Tarih: 04.07.2023 15:19
Şanlıurfa'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor
Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da, ağır hasar gören yıkım ve tahliye çalışmalarına devam ediyor.
Geçen Şubat ayında meydana gelen iki büyük depremin ardından kent normal şeklinde ağır hasar meydana geldi.
Yaşayan asrın felaketinde, ekipler tarafından sahada yürütülen operasyonun sonucu olarak ağır kayıp olduğu tespit edilen hedef muhafaza yıkımı ve kaçışları aralıksız devam ediyor.
Şanlıurfa Valiliği koordinasyonunda çevredeki kent merkezi başta olmak üzere onlarca kırsal mahallede terör örgütü acil olarak yıkım ve tahliye operasyonları gerçekleştiriliyor.
Sahada çalışan teknik ekiplerin kontrolü güvenli bir şekilde yıkımı sağlamak için havalandırma boruları da lokasyona bağlı olarak toplanıyor.
Kaldırılan tortuların bir kısmı da farklı amaçlarda kullanılıyor.
Orjinal Habere Git
— HABER SONU —