Bugün, 19 Aralık 2025 Cuma
  • BIST 100

    14182,78%0,27
  • DOLAR

    42,72% 0,02
  • EURO

    50,18% 0,01
  • GRAM ALTIN

    5950,58% -0,20
  • Ç. ALTIN

    9607,06% 0,04

BESAŞ'tan yüksek kaliteli hizmet

BESAŞ'tan yüksek kaliteli hizmet

KÜLTÜR SANAT 26.05.2023 12:40:14 0
BESAŞ

Türkiye’nin en büyük 5 şehri arasında en ucuz ve kaliteli halk ekmeğini BESAŞ marifetiyle vatandaşlarla buluşturan Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeni konseptle oluşturduğu BESAŞ fabrika satış mağazasında da halk ekmeği, süt, süt ürünleri ve diğer unlu mamulleri vatandaşlara ulaştırmaya devam ediyor.

BURSA (İGFA) - Türkiye’nin üçüncü, Bursa’nın ise en büyük ekmek fabrikası olan, yılda yaklaşık 85 milyon adet ekmek ile çiftçilerden alınan yaklaşık 4 milyon litre sütten elde edilen süt ürünlerini Bursalılarla buluşturan BESAŞ, hizmet kalitesinden taviz vermemek için kendini yenilemeye devam ediyor.

Üretilen ürünlerin en sağlıklı şekilde tüketiciye ulaştırılması amacıyla hizmet filosunu her geçen gün yenileyen BESAŞ, ekmek fabrikasının yanında yeni konseptle oluşturduğu satış mağazasını da Bursalıların hizmetine sundu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, BESAŞ tesislerini gezerek üretim süreçleriyle ilgili bilgi aldı. Daha sonra yenilenen satış mağazasına geçen Başkan Aktaş, hizmet filosuna dahil edilen yeni araçları da inceledi. Satış mağazasından alışveriş yapan Başkan Aktaş, vatandaşlarla sohbet ederek fikirlerini aldı. Kurulduğu günden bu yana kaliteyi ve sağlığı ön plana alan BESAŞ’ın, en önemli iştiraklerden biri olduğu kaydeden Başkan Aktaş, BESAŞ’ın, Türkiye’nin en büyük 5 şehrinde en ucuz halk ekmeğini satan kuruluş olduğunu söyledi. BESAŞ’ın hizmetlerinin yanında kar elde etmeye de devam ettiğini belirten Başkan Aktaş, “Elde edilen bu kârı yine vatandaşlarımıza hizmet için tesis yenilenmesi, yeni araç ve ekipmanla alakalı çalışmalarda kullanıyoruz. Bu yatırımların hepsini sadece kendi öz kaynaklarıyla gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediyesi’nden veya herhangi bir farklı kurumdan BESAŞ’ı sübvanse etmek gibi bir durum yok. Bu yıl 2 adet yeni fiber kasa ekmek dağıtım kamyonunu araç filomuza ekledik. Ayrıca BESAŞ’ın vizyonunu ön plana çıkaran ve vatandaşlarımıza ayrıcalıklı bir hizmet anlayışıyla yenilediğimiz fabrika satış mağazamızın açılışını yaptık. Her geçen gün artan bir taleple de karşı karşıyayız. Vatandaşlarımızın ekmek fabrikamızın hemen yanındaki satış mağazasını ziyaret etmesini istiyorum. Ekmeğin yanında diğer ürünleri de rahatlıkla bulabilecekler” dedi.

ÜRETİCİYE BÜYÜK DESTEK

BESAŞ’ın diğer şirketler gibi Bursa’ya katma değer sağlayan güzide bir firma olduğunu ifade eden Başkan Aktaş, göreve geldikleri günden bu yana kaliteli, hijyenik ve sağlıklı gıda ürünlerini Bursalılarla buluşturduklarını dile getirdi. Bunun yanında BESAŞ ile Bursa’da çiftçilere ve kooperatiflere ciddi kazanımlar sağladıklarını anlatan Başkan Aktaş, “Orhaneli, Keles, Büyükorhan ve Harmancık ilçelerindeki kalkınma kooperatifleri ve birlikler vasıtasıyla 2022 yılında çiftçiden 4 milyon litreye yakın süt aldık. Buna karşılık 30 milyon TL’ye yakın ödeme gerçekleştirdik. 2017 yılı Kasım ayından bu yana 28 milyon litreden fazla sütü çiftçilerimizden aldık ve 100 milyon lira civarında ödeme gerçekleştirdik. Yine dağ ilçelerinde ekimi yapılan 29 ton siyez buğdayı alımı yaptık. 2022 yılında bu siyez buğdaylarından 210 bine yakın siyez ekmeğini tüketici ile buluşturduk. Yerel ve özellikle kadın kalkınma kooperatiflerinin üretmiş olduğu farklı lezzetlerin de tedarikini sağlayıp BESAŞ marifetiyle satışa sunarak halkımıza ulaştırıyoruz” diye konuştu.

Yaşanan bütün afetlerde Bursa Büyükşehir Belediyesi marifetiyle ilk andan itibaren hep ön saflarda olduklarını söyleyen Başkan Aktaş, sadece BESAŞ eliyle ilk gün tüketime hazır 1000 adet erzak kolisi ve 450 bine yakın ekmeği Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesine sevk ettiklerini hatırlattı. Başkan Aktaş, “Bursa’mıza mâl olmuş ve belediyemizin tüm iştiraklerinin yanında BESAŞ gibi büyük bir markaya sahip olmaktan ve vatandaşlarımıza hizmet etmekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz' dedi.

Haber Editörü

Hakan Dikmen 1

hakandikmen30@gmail.com
Yorum Ekle

Uluslararası Sağlık Turizmi Kongresi İstanbul'da gerçekleştirildi

Hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 8 yaralı

Şehit Ömer Halisdemir nezdinde tüm şehitlere vefa

“Sudan Halkı ile Dayanışma Günü” etkinliği gerçekleşti

HAMAS: Kudüs'te yeni yerleşim birimi kurulması ilhak projesinde tehlikeli bir tırmanış ve yeni bir suç teşkil etmektedir

Gavdos Adası açıklarında 545 düzensiz göçmen kurtarıldı

Rusya Merkez Bankası politika faizini 50 baz puan düşürdü

Japonya'dan nükleer silah açıklaması

Sakarya'da şap karantinası

CGTN: Çin, Hainan Serbest Ticaret Limanı'nda ada genelinde kapılarını dış dünyaya nasıl daha fazla açıyor?

Manisa'da 4 milyon TL'lik bozulmuş kokoreçe imha!

TİMBİR heyetinden Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Yıldırım’a ziyaret

İçişleri Bakanlığı: Kocaeli'de Rus menşeli keşif ve gözetleme amaçlı İHA bulundu

ANTALYA DA SÜPER ORGANİZASYON TTB.2026.Kadir Hıdır

Tekkeköy ve Çırakman Mahalleleri İmar Planı Değişikliği Askıya Çıkarıldı

İstanbul Merkezli Vergi Kaçakçılığı ve Kara Para Operasyonu: 5 İlde Eş Zamanlı Baskın

ASELSAN'dan 410 milyon dolarlık dev ihracat anlaşması

Freni patlayan vinç 6 aracı biçti: 7 yaralı

Besni’de kasten adam öldürme suçundan aranan hükümlü yakalandı

BM: Gazze'de 1,6 milyon kişi akut gıda güvensizliği ile karşı karşıya

Türk Sağlık-Sen’den İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Şirik’e Ziyaret

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Şirik, yerli malı haftası sergisinin açılışını yaptı

ABD, Suriye'ye yönelik Sezar yaptırımlarını yürüklükten kaldırdı

Kahta’da baz istasyonuna tepki: ‘Mahallemiz bir laboratuvar, çocuklarımız ise deney değildir’ - Videolu Haber

Adıyaman’da otomobilin çarptığı yaya 12 gün sonra hayatını kaybetti

Birliğinde fenalaşarak hayatını kaybeden Piyade Er Aydın için tören

Ailenin karşılaştığı sorunlar düzenlenen çalıştay ile masaya yatırıldı

Tayvan'da metro istasyonunda bıçaklı saldırı: 3 ölü

Hakkâri’de yasa dışı avcılığa 956 bin TL para cezası

Ağrı’da zamanla yarış, 2 yaşındaki Aras bebek uçak ambulansla İstanbul'a sevk edildi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

Başsağlığı ve Taziye

U-16’DA YAŞ GRUBUNDA ŞİMDİ FİNAL ZAMANI

Avrupa'nın en gözde kış turizmi destinasyonu olan Palandöken Kayak Merkezinin 2025-2026 kış sezonu açıldı…

Bölge ve İl Müdürleri Toplantısı Gerçekleştirildi

Vali Çiftçi’den kalplere sıcak bir dokunuş

Anadolu’ya 1900 metre yükseklikten bakan şehir

Haydi gelin köyümüze geri dönelim…

Ahmet Dal’dan “Yeter artık!”

Anahtar Parti Oltu’da Saha Çalışmalarını Sürdürüyor

Vedat Kan’la 25. Gün’ de “Palandöken Belediyesi ” vardı…

"Üniversite İzleme ve Değerlendirme Genel Raporu-2025" yayımlandı

Bakan Tekin: Aldığımız her karar mutlaka bir öğretmenler odasında konuşularak alındı

Üstün yetenekli öğrenciler için atıklar çöp değil sanat malzemesi

Gazze’de yarım kalan tıp hayalleri Türkiye’de yeniden filizlendi

Milli Savunma Üniversitesi tanıtımı Bursa'da gerçekleştirildi

Hyundai Resim Yarışması'na başvurular sürüyor

ÖSYM hafta sonu üç sınav düzenleyecek

CISV Türkiye ve Karsan’dan çocuklara sürdürülebilirlik eğitimi

İzmir'de sınıf başkanının vaadi Başkan Büyükakın ile yerine geldi

Bursa Yenişehir'de ritim kursuna yoğun ilgi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 16 12 1 3 24 39
2.FENERBAHÇE A.Ş. 16 10 0 6 22 36
3.TRABZONSPOR A.Ş. 16 10 1 5 14 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 16 8 3 5 10 29
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 16 7 4 5 7 26
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 16 6 3 7 4 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 16 6 5 5 -2 23
8.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 16 5 6 5 5 20
9.KOCAELİSPOR 16 5 6 5 -3 20
10.CORENDON ALANYASPOR 16 3 4 9 -1 18
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 16 4 6 6 -3 18
12.TÜMOSAN KONYASPOR 16 4 8 4 -8 16
13.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 16 3 7 6 -7 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 16 4 9 3 -14 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 16 2 6 8 -17 14
17.İKAS EYÜPSPOR 16 3 9 4 -11 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 16 2 11 3 -16 9

YAZARLAR