Bugün, 18 Aralık 2025 Perşembe
  • BIST 100

    14144,23%-0,40
  • DOLAR

    42,71% 0,06
  • EURO

    50,20% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5953,35% 0,75
  • Ç. ALTIN

    9603,36% 0,88

AK PARTİ 8. BÜYÜK OLAĞAN KONGRESİ ORTAK BASIN AÇIKLAMASI

Türkiye’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” ilkesini benimseyen, Türkiye’nin istikbali uğruna mücadele eden bir davanın neferleriyiz.

ERZURUM 17.02.2025 13:27:00 0
AK PARTİ 8. BÜYÜK OLAĞAN KONGRESİ ORTAK BASIN AÇIKLAMASI

AK PARTİ 8. BÜYÜK OLAĞAN KONGRESİ ORTAK BASIN AÇIKLAMASI

AK Parti Teşkilatı 8. Büyük Olağan Kongre çalışmaları kapsamında Türkiye genlinde eş zamanlı olarak ortak basın açıklaması yaptı.

Erzurum İl Binasında gerçekleşen basın açıklamasında, İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu; bülten detayından sonra şehir gündemini ilgilendiren konulara değindi.

İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu yapmış olduğu basın açıklamasında; 23 Şubat 2025 tarihinde “Adında AK, Işığında İstikbal” mottosuyla icra edeceğimiz 8. Büyük Olağan Kongremiz öncesinde, basın açıklamamızı yapmak üzere burada toplanmış bulunmaktayız. Öncelikle davetimizi kabul edip geldiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz.

12 Ekim 2024’te ilçe düzeyinde başlattığımız kongrelerimizi 7 Şubat’ta yapılan İstanbul Kongremizle nihayete erdirdik. Artık 8. Büyük Olağan Kongremiz için gün sayıyoruz. 

 

 

Bu süreçte il ve ilçe kongrelerimizi büyük bir coşku, heyecan ve disiplin içerisinde tamamladığımızın özellikle altını çizmek istiyoruz. Şükürler olsun ki, gerçekleşen kongreler vesilesiyle bir kez daha teşkilatlarımızda olağanüstü bir birlik ve beraberliğin hâkim olduğuna şahit olduk. Hizmetin önüne koyulacak her türlü engel ve zorluğa göğüs gerecek iradeye sahip olan yol arkadaşlarımızın dayanışmasını, azim ve kararlılığını gördük. Zira bizi her daim güçlü kılan ve diğer siyasi partilerden ayrıştıran en önemli farkımız da hiç kuşkusuz bu hasletlerimizdir.

Memleketimizin 81 ilinde Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde  “halka hizmet, hakka hizmettir” şiarıyla gece gündüz demeden fedakarca çalışan teşkilatlarımızla büyük, güçlü bir aile olmanın haklı sevincini ve gururunu yaşıyoruz.

Kongre çalışmalarımızın başladığı andan itibaren de ilçe başkanlıklarında yüzde 65, il başkanlıklarında ise yüzde 75 oranında bir değişim gerçekleştirdik. Bu değişim, hiç kuşkusuz partimize yeni kan, can ve heyecan katacaktır. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi “Kongremiz, yeni bir atılımın miladı olacaktır.”

 

Değerli basın mensupları,

Unutulmamalı ki bizler, liderimizin, “Türkiye’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” ilkesini benimseyen, Türkiye’nin istikbali uğruna mücadele eden bir davanın neferleriyiz. 

İktidara geldiğimiz ilk günden bu yana tek hedefimiz; daha güçlü, daha müreffeh, daha özgürlükçü ve daha demokratik bir Türkiye inşa etmek olmuştur. Bugün, hayallerimizi büyük ölçüde gerçeğe dönüştürmenin huzurunu yaşarken, bunu bize nasip eden Rabbimize hamd ediyoruz.

Partimiz, değişim ve yenilenme sürecini köklü tecrübesiyle harmanlayarak bugünlere gelmiştir. Her yeniliği, birikimle besleyip milletimize gönülden hizmet edecek kadrolar yetiştirmiştir. İşte bu nedenle, bizim anlayışımızda kadrolar arasında “eski” ya da “yeni” ayrımı yoktur; bizde sadece davamıza hizmet eden güçlü bir ekip ruhu ve adanmışlık vardır.

Muhalefetin hayalini dahi kuramayacağı sayısız eseri Türkiye’mize kazandırmak için gece gündüz demeden olağanüstü bir gayret göstererek çalıştık. Milletimizin bağrından çıkan ve milletimizin hissiyatına tercüman olan bir dava hareketi olarak hep sahada yer aldık. 

 

 

Ülkemizi, uluslararası arenada ne söylediği dikkate alınan, görüşlerine başvurulan bir devlet konumuna taşıdık. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye, dünya sahnesinde mazlumların gür sesi, adaletin en güçlü savunucusu ve yaralı vicdanların tercümanı oldu.

8. Büyük Olağan Kongremizde kullanacağımız sloganlarımızı Türkiye Yüzyılı’nın vizyonunu, amacını, hedefini ve ruhunu yansıttık. Türkiye Yüzyılı’nın ana hedefinden yola çıkarak, “Adında AK, Işığında İstikbal” dedik. Bu yeni sloganımız aynı zamanda olağan kongre sürecinde kullandığımız “Umudun, İcraatın, Geleceğin Adı AK Parti” şiarımızın da genel çerçevesini çizmekte, açacağımız her yeni sayfada umudu, icraatı ve sağlam bir istikbali hedeflemektedir. 

AK Parti’mizin ışığındaki istibal ile; geleceği inşa etmeye, kalkınmayı hızlandırmaya, huzuru ve barışı güçlendirmeye, gençliğe umut olmaya, başarıyı büyütmeye, üretimi artırmaya, şefkati ve adaleti yaymaya ve istikrarı sürdürmeye devam edeceğiz.

Bu vesileylekongremiz ülkemize ve milletimize “hayırlı olsun” diyor, 23 Şubat’ta büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştireceğimiz 8. Olağan Kongremize tüm milletimizi davet ediyoruz.

Haber Editörü

Vedat Kan

vedudi25@gmail.com
Yorum Ekle

Asgari Ücret Komisyonu İkinci Kez Toplanıyor: Zam Senaryoları Masada

ABD Senatosu, Suriye'ye yönelik Sezar Yasası yaptırımlarını kaldırdı

Batman'da kız öğrenciler sabah namazı programında bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, TBMM Genel Kurulu'nda 2026 yılı bütçesini sundu

Mustafa Palancıoğlu AB Çalışma Grubu Toplantısı'nda

İzmir Güzelbahçe'de güven esaslı dayanışma... Tart ve parasını kutuya at!

Ankara Keçiören’de zararlılara çifte önlem

Muğla Milas’ta doğalgaz sonrası yol onarımı

Kocaeli’nde işletmeler gece 03.30’a kadar açık

Yüzyılın Konut Projesi’nde başvurularda son gün yarın

Hafta sonu yurdun iç ve batısında yağış bekleniyor

Umut Kervanı Tarsus'ta ihtiyaç sahibi ailelere yardım ulaştırdı

ABD, Venezuela açıklarında bir tekneye daha saldırdı: 4 ölü

17 ilde alkol operasyonunda 66 şüpheliye işlem yapıldı

Ali Taşı Mahallesi’nde Köy Muhtarlar Derneği tartışması: Muhtar İlik’ten Menekşe Parkı tepkisi

Memduh Büyükkılıç öğrencilere Togg'u tanıttı

Ruh Sağlığı Okuryazarlığı paneline Bursa'da yoğun ilgi

İzmir'de 'Şemikler Taşıt Üst Geçidi' inşaatı başlıyor

İzmir’in kütüphanelerini 'kitap kurtları' çok sevdi

İstanbul’da uyuşturucu soruşturması: Ünlü isimlere gözaltı

Maduro: Venezuela asla sömürgeleştirilemez

Kayseri Talas'tan can dostlara büyük merkez

Kocaeli’de su altı dünyası yakında kapılarını açıyor

İstanbul depremi neden yeniden dünya gündeminde?

17 ilde sahte alkol imalathaneleri deşifre edildi

Altın fiyatları rekora yakın seyrediyor

ERÜ 17 Aralık şehitlerini andı

Kocaeli "Kat’ı sanatını" geleceğe taşıyor

Selçuklu mirası Sivas'ta yeniden hayat buluyor

Öğrencilerden yerli ve millî sanayiye teknik ziyaret

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

Haydi gelin köyümüze geri dönelim…

Ahmet Dal’dan “Yeter artık!”

Anahtar Parti Oltu’da Saha Çalışmalarını Sürdürüyor

Vedat Kan’la 25. Gün’ de “Palandöken Belediyesi ” vardı…

Erzurum'da nitelikli üretim ve istihdamın artırılmasına teşvik amaçlı bir bakış…

PERDEDE OYUN KÖYDE ŞENLİK VAR…

ERZURUM İL TANITIM VE GELİŞTİRME KURULU KARARI…

Ruhları şad olsun…

Vali Çiftçi Bat Pazarındaydı…

Vali Çiftçi’den Türk Kızılay’ına ziyaret

İzmir’in kütüphanelerini 'kitap kurtları' çok sevdi

Öğrencilerden yerli ve millî sanayiye teknik ziyaret

KUMLUCA’DA GÖNÜLLER HAFIZLAR İÇİN BİRLEŞİYOR… HAYIR KERMESİNE DAVETLİSİNİZ!

YÖK Başkanı Özvar: ABD ve Avrupa’da baskı gören akademisyenlere kapımız sonuna kadar açık

Mudanya'da su ürünleri denetimlerine eğitim desteği

Mersin’de öğrenci taleplerine yönelik takip toplantısı

Şırnak’ta gönüllü öğretmenler öğrencileri sınava hazırlıyorlar

Adana'da okulun atıl bahçesinde 'açık hava' ders

KARAD'dan amatör telsizcilik eğitimi

Sakarya'da minikler seramikle, gençler tezhiple tanıştı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 16 12 1 3 24 39
2.FENERBAHÇE A.Ş. 16 10 0 6 22 36
3.TRABZONSPOR A.Ş. 16 10 1 5 14 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 16 8 3 5 10 29
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 16 7 4 5 7 26
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 16 6 3 7 4 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 16 6 5 5 -2 23
8.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 16 5 6 5 5 20
9.KOCAELİSPOR 16 5 6 5 -3 20
10.CORENDON ALANYASPOR 16 3 4 9 -1 18
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 16 4 6 6 -3 18
12.TÜMOSAN KONYASPOR 16 4 8 4 -8 16
13.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 16 3 7 6 -7 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 16 4 9 3 -14 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 16 2 6 8 -17 14
17.İKAS EYÜPSPOR 16 3 9 4 -11 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 16 2 11 3 -16 9

YAZARLAR