Tarih: 05.12.2025 12:22

Bakan Fidan, 23. Doha Forumu’na katılmak üzere Katar’a gidecek

Facebook Twitter Linked-in

Bakan Fidan, Forum çerçevesinde 6 Aralık’ta "Parçalanma Çağında Arabuluculuk" başlıklı açılış oturumuna katılacak ve aynı gün "Orta Doğu’da Güvenlik Mimarisinin Şekillenmesi ve Türkiye’nin Bölgede İstikrar Sağlamaya Yönelik Faaliyetleri" başlıklı mülakat formatındaki "Newsmaker" oturumunda konuşma yapacak. Ayrıca, Bakan Fidan Forum’un marjında çeşitli ikili görüşmelerde de bulunacak.

Bu yıl "Adaletin Tesisi: Vaatlerden Somut Gerçekliğe" temasıyla düzenlenecek olan Doha Forumu, bölgesel ve uluslararası meselelerin tartışılacağı bir diplomasi platformu olarak öne çıkıyor.

Forum’a devlet ve hükümet başkanları, bakanlar, uluslararası kuruluşların üst düzey yetkilileri, düşünce kuruluşlarının temsilcileri, akademisyenler ve uzmanların katılması bekleniyor.

Doha Forumu’nun içerik ortakları arasında Antalya Diplomasi Forumu da yer almakta. (İLKHA)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —