Bugün, 21 Aralık 2025 Pazar
  • BIST 100

    14229,41%0,33
  • DOLAR

    42,80% 0,17
  • EURO

    50,14% -0,07
  • GRAM ALTIN

    5972,47% 0,30
  • Ç. ALTIN

    9632,85% 0,24

Bakan Işıkhan Mardin’de iftar programına katıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Mardin’in Yeşilli ilçesinde düzenlenen ‘Teşkilat Vefa İftar Programı’na katıldı.

GENEL 23.03.2025 20:46:20 0
Bakan Işıkhan Mardin’de iftar programına katıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Mardin’in Yeşilli ilçesinde ‘Teşkilat Vefa İftar Programı’na katılmak üzere kente geldi.

Yeşilli ilçe merkezi Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan Hacı Ahmet Demir Sosyal Kültür ve Taziye Evi’nde düzenlenen iftar programına, Bakan Işıkhan’ın yanı sıra AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, İl Başkanı Mehmet Uncu, Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir ve çok sayıda partili katıldı.

“Ramazan, birlik ve beraberlik demektir”

İftar programında konuşan Bakan Işıkhan, Ramazan ayının son on gününe girildiğini belirterek, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif’in son on gününe girdiğimiz bu mübarek günlerin, Gazze başta olmak üzere, dünyanın neresinde olursa olsun zulüm altındaki tüm kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum. Bu mübarek ayın, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Rabbim bizleri, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne vasıl olanlardan kılsın, bayramına eriştirsin inşallah.” diye belirtti.

Ramazan ayı boyunca ülke genelinde vatandaşlarla bir araya geldiklerini vurgulayan Işıkhan, “Malumunuz her daim olduğu gibi Ramazan vesilesiyle de ülkemizi il il, ilçe ilçe gezdik, aziz milletimizle aynı sofraları paylaştık, hemhal olduk. Hiç şüphesiz, memleketimizin her bir köşesi bizler için çok özel, çok değerli, ancak baba ocağım Mardin’in bu kardeşlik sofralarında sizlerle bir arada olmak benim için bir başka güzel, bir başka anlamlı. Ramazan demek; birlik demek, beraberlik demek, aynı ekmeği bölüşüp, aynı hissiyatta buluşmak, aynı duaya âmin demektir.” dedi.

Işıkhan, ülkenin kalkınması için tüm alanlarda çalışmaların sürdüğünü vurgulayarak, “Çalışma hayatından adalete, eğitimden kültür sanata, savunma sanayinden dış politikaya varıncaya kadar bütün hizmet alanlarıyla tek tek ilgilendik. Milletimizin desteği ve duasıyla aynı ulvi hedef etrafında kenetlenmiş büyük bir teşkilat olarak, 24 yıldır karşımıza çıkan hiçbir engele boyun eğmedik. Kalıcı refaha ve tam bağımsız ekonomiye ulaşmak için tüm riskleri göze aldık. Mardin başta olmak üzere tüm şehirlerimizi en yüksek standartlarda hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz. İnşallah Mardin’i yakın zamanda tekrar ziyaret edeceğim. Büyüklerimizi, emektarlarımızı, esnafımızı, işçilerimizi ve üreticilerimizi ziyaret edeceğim. Onların sorunlarını yakından takip edeceğim. Mardin’in bir bakanı, bir kardeşiniz olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olarak, vatandaşlarımın ve kardeşlerimin her zaman yanında olacağımı ve bakanlığın kapılarının her zaman sizlere açık olduğunu tekrar belirtmek isterim.” şeklinde konuştu.

Işıkhan konuşmalarını şöyle sürdürdü: “Bu duygu ve düşüncelerle sözlerime son verirken, baba ocağım Mardin’in bu bereket ve muhabbet dolu iftar sofralarında, siz değerli hemşerilerimle bir arada olmaktan duyduğum büyük mutluluğu bir kez daha ifade ediyor, kardeşlik ve vefa buluşmamızın milletimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen İl Başkanlığımıza, teşkilatımızın tüm mensuplarına teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde; Güçlü Türkiye’nin bugünlerinde emeği olan tüm teşkilat mensuplarına şükranlarımı sunuyor, sofralarımıza icabet ederek güzel atmosfere katkı sağlayan tüm hemşerilerimi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum.” (İLKHA)

Yorum Ekle

Bakan Fidan: israilin devam eden ihlalleri inanılmaz şekilde süreci daha zor hale getiriyor

Zelenskiy: Kontrolümüzde olmayan yerlerde seçim düzenlenmeyecek

Malatya'da pat pat kazası: 3 yaralı

Malatya'da feci kaza: 1 işçi hayatını kaybetti

Dışişleri Bakanlığı: Gazze barış planının ikinci aşamasına dair fikir alışverişinde bulunuldu

Hırvatistan ile Bosna-Hersek arasında radyoaktif atık tesisi gerilimi

KAHRAMANLARINA SAHİP ÇIKMAYANLAR BEDELİNİ ÇOK AĞIR ÖDER!

Samsun Valiliği’nden Gıda OSB Açıklaması: Yatırımlarla Büyüyor

ALANYA DOĞU ÇEVRE YOLU VE DEMİRTAŞ KAVŞAĞI HİZMETE AÇILDI

Lula da Silva: ABD’nin Venezüella'ya yönelik saldırganlığı insani bir felakete yol açabilir

Belediye Başkanı Geçit: Üç aylar manevi yenilenmenin zamanıdır

Ağlama, israfdır o yaşlar sənə,

Arif Hikmet Kılıç: “Varsa Yoksa Çat” Diyen Bir Hizmet Anlayışı

Mehmet Âkif Ersoy

Sakarya'da trafik kazası: 5 yaralı

Bingöl'de “Fetih Şuuru ve Üç Aylar” konferansı düzenlendi

ABD, Venezuela açıklarında bir gemiye daha el koydu

Bursa’da 42 parça tarihi eser ele geçirildi: 1 gözaltı

Meteorolojiden Akdeniz için fırtına uyarısı

Polonya sınır güvenliğini artırmak için kara mayınları döşeme kararı aldı

Malatya'da kontrolden araç kaza yaptı: 1'i ağır 2 yaralı

ABD'den Maduro'nun aile üyelerine yaptırım kararı

ABD'den Maduro'nun aile üyelerine yaptırım kararı

Ramsey’in Adıyaman Gölbaşı Caddesi’ndeki mağazası hizmete girdi - Videolu Haber

Rusya, 1003 Ukraynalı askerin cenazesini teslim etti

MİT Başkanı Kalın, Hamas heyetiyle bir araya geldi

Teknolojinin kalbi Bursa'da attı

Japonya'da otomobil ile yolcu treni çarpıştı

Başkan Bozbey'den gençlere 'hayal kurun' tavsiyesi

Filistin’in Direnişi ve Dirilişi Akademik Çalıştay ve Toplumsal Farkındalık Programı düzenlendi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

Arif Hikmet Kılıç: “Varsa Yoksa Çat” Diyen Bir Hizmet Anlayışı

DADAŞLARDAN DEPLASMANDA GÜÇ GÖSTERİSİ...

Oltu Karabekir Ortaokulu’ndan Atletizmde Büyük Başarı

Başsağlığı ve Taziye

U-16’DA YAŞ GRUBUNDA ŞİMDİ FİNAL ZAMANI

Avrupa'nın en gözde kış turizmi destinasyonu olan Palandöken Kayak Merkezinin 2025-2026 kış sezonu açıldı…

Bölge ve İl Müdürleri Toplantısı Gerçekleştirildi

Vali Çiftçi’den kalplere sıcak bir dokunuş

Anadolu’ya 1900 metre yükseklikten bakan şehir

Haydi gelin köyümüze geri dönelim…

Malatya'da 200 gönüllü öğretmen, 200 proje ile öğrencilerin geleceğine dokunacak

Malatya'da eğitimciler için psikososyal iyileşme desteği

​YÖK, Üniversite İzleme ve Değerlendirme Genel Raporu-2025’i yayımladı

İzmir Büyükşehir gençleri dijital gençlere hazırlıyor

Şanlıurfa’da baba-oğul sabah namazı buluşmaları düzenlendi

Ankara Keçiören'de gençlere Erasmus+ bilgilendirmesi

İzmir'de 47 katlı binada nefes kesen tatbikat

Bornovalı miniklerden 'yerli' coşku

"Üniversite İzleme ve Değerlendirme Genel Raporu-2025" yayımlandı

Bakan Tekin: Aldığımız her karar mutlaka bir öğretmenler odasında konuşularak alındı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
2.GALATASARAY A.Ş. 16 12 1 3 24 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 16 10 1 5 14 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 16 8 3 5 10 29
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 16 7 4 5 7 26
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 16 6 3 7 4 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 16 6 5 5 -2 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 16 5 6 5 5 20
10.CORENDON ALANYASPOR 16 3 4 9 -1 18
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 16 4 6 6 -3 18
12.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
13.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 16 3 7 6 -7 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 16 2 11 3 -16 9

YAZARLAR