÜYÜKLER AMATÖR KÜME'DE 4. HAFTA TAMAMLANDI

SAHADA İNANÇ KENARDA EMEK

ASKON Erzurum’da Güvenin ve Üretimin Adresi Oluyor

PENALTILARDA GELEN ŞAMPİYONLUK

ERZURUMSPOR FK ALTYAPISI SAHNEDE: 7 GOL, 2 GALİBİYET

Arif Hikmet Kılıç: “Varsa Yoksa Çat” Diyen Bir Hizmet Anlayışı

DADAŞLARDAN DEPLASMANDA GÜÇ GÖSTERİSİ...

Edirne Keşan'dan kardeş okul projesi kapsamında Bulgaristan'a eğitim ziyareti

Keşanlı 8. sınıf öğrencileri Tüyap Kitap Fuarı'nda

Siirt’te "Genç Sada Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması" düzenlendi

Siirt’te öğrencilerin devamsızlığını azaltmaya yönelik eylem planı değerlendirildi

Çocuklara "İyi ki doğ-Muş" ile sürpriz ziyaret

Kocaeli Çayırova’da ‘Mahalle Halkı Afetlere Hazırlık Eğitimi’ programı başladı

Mesleki eğitimde özel uygulamaları Bursa'da masaya yatırıldı

Konya’da öğrenciler mesleğe ilk adımı attı

2026 MSÜ sınavı için başvuru takvimi açıklandı

YÖK’ten lisans eğitiminde köklü değişiklik: Üniversite 3 yılda bitecek

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9

YAZARLAR