Tarih: 22.01.2023 20:58
Siyonist işgal rejimi 7 Filistinliyi alıkoydu
İşgal rejimi, Ramallah'ta iki genç otomobille çarpma girişiminde bulundukları iddiasıyla alıkoyarken, İbrahim El-Halil Camii maçında üç genci bir süre esir aldı.
İşgal rejimi El-Halil kentinin gidişindeki Beyt Aynun beldesi gezilerinde Mümin Firas Kafişe isimli genci alıkoydu.
İşgal rejimi ayrıca Filistin Halk Kurtuluş Cephesi (FHKC) liderlerinden eski esir Nasır Ebu Hudayr'ın Kudüs'ün Şufat beldesindeki evine baskın düzenledi.
Yerel kaynakların, işgal güçlerinin baskın sırasında Filistinli liderin eşi Abir Ebu Hudayr'ı alıkoyduğunu aktardı.
Kaynaklar, işgal yönetiminin Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde aktivist Muhammed Ebu'l-Hıms'ı yanında Filistin bayrağı bulunduğu gibi gerekçesi ile alıkoyduğunu bildirdi.
Orjinal Habere Git
— HABER SONU —