Tarih: 28.03.2023 10:05
Umut Kervanı Konya Ramazan standı açtı
Umut Kervanı Konya zekât, fitre, sadaka, kurban gibi bağışların toplanması için Ramazan standı açtı.
Umut Kervanı, yılların yaptığı yardımlarla adını duyuran ve Kahramanmaraş merkezli depremde ilk günden bu yana durmadan çalışan aş evleri ve koordinasyon merkezi kurarak depremzedelerin yaralarını sarmaya çalışıyor.
Umut Kervanı Konya, Konya merkez ilçesi Meram'da bulunan Kayalı Park'ta hayırseverlerin zekat, fitre, sadaka, adak, kurban gibi bağışlarını toplamak için stant açtı.
Hayırseverlerin yapacakları yardımları ihtiyaç sahiplerinean Umut Kervanı, deprem bölgesine ulaştırılan depremzede halka iftar ve sahur verilmesini, depremzedelere yapılacak yardımların unutulmaması gerektiğini belirten hayırseverlere çağrıda bulundu.
Orjinal Habere Git
— HABER SONU —