Bugün, 20 Aralık 2025 Cumartesi
  • BIST 100

    14229,41%0,33
  • DOLAR

    42,80% 0,17
  • EURO

    50,14% -0,07
  • GRAM ALTIN

    5972,47% 0,30
  • Ç. ALTIN

    9632,85% 0,24

CHP heyeti Antalya’da belediyeleri denetleyecek!

Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı heyeti, 22-24 Ekim 2025 tarihleri arasında Antalya’da CHP'li belediyelerin yürüttüğü çalışmalar yerinde inceleyecek.

GÜNDEM 22.10.2025 17:38:03 0
CHP heyeti Antalya’da belediyeleri denetleyecek!

ANTALYA-BHA

CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Ecevit Keleş ve İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir, Antalya İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenledi. Toplantıya CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün yanı sıra çok sayıda ilçe başkanı ile parti mensubu katıldı. PM Üyesi Keleş, Antalya’da 3 gün sürecek olan çalışmalar çerçevesinde CHP’li belediyeleri ziyaret edeceklerini söyledi.

Basın toplantısının açılışında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, yerel seçimlerde Büyükşehir dahil 17 belediye başkanlığı kazandıklarını ifade etti. Kamacı, “Bugün Antalya’mıza gerçekleştirilen bu ziyareti oldukça önemsiyoruz. Şu an Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in de aramızda olmasını arzu ederdik. CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Ecevit Keleş ve İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir’in Antalya’da 3 gün sürecek ziyaretleri çerçevesinde ilçe başkanlıklarımızı ve belediyelerimizi ziyaret edeceğiz. Belediye yönetimlerimizin yaptıkları çalışmalar ve bundan sonra yapılması gerekenleri istişare edeceğiz” diye konuştu.

"Muhittin Böcek ile dayanışma içindeyiz"

Keleş, ziyaretlerin halk odaklı yerel yönetim anlayışını güçlendirmek için önemli bir adım olduğunu belirterek, "Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in başkanlığında, sosyal demokrat belediyecilik anlayışının güçlendirilmesi ve hizmetlerin daha etkin hale getirilmesi konularını ele alıyoruz. Halkımızın beklentileri doğrultusunda hareket etmeye devam ediyoruz. Belediyelerimiz, ekonomik krizden etkilenen vatandaşlarımızın yanında olmaya, sosyal yardımları artırmaya ve kamusal hizmetleri geliştirmeye kararlıdır. Bu çerçevede de bugün yalnızca hizmetlerimiz değil, doğrudan seçilmiş belediye başkanlarımız da hedef alınmaktadır. Partimizin Cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek, diğer tüm tutuklu belediye başkanlarımız ve hakkında soruşturma izni istenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’la dayanışma içindeyiz.” dedi.

Halkın yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarına devam ettiğini vurgulayan Keleş, “Ülkemizde yaşanan ekonomik kriz, en çok dar gelirli vatandaşlarımızı etkilemektedir. Ancak CHP’li belediyeler, sosyal yardımları artırarak, halkın geçim sıkıntısını hafifletmek için mücadele etmektedir. Sosyal yardımları genişleten projeler, eğitimden sağlığa kadar birçok alanda destek sağlayan uygulamalar ve sürdürülebilir kent politikaları ile sosyal belediyeciliğin en güçlü örneklerini sunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Sosyal belediyecilik ilkeleri

Keleş, CHP’li belediyelerin sosyal belediyecilik ilkelerini esas alarak hareket ettiğini ve bu anlayışın tüm yurttaşlara eşit şekilde ulaştırılması gerektiğine dikkat çekerek, “CHP’li belediyeler, her vatandaşın eşit hizmet alması için çalışmaktadır. Hiçbir ayrım yapmadan, herkesin sosyal haklara erişimini sağlayan projeler üretmekteyiz. Bugün gerçekleştirdiğimiz toplantı, bu vizyonumuzu daha da ileriye taşımak adına önemli bir adımdır. Sosyal belediyecilik herkesin hakkıdır ve bizler bu hakkı tüm vatandaşlarımıza ulaştırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ecevit Keleş, CHP’li belediyelerin halkın yanında olmaya devam edeceğini, ekonomik krizle mücadelede sosyal belediyeciliğin öneminin daha da arttığını ve bu doğrultuda çalışmaların kararlılıkla süreceğini vurguladı.

Yorum Ekle

Ahmed eş-Şara, yaptırımların kaldırılmasının ardından Suriyelilere Kasyun Dağı'ndan seslendi

Rubio: Gazze'de ateşkes anlaşmasının ikinci ve üçüncü aşamaları 3 yılı aşabilir

ABD, Suriye'de DAİŞ hedeflerine saldırdı

Platin Global 100 Ödülleri sahiplerini buldu

Gazze'de ateşkese rağmen katliam: 5 şehit, 5 yaralı

Hindistan, Pakistan'a giden suyu kesti

Muğla açıklarında 3.6 büyüklüğünde deprem

Siirt’te zorlu kış şartlarında yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı

Yapıcıoğlu: Memleketin her meselesinde ilkeli duruşumuzu koruyor, uygulanabilir çözümler üretiyoruz

Kayseri'de trafik kazası: 4 yaralı

HÜDA PAR Kadın Kolları Başkanı Yarar: Aileyi hedef alan anlayışlara karşı kararlılıkla mücadele edeceğiz

HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanı Günaydın: Gençliğin ahlak ve anlam krizi görmezden gelinemez!

Fransa’da çiftçilerin protestoları devam ediyor

HÜDA PAR'ın 13'üncü kuruluş yıl dönümü Diyarbakır'da coşkuyla kutlandı

Küba'da virüsler tüm ülkede salgına yol açtı, vaka sayısı artıyor

AKARYAKIT SEKTÖRÜNÜN BUGÜNÜ VE GELECEĞİ AFYON’DA MASAYA YATIRILDI

Mardin’de tır ile otomobil kazasında otomobil sürücüsü hayatını kaybetti

Uluslararası Sağlık Turizmi Kongresi İstanbul'da gerçekleştirildi

Hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 8 yaralı

Şehit Ömer Halisdemir nezdinde tüm şehitlere vefa

“Sudan Halkı ile Dayanışma Günü” etkinliği gerçekleşti

HAMAS: Kudüs'te yeni yerleşim birimi kurulması ilhak projesinde tehlikeli bir tırmanış ve yeni bir suç teşkil etmektedir

Gavdos Adası açıklarında 545 düzensiz göçmen kurtarıldı

Rusya Merkez Bankası politika faizini 50 baz puan düşürdü

Japonya'dan nükleer silah açıklaması

Sakarya'da şap karantinası

CGTN: Çin, Hainan Serbest Ticaret Limanı'nda ada genelinde kapılarını dış dünyaya nasıl daha fazla açıyor?

Manisa'da 4 milyon TL'lik bozulmuş kokoreçe imha!

TİMBİR heyetinden Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Yıldırım’a ziyaret

İçişleri Bakanlığı: Kocaeli'de Rus menşeli keşif ve gözetleme amaçlı İHA bulundu

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

Başsağlığı ve Taziye

U-16’DA YAŞ GRUBUNDA ŞİMDİ FİNAL ZAMANI

Avrupa'nın en gözde kış turizmi destinasyonu olan Palandöken Kayak Merkezinin 2025-2026 kış sezonu açıldı…

Bölge ve İl Müdürleri Toplantısı Gerçekleştirildi

Vali Çiftçi’den kalplere sıcak bir dokunuş

Anadolu’ya 1900 metre yükseklikten bakan şehir

Haydi gelin köyümüze geri dönelim…

Ahmet Dal’dan “Yeter artık!”

Anahtar Parti Oltu’da Saha Çalışmalarını Sürdürüyor

Vedat Kan’la 25. Gün’ de “Palandöken Belediyesi ” vardı…

"Üniversite İzleme ve Değerlendirme Genel Raporu-2025" yayımlandı

Bakan Tekin: Aldığımız her karar mutlaka bir öğretmenler odasında konuşularak alındı

Üstün yetenekli öğrenciler için atıklar çöp değil sanat malzemesi

Gazze’de yarım kalan tıp hayalleri Türkiye’de yeniden filizlendi

Milli Savunma Üniversitesi tanıtımı Bursa'da gerçekleştirildi

Hyundai Resim Yarışması'na başvurular sürüyor

ÖSYM hafta sonu üç sınav düzenleyecek

CISV Türkiye ve Karsan’dan çocuklara sürdürülebilirlik eğitimi

İzmir'de sınıf başkanının vaadi Başkan Büyükakın ile yerine geldi

Bursa Yenişehir'de ritim kursuna yoğun ilgi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 16 12 1 3 24 39
2.FENERBAHÇE A.Ş. 16 10 0 6 22 36
3.TRABZONSPOR A.Ş. 16 10 1 5 14 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 16 8 3 5 10 29
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 16 7 4 5 7 26
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 16 6 3 7 4 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 16 6 5 5 -2 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 16 5 6 5 5 20
10.CORENDON ALANYASPOR 16 3 4 9 -1 18
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 16 4 6 6 -3 18
12.TÜMOSAN KONYASPOR 16 4 8 4 -8 16
13.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 16 3 7 6 -7 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 16 2 6 8 -17 14
17.İKAS EYÜPSPOR 16 3 9 4 -11 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 16 2 11 3 -16 9

YAZARLAR