Tarih: 08.02.2023 08:04
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün deprem bölgesine gidiyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da deprem hasarında kalarak hayatını kaybeden AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş'ın ailesini sonuçlara taziye dileklerini iletti. Erdoğan, görüşmede gözaltına alınması ziyaretini dile getirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman Afet Koordinasyon Merkezi'nde (Adıyaman Valiliği), ilde yaşanan depremin ardından arama kurtarma sonuçlarına destek için bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nu telefonla aradı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karaismailoğlu'nu depremde hayatını kaybeden AK Parti Adıyaman Milletvekili Taş'ın ağabeyi Ahmet Taş ile konuştu.
Taş ailelerin başsağlığını dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Allah sabırlar versin. 'a da uğrayacağım inşallah. Rabb'im yâr ve yardımcımız olsun.' diye konuştu.
Orjinal Habere Git
— HABER SONU —