Tarih: 14.04.2023 10:38
Kime oy vereceğiz?
'Zannettik ki Abdülhamit gittiğinde bu ülkeye demokrasi gelecek!
Biz Ermeniler öyle zannetmiştik!
Ama öyle olmadı, daha beteri geldi;
gider eteri, gelir beteri oldu.
Bakın, Recep Tayyip Erdoğan gittiğinde bu ülkeye demokrasi gelmesinin tek bir şansı vardır, bu ülkenin Meclisinin bu iradeyi alması ve bu ülkenin bütün meseleleriyle, geçmiş ve gelecek bütün meseleleriyle yüzleşmesidir' diyerek!
Atatürk'ü Tüm Kuvayi Milliyecileri de kast eden,
Ermeni Tehcir yasasına atıfta bulunan HDP 'li Ermeni vekil Garo Paylan dan etkilenerek!
CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na mı, Oy vereceğiz!
***
Yoksa!
Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu şehit eden Terörist Nurullah Semo'ya burs verdiği iddia edilen ve
burs verdiğim öğrencilerden adli sicil kaydı istemiyorum diyerek yaptığı açıklamalarda öğrenci görünümlü terörist gurupları karşıt görüşlü öğrenciler olarak nitelendiren İYİ Parti İstanbul 3. bölge milletvekili adayı Seyithan İzsizin seçim vaatlerine inanarak!
CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na mı, Oy vereceğiz!
***
Yoksa!
7'li koalisyona desteğini yineleyerek, Altılı masa bir iç karışıklık yaşadı, onlara çok değinmeyelim, birliklerini güçlendirecekler inancındayız, bu birlikteliği daha da büyütebilirler, önleri açıktır!
Ben her zaman söyledim, AK Parti, MHP faşist, sömürgeci, soykırımcı diktatörlüğüne karşı sekiz yıldır en büyük mücadeleyi PKK ve HBDH yürüttü!
AK Parti ve MHP faşizmini yıkmak için mücadele edeceğiz!
Böyle bir faşizmi yıkma eğilimleri, tutumları, siyasetleri destekleyeceğiz, desteğimiz bu yönlüdür diye Kandilden yapan terör örgütü elebaşı Duran Kalkan ile aynı safta mı yer alarak,
Basın açıklaması ile CHP genel başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verilmesini tavsiye eden, terör örgütü elebaşı Duran Kalkan'ın tavsiyeleri doğrultusunda!
CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na mı, Oy vereceğiz!
***
Yoksa Amerika'da kaçak hayatı yaşayan Hakan Şükür'e inanıp! Onunla aynı safta yer alarak!
CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na mı, Oy vereceğiz!
***
Yoksa Amerika ve İngiltere'nin ülkemize bahar getireceğine inanarak, sana söz yine baharlar gelecek şarkısının ritmine kapılarak, Sayın Kılıçdaroğlu'na seçim sonrası vereceklerini vaat ettikleri sözde temiz paranın büyüsüne kapılarak!
CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na mı, Oy vereceğiz!
***
Yoksa,
Lütfü Türkkan ile mi aynı safta yer alacağız!
ALLAH korusun!!!!
***
Bu seçim geçmişi bir kenara bırakıp geleceğe bakma seçimi!
Yukarıda saydığım tehlikeli insanlar ve gruplar!
Kazanılacak bir seçim sonrası, Kendi Liderlerini ve Sayın Kemal Kılıçtaroğlu'nu rahat bırakırlar mı sanırsınız?
Sayın Kemal Kılıçdaroğlu tüm iyi niyeti ile bile olsa!
O karmaşayı, kaosu ve krizi yönetebilir mi?
Irak'a, Libya'ya, Suriye'ye Bahar geldi mi?
Yoksa, seçim Şarkısında kast edilen bahar!
Türk Baharı mı?
Uyanık olmak lazım!
***
Yücel Alpay Demir.
Orjinal Habere Git
— HABER SONU —