9203,37%1,11
39,62% 0,16
45,68% 0,20
4296,95% 0,15
6933,62% 0,33
ÖZ ALADAĞ SİGORTA: “İşin özü güvencedir…”
Sigorta sektörünün bilinen isimlerinden Mükerrem Aladağ, ÖZ-ALADAĞ SGORTA Aracılık Hizmetleri adı altında Saraybosna Caddesinde bulunan Kuzey Plaza da bulunan yeni hizmet yerinde “İŞİN ÖZÜ GÜVENCEDİR” parolasıyla halkımızın hizmetinde bulunmaya hız kesmeden devam ediyor.
Mükerrem Aladağ yen hizmet bnalarının açılışında yapmış olduğu açıklamada; “Sigortacılık serüvenimiz 1986 yılında Anadolu Sigortanın Hayat Sigortası tali acenteliği ile başladı. 1990 yılında Anadolu Hayat Emeklilik ile devam etti. Ancak gerek ülkede ekonomi sıkıntıların vuku bulması nedeniyle insanların birikim yapma olasılığının azalması, gerekse de gelir düzeyi iyi olan yatırımcının bankalar aracılığıyla yatırımlarını değerlendirmesi neticesinde bankalarla rekabet gücümüzün imkânsız hale gelmesi nedeniyle; 2010 yılında ÖZ-ALADAĞ SİGORTA Aracılık Hız Ltd şti adı altında sigorta acenteliğini kurduk ve elementler branşı ile hizmet vermeye devam ettik. Akabinde ÖZ-ALADAĞ SİGORTA İzmir Buca, Kars ve Iğdır Şubelerini açarak vatandaşlarımıza bu alanda hizmet vermeye devam etmekteyiz.” Dedi.
“Bana göre sigortacılık sıradan herhangi bir esnaf değil, bir meslektir” diye ifade eden Aladağ; mesleğimizi icra ederken meslekte teknik olmak gerekir. Biz bu hususa çok önem verdik. Çalışanlarımıza zaman zaman konu hakkında eğitimler aldırarak, onları profesyonel bir ekip haline getirmeyi başardığımız kanaatindeyim, diye belirtti.
Aladağ; “Mesleğimizi icra ederken müşterimize trilyonluk teminatlar veriyoruz. Tanzim ettiğimiz bir poliçede gözümüzden kaçan çok küçük bir detay müşterimizi çok büyük zararlara sokacağı bilinciyle işimizi daha özenle yapmayı kendimize ilke edindik. Onun için tanzim edilen her poliçe bizim onayımızdan geçmeden müşterimize teslim edilmez. 7/24 şahsım dâhil tüm şirket telefonlarımız açıktır. Çünkü sadece poliçeyi tanzim etmekle işimiz bitmiyor bir yıl boyunca o müşteri ile deyim yerindeyse göbekten bağlı oluyorsunuz. Günün her hangi bir saatinde kaza yapması, akabinde bir olumsuzluk yaşaması halinde ilk arayacağı kişi poliçeyi tanzim eden acentesi olacaktır. Düşünün kaza yapan bir kişi o ruh haliyle müşteri hizmetlerini araması mümkün mü? Bu nedenle telefonlarımız sürekli açık tutulmaktadır. Bu tür istenmeyen durumlarda müşterilerimize çekici, anlaşmalı servislere yönlendirme, dosya açtırma ve ikame araç gibi hizmetler vermeyi kendimize bir görev addetmekteyiz. Kısaca sadece poliçeyi tanzim etmekle işimizin bitmediği bilinci içerisindeyiz.” Diye düşüncelerini ve hizmet politikalarını sıralayan Aladağ, bu nedenle sloganımızı " İŞİN ÖZÜ GÜVENCEDİR" diye koyduk, diye belirtti.