Bugün, 25 Aralık 2025 Perşembe
  • BIST 100

    14227,10%0,41
  • DOLAR

    42,83% 0,03
  • EURO

    50,49% -0,06
  • GRAM ALTIN

    6168,79% -0,38
  • Ç. ALTIN

    10014,28% 0,39

Bursa Osmangazi Belediyesi ilçeyi kreşlerle donatıyor

Bursa Osmangazi Belediyesi ilçeyi kreşlerle donatıyor

GÜNDEM 7.12.2024 16:34:13 0
Bursa Osmangazi Belediyesi ilçeyi kreşlerle donatıyor

İlçeyi hizmetlerle donatan Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, göreve geldiği 8 ayda 3’üncü kreşin temelini attı. Küplüpınar Mahallesi'nde hayırsever vatandaşların desteğiyle temeli atılan kreş birkaç ayda içinde bitirilerek hizmete açılacak.

BURSA (İGFA) -  İlçede yaşayan çocukların eşit hizmet alabilmesi için dünya standartlarında kreşleri ilçeye kazandırmaya devam eden Bursa Osmangazi Belediyesi, hayırsever iş adamları Osman ve Ali Özelif’in katkıda bulunarak merhum babaları Hamit Özelif adını taşıyacak kreşin temelini Küplüpınar Mahallesi'nde yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Bir kaç ay sonra hizmete girecek kreş 2 kattan oluşarak 600 metre kare alanda 80 öğrenciye hizmet verecek. Düzenlenen temel atma törenine Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın'ın yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve yurttaşlar katıldı.

"Bursa ve Osmangazi halkının yanındayız her konuda destek olmaya devam edeceğiz"

 Osmangazi ve Küplüpınar Mahallesi sakinlerinin yoğun katılım gösterdiği Kreşin temel atma töreninde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, “8 ay gibi bir sürede 3’üncü kreş temelimizi atıyoruz. İlk temeli Mayıs ayında atmıştık. Ekim ayında da açılışını yaptık, çocuklarımız açılışını yaptığımız Ayça Azak Kreşinde eğitim almaya başladılar. Geçtiğimiz ay Yunuseli Mahallesi'nde bir kreş temeli daha attık. Bugün Küplüpınar Mahallesi'nde kreş temeli atıyoruz. Birkaç hafta sonra Küçükbalıklı Mahallesi'nde bir kreş temeli daha atacağız. Sayın genel başkanımızın geçen hafta Ankara’da söylediği şuanda Türkiye çapında 652 olan kreş sayımızı bir yıl içinde bin hedefine hep birlikte ulaştıracağız. Günümüz koşullarında annelerin iş hayatına katılabilmesi için çocuklarında kaliteli ve nitelikli eğitim hayatında olması gerekiyor. Kreşlerde güvenilir, sağlıklı ve hijyen ortamlarında çocuklarını aileler güvenle emanet edebilmeleri gerekiyor. Hayırsever iş insanları, Osman ve Ali beyler sağolsunlar rahmetli babalarının adlarını yaşatacakları güzel bir esere imza atıyorlar. Kısa sürede buranın inşaatını bitirip birkaç ay sonra burada çocuklarımızı eğitime kabul edeceğiz. Çirişhanespor Kulübünün Mayıs ayında temelini atmıştık. Onunda Ekim ayında açılışını yaptık. Hizmetlerimiz devam edecek. Biz yerel belediyeciliği sosyal demokrat belediyecilik olarak dezavantajlı guruplara hizmet ulaştırma olarak görüyoruz. Her konuda destek olmaya devam edeceğiz. Bir kez daha Osman ve Ali Özelif iş insanlarına bu değerli yatırımı yaptıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

 “Erkan Başkanın açtığı bu kreşlerde eğitim gören çocuklar çok iyi yerlere gelecektir”

Erkan Aydın Başkan’ın çok başarılı işler yaptığını bildiğini ifade eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, “Her yerde ilçe ve büyükşehir belediyelerimiz kreş ve kent lokantaları, açarak halkına hizmet etmek istiyorlar ve bunu başarıyorlar. Bunun Erkan başkanımda da gördüm. Göreve geldiği 8 aydan buyana 4’üncü temel atma törenini gerçekleştirdi, tebrik ediyorum kendisini daha çok güzel işler yapacağını da biliyorum. Bizim Erkan başkanımla uzun yıllardır arkadaşlığımız var kendisini milletvekilliği döneminden tanırım. Beraber yol aldığımız arkadaşlarımızdan birisidir. Ben kendisinin burada çok başarılı işler yapacağını hayata bir sıfır geride başlayan insanların hayatlarını eşitleyeceğini, onlara daha çok dokunacağını ve hizmet edeceğini biliyorum. Çünkü bizim hedefimiz şu? Biz ezilmiş insanların biraz daha geçinmekte zorlanan insanların yanında olmak için yola çıktık. Bu uğurda tüm fedakarlığı yapmak için hiçbir şeyden kaçınmayacağız. Bunu böyle bilmenizi isterim. Çünkü sizler her şeyi hak ediyorsunuz. Bu çocuklar ileride belki öğretmen, doktor ve iş insanı olacaklar. Biliyorum ki işlerinden çok değerli profesörler yetişerek kendileri gibi küçük çocuklara eğitim verecek hale geleceklerdir. Kendimden bir örnek vereyim. Erkan Başkanın açtığı bu kreşlerde eğitim gören çocuklar  ileride ülkemiz içiresindeki çok büyük holdinglerde umuyorum ki yöneticiler olacaktır. Başkanıma teşekkür ediyorum hizmetlere devam edeceğiz. Sadece Osmangazi’de değil her yerde devam edeceğiz.  İktidara geldiğimizde göreceksiniz ki ülkemiz dünyada parlayan bir yıldız olacak. Bunda da belediye başkanlarımızın çok büyük etkisi olacak ben hepsine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Bu imkanı bize sunan ve projeyi destekleyen  Erkan Aydın başkanımıza teşekkür ederiz”

Ostaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş insanı Osman Özelif, “Osmangazi Belediyesi sınırları içinde, şehrimizin geleceği olan çocuklarımıza, kadınlarımıza ve ailelerimize büyük bir katkı sağlayacak olan kreşimizin temel atma törenini gerçekleştirmek için bir aradayız. Bursa, bizim için sadece bir iş alanı değil, aynı zamanda işimizin ve hayatımızın şekillendiği, vefa borcumuzu ödeyerek desteklememiz gereken bir şehirdir. Tüm şirketlerimizde Bursa’nın imkanları ve Bursalıların desteği ile büyüdük ve geliştik. Ostaş olarak, bu şehrin ekmeği yiyen, bu şehri insan kaynağı ile gelişen ve bu şehirde büyümüş bireyler olarak, Bursa'ya olan minnettarlığımızı ve vefa borcumuzu her fırsatta göstermek için çalışıyoruz. Bugün, bu şehirdeki çocukların daha iyi bir geleceğe adım atabilmesi için böyle bir projeyi hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. Bu imkanı bize sunan ve projeyi destekleyen Osmangazi Belediye Başkanımız Sayın Erkan Aydın’a ve tüm ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. Bu tür projelerin gerçekleşmesi için her zaman yanımızda olan ve vizyonlarıyla bize ilham veren değerli başkanlarımıza minnettarız. Sosyal sorumluluğumuzu yerine getirmek ve çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunmak, bizim için sadece bir görev değil, bir önceliktir. Bu kreş, çocuklarımız için güvenli ve eğitim odaklı bir ortam sağlayacak, annelere çalışma hayatında kolaylık tanıyacak ve ailelerin sosyal yaşantısını destekleyecek önemli bir merkez olacaktır. Hamit Özelif kreşinin merhum babamın ismini yaşatacak olması da ailemiz için ayrı bir gurur vesilesidir. Değerli başkanımızı böylesi güzel, Bursalılara hizmet, değer katan projeleri için bir kez daha kutluyor, Ostaş olarak bize bu hayırlı işe iştirak etme fırsatı verdiği için teşekkür ediyorum”  diye konuştu.

 Küplüpınar Mahalle Muhtarı Mümin Gündoğan ise mahallelerine bu güzel hizmeti kazandıracak olan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın ve hayır sever iş adamlarına teşekkür etti.

Yorum Ekle

AKOM’dan Konya’ya şivlilik uyarısı

14 Batı ülkesi işgalci rejimin Batı Şeria'daki yerleşim planını kınadı

Motosikletle trafiği tehlikeye atan sürücüye 46 bin lirayı aşan ceza

İran, 4 milyon litre kaçak yakıt taşıyan gemiye el koydu

Yemen'deki savaşan taraflar, ceset takası konusunda anlaştı

Bakan Tekin KKTC'li mevkidaşı Çavuşoğlu ile bir araya geldi

"Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesi 2025" eğitim bakanları oturumu özet raporu yayımlandı

Malatya'da ruhsatsız silah operasyonu: 1 gözaltı

Nijerya'da camide patlama: 7 ölü

TERME TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDAN ANKARA’DA STRATEJİK TEMAS EKONOMİ POLİTİKALARI MASAYA YATIRILDI, TERME’NİN VİZYONU GÜÇLÜ ŞEKİLDE TEMSİL EDİLDİ

"İslam Düşmanlığına Karşı Sessiz Direniş" Siirt’te özel gösterimle izleyiciyle buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Libya Başkanlık Konseyi Başkanı el-Menfi ile görüştü

Tartışmalı İddialar Gölgesinde Bir Görüşme

Berlin Büyükelçisi Gökhan Turan, MedyaBerlin Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Ekşi’yi kabul etti

Güçlü bir lider

"Dijital Dünyada Çocuk Hakları Sözleşmesi"ne yönelik 81 ilde farkındalık çalışmaları yürütülüyor

Türkiye Barolar Birliği: Saran’ın gözaltı işlemi hukuka aykırıdır

"Zəfərlərə Doğru"

11. Yargı Paketi kabul edildi

Üniversite hocaları Bilim Kafe’de anlattı: Gıda güvenliği mutfaktan önce başlıyor

Bursa’da uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Fenerbahçe Başkanı Saran gözaltına alındı

HAMAS'tan işgalin suçlamalarına yanıt

Bakan Tunç: 11. yargı paketiyle adalette yeni dönem

Milli Dayanışma Komisyonu'nun görev süresi 2 ay daha uzadı

SON DAKİKA | Fenerbahçe’den Sadettin Saran açıklaması

HÜDA PAR’ın Meclis’e sunduğu raporun detayları belli oldu: Kalıcı barış ve adalet için atılması gereken 15 adım!

Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı El Burhan Türkiye’yi ziyaret edecek

Kocaeli Büyükşehir’den oyun gruplarına bakım

ÇOMÜ'lü akademisyen Kazakistan’da Türk tarihini aydınlatan yazıt keşfi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

Vedat Kan’la 25. Gün’ de “Emeğin adı ” vardı…

ERZURUMSPOR GENÇLERİYLE DİRENDİ VE UMUT VERDİ...

Ahmet Dal’dan Tribünlere Net Mesaj: “Bu Takım Zirve İçin Oynuyor!”

Kaldırın şu taşı bakalım altından ne çıkacak?

TYB Erzurum Şubesinden “aykırı güzel ağabey” için vefa sohbeti

SERKANDAŞ SİGORTA ERZURUM BÜYÜKLER AMATÖR KÜME'DE 4. HAFTA TAMAMLANDI

SAHADA İNANÇ KENARDA EMEK

ASKON Erzurum’da Güvenin ve Üretimin Adresi Oluyor

PENALTILARDA GELEN ŞAMPİYONLUK

ERZURUMSPOR FK ALTYAPISI SAHNEDE: 7 GOL, 2 GALİBİYET

Bakan Tekin KKTC'li mevkidaşı Çavuşoğlu ile bir araya geldi

"Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesi 2025" eğitim bakanları oturumu özet raporu yayımlandı

Üniversite hocaları Bilim Kafe’de anlattı: Gıda güvenliği mutfaktan önce başlıyor

Bakan Tekin, KKTC'li mevkidaşını ağırladı

Sıfır atık yarışmasında Bursa birincisi olan okula "Çevre Beratı" ödülü

Türkiye'ye uluslararası 272 madalya gururu

Sakarya’da Gençlere İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Bilinci Aşılanıyor

Sakarya'da gençlere iklim ve sıfır atık bilinci

DUS 2. dönem ek yerleştirme tercih süreci başladı

İzmit Çınar Akademi’de velilerle eğitim buluşması

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9

YAZARLAR