Tarih: 17.04.2024 14:38

1 MAYIS’A DAVET

Facebook Twitter Linked-in

Antalya İl Başkanlığı

 

1 MAYIS’A DAVET

     

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, hayatını emeği ve alınteri ile kazanan işçi sınıfının bayramıdır. Bu bayram tüm dünya da olduğu gibi emek sömürüsünün maalesef çokça yaşandığı, insanların ezildiği açlık ve sefalete mahkum edildiği Ülkemizde de çok önemli bir gündür.

Tüm1haber/Hasan Eryiğit/Antalya

1 Mayıs’ı bu yıl çok ağır bir ekonomik krizin ve derinleşmiş bir gelir adaletsizliğinin ortasında karşılıyoruz. Yanlış ekonomi politikalarında inat edilmesi, yönetenlerin halkı değil rantı düşünerek aldığı kararlar, ülkemizi ağır bir yoksullaşmaya itmiş, işçi ve emekçileri nefes alamaz hale getirmiştir.

 

            ‘İtibardan tasarruf olmaz.’ diyerek hiçbir lüksünden ödün vermeyenler emekçinin evine itibarlı, gururlu girme hakkını çalmış, yaşanabilir emeklilik hayalini gasp etmiştir.

 

             Bizler 1Mayısların bir şenlik olarak kutlanmasını, emeğin en yüce değer olarak kabul edilmesini kimsenin kimseyi sömürmediği, sisteminde buna müsaade etmediği bir çalışma ve sosyal hayatı hayal ediyoruz. 

               

             Birleşik Kamu İş Konfederasyonu olarak tüm üyelerimizi tüm emekçilerimizi, tüm emeklilerimizi, tüm gençlerimizi kısacası herkesi 1 Mayıs kutlamaları için meydanlara davet ediyoruz.

 

 

 

Sadık ACAR

Birleşik Kamu İş Antalya İl Başkanı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —