Tarih: 25.04.2024 08:19

BUNLAR HAİN OLMAYI SOLCULUK MU SANIYORLAR? YOKSA EMPERYALİSTLERİN UŞAĞI OLARAK HAİNLİKLERİNİ GİZLEMEK İÇİN SOLCU AYAĞINA MI YATIYORLAR?

Facebook Twitter Linked-in

Emperyalistlerin halkları birbirine düşürerek büyük acılar yaşattıklarını bilmek için tarih bilmeye de gerek yok. Çünkü dünyanın lanetlisi emperyalistler eylemlerine günümüzde de devam ediyorlar. İşte Afganistan'da, Irak'ta, Suriye'de, Gazze'de, Yemen'de, Ruanda'da yaşananlar.
Bu arada 1915 olaylarında yalnız Ermeniler mi acılar yaşadı? Türk, Kürt, Arap, Çerkez vs. demeksizin Rus, Fransız ya da İngiliz askeri üniforması içinde Ermeniler, Müslümanları katletmedi mi? 
Bunlar Van, Bitlis, Muş'taki toplu müslüman mezarlarını görmezler? Çünkü emperyalistler bunlardan söz etmez! Akdamar adasında kadınlara yapılanlar bunları hiç ilgilendirmez! Buna karşılık AKP, o adadaki kliseyi restore edip, özel olarak yaptırtığı 30 tonluk çanı alkışlarlar!..
ACI OLAN CHP'NİN BUNLARLA İŞBİRLİĞİ YAPMASI. ERKAN BAŞ'I DESTEKLEMEK İÇİN CHP GEBZE'DE ADAY ÇIKARMADI. AMA HALKIMIZ KİMİN NE OLDUĞUNU BİLİYOR. İMAMOĞLU'NUN FİNANSE ETTİĞİ MUHALİF MEDYANIN SÜREKLİ ŞİŞİRMESİNE KARŞIN SÖZDE İŞÇİ PARTİSİ GENEL BAŞKANI ERKAN BAŞ, İŞÇİLERİN ÇOĞUNLUKTA OLDUĞU KENTTEN ANCAK % 18 OY ALABİLDİ.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —