Bugün, 27 Temmuz 2024 Cumartesi
  • BIST 100

    10891,42%0,18
  • DOLAR

    32,90% -0,11
  • EURO

    35,71% -0,26
  • GRAM ALTIN

    2529,11% 0,87
  • Ç. ALTIN

    4106,83% 0,55

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT Başkanı Kalın ve Adalet Bakanı Tunç'la görüştü

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dünkü açıklamalarının ardından dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

GÜNDEM 15.05.2024 09:19:00 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT Başkanı Kalın ve Adalet Bakanı Tunç

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dünkü açıklamalarının ardından dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın MİT Başkanı Kalın ve Adalet Bakanı Tunç'la Beştepe'de görüştü. İddiaya göre konu Ankara Emniyet Müdürlüğündeki olaylar...

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT Başkanı Kalın ve Adalet Bakanı Tunç'la görüştü iddiası! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan nerede? Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşme

 

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gizli tanık Serdar Sertçelik'in yurtdışına kaçarak Ankara Emniyetindeki polisleri işaret eden açıklamaları Ankara'yı hareketlendirdi. Konu dün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de gündemindeydi. AK Parti'ye yakın isimler dün akşam sosyal medyada Emniyet içinde FETÖ benzeri bir yapılanmanın girişimi olduğunu yazdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bu gelişmeler ışığında dün akşam MİT Başkanı İbrahim Kalın ve Adalet Bakanı Tunç'la görüştü. Gözler Erdoğan'ın bugün 12.00'de AK Parti Grup toplantısında yapacağı açıklamada...

'Ayhan Bora Kaplan' soruşturmasında yeni gelişme! İçişleri Bakanlığı görevden uzaklaştırmıştı: 3 emniyet görevlisinin evleri aranıyor!'Ayhan Bora Kaplan' soruşturmasında yeni gelişme! İçişleri Bakanlığı görevden uzaklaştırmıştı: 3 emniyet görevlisinin evleri aranıyor!

Ankara'da neler oluyor? İşte adım adım Ayhan Bora Kaplan soruşturması...Ankara'da neler oluyor? İşte adım adım Ayhan Bora Kaplan soruşturması...

DEVLET BAHÇELİ NE DEDİ?

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli dünkü TBMM grup toplantısında Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında, AK Parti ve MHP’ye Temiz Eller Operasyonu kumpası kurulduğu iddialarını şöyle değerlendirmişti:

EMNİYET VE YARGI İÇİNDEKİ KRİPTO ÇETELER

“Bugünlerde iç işgal cephesinde toplanıp aynı zamanda emniyet ve yargı içine yuvalanmış soysuz ve kripto çetelerin yeniden Türkiye üzerinde hesap yaptığı görülmektedir.

“Bu kan içen vampirlerin aklını başına alması, etrafımızda iftira ve ihanet duvarı örmeye kalkışmalarının ağır sonuçları olacağını bilmeleri, akıbetleri için 15 Temmuz gecesine dikkatle bakmaları ikaz ve ihtarımdır. Maşa kullanıp sütre gerisine saklananların hepsini takip ediyoruz. Olan biten tüm kanundışı irtibat ve ilişki ağlarının farkındayız.

‘AÇIĞA ALMAYLA GEÇİŞTİRİLEMEYECEK KOMPLO’

“Birkaç emniyet müdürünün açığa alınmasıyla geçiştirilemeyecek bir komplo devrededir, nitekim hedef Milliyetçi Hareket Partisi, AK Parti, Cumhur İttifakı ve son tahlilde Türkiye’dir.

’17-25 ARALIK’IN TEKRARI’

“17-25 emniyet ve yargı ortaklı darbe girişiminin tekrarını planlayanlara boyun eğersek boyumuz devrilsin, göz yumarsak gözümüz çıksın, eyvallah edersek de kanımız kurusun.

“Gizli tanık ifadeleriyle şerefli isimleri karalama kumpasını ve tecelli eden millet iradesini gölgeleme arayışını himaye eden ve buna hizmetkârlık yapan kim varsa haindir, haşhaşidir, emniyet, yargı ve medya uzantılarının tepesine binilmelidir.

“Bakalım temiz eller operasyonu nasıl oluyormuş, hepsine göstermek, hepsini yaka paça içeri tıkmak da hukuk devletinin varlık ve şeref konusudur...

“Aziz Atatürk diyordu ki; ‘İnsaf ve merhamet dilenmek gibi bir ilke yoktur. Türk milleti ve Türkiye’nin gelecekteki çocukları, bunu bir an akıllarından çıkarmamalıdırlar.’

“Biz de aklımızdan çıkarmıyoruz, çıkarmayacağız, mevzu bahis vatan, millet, devlet ve istiklal olunca gözümüzü daldan budaktan asla sakınmayacağız.”

BEŞTEPE'DE MİT BAŞKANI VE ADALET BAKANIYLA ZİRVE

Ardından dün akşam Ankara’da kritik bir görüşme yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve MİT Başkanı İbrahim Kalın'ı Beştepe’de kabul etti. Görüşmenin konusunun Ankara Emniyetindeki gelişmeler olduğu iddia edildi.

AJANSLAR GEÇMEDİ

Öte yandan Erdoğan'ın kabulu dün akşam çok konuşulmasına rağmen ajanslar tarafından geçilmedi. Görüşmeyle ilgili yalanlama da gelmedi.

Erdoğan’ın bugünkü AK Parti grup toplantısında bu konuya değineceği konuşuluyor.

AK Parti çevrelerinde gelişmeler 17-25 Aralık benzeri bir kumpas girişimi olduğu yönünde değerlendiriliyor.

Eski AK Parti MKYK üyesi Metin Külünk sosyal medya hesabında dün, FETÖ’nün güncel kamu yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonu hatırlattı. Külünk “Peki, yeni bir 17/25 ve 15 Temmuz benzeri dalgayla karşı karşıya mıyız? Evet, karşı karşıyayız! Bu sabaha karşı yine Devletimiz, bir daha o güçlü refleksini ortaya koyarak, illegal terör örgütü Fetö’yü, kamu kurumlarına bir kez daha sızmak üzereyken 62 ilde eş zamanlı biçimde gerçekleştirdiği operasyonla durdurdu.” Dedi.

Külünk'ten 'FETÖ' çıkışı: Yeni bir 17/25 ve 15 Temmuz benzeri dalgayla karşı karşıya mıyız?Külünk'ten 'FETÖ' çıkışı: Yeni bir 17/25 ve 15 Temmuz benzeri dalgayla karşı karşıya mıyız?

Sabah Gazetesi Haber Koordinatörü Abdurrahman Şimşek de katıldığı A Haber yayınında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gece saatlerinde MİT Başkanı İbrahim Kalın'ı ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'la buluştuğunu söyledi. Şimşek ek olarak görüşmenin konusunun Ankara Emniyet Müdürlüğündeki soruşturma ve Ayhan Bora Kaplan iddiaları olduğunu açıkladı. Şimşek şunları söyledi:

Başkan Erdoğan kurmaylarını Cumhurbaşkanlığı Külliyesine çağırdı. MİT Başkanı İbrahim Kalın ile Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti binasından ayrıldıktan sonra Cumhurbaşkanlığı Külliyesine geçti. Yapılan toplantının gündeminde Ankara Emniyet Müdürlüğü'ndeki kumpas soruşturması olduğu öğrenildi. Ayrıca bu toplantıdan çok kritik kararların çıkacağı söyleniyor.

AK Parti’ye yakın gazeteci İbrahim Karagül de sosyal medya hesabında şunları yazdı:

“İsrail’den; ABD’deki Yahudi Lobisi’nden, Onların hakim olduğu müesses düzenden… Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan ağır bir saldırı bekliyorum. Türkiye’nin ekonomisini, güvenliğini, Erdoğan’ın temsil ettiği ittifak ve çevreyi, Milli Devlet Duruşunu hedef alan, Bir intikam operasyonu yürütecekler. Bunu “içerideki cepheler” üzerinden yapacaklar. Hepsinin üstesinden geldik. Bu sefer de geleceğiz. Çünkü; tarih döndü ve bu en az yüzyıl sürecek. Artık Türkiye kazanacak, onlar kaybedecek.”

Taha Hüseyin Karagöz de paylaşımında “Ankara çok hareketli bir akşam geçiriyor Yerimiz: Milli iradenin üstünde bir güç tanımamak” ifadelerini kullandı.

HEDEF CUMHUR İTTİFAKI’NI ZAYIFLATMAK

Gazeteci Ceyhun Bozkurt, sosyal medya hesabında Devlet Bahçeli’nin grup konuşmasındaki açıklamalarına atıf yaparak şunları yazdı:

“Hedef önce AK Parti ve MHP'yi yıpratarak Cumhur İttifakı'nı zayıflatmak ve dağıtmak. Sonrasında şu üç hedefe yoğunlaşacaklar:

1- Türkiye'ye PYD/PKK terör örgütünü kabul ettirmek,

2- Osman Kavala gibilerini serbest bıraktırmak,

3- KKTC'yi tasfiye etmek, Kıbrıs'ı Rum'a bırakmak.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT Başkanı Kalın ve Adalet Bakanı Tunç'la görüştü - Resim : 4

FETÖ’CÜ EMRE USLU HEDEF ALDI

Bu paylaşımının ardından FETÖ’nün önemli sözcülerinden Emre Uslu,Ceyhubn Bozkurt’u hedef aldı. Uslu, Ceyhun Bozkurt ve Nedim Şener’i “Ankara'da AKP'ye yönelik olarak yapılan operasyonu ETÖ adına manipüle ettiğini” öne sürdü.


Haber Editörü

Hakan Dikmen 1

hakandikmen30@gmail.com

Mustafa Palancıoğlu Melikgazi'deki kursiyerlerle buluştu

DOSABSİAD Başkanı Çevikel: “HIT-30 Programı kilit rol oynayacak”

Gönül Köprüsü Anneleri ile ERMED’den anlamlı ikram,,

Asfalt çalışmaları devam ediyor

Kayseri protokolünden aşure dağıtımı

Şehit Arslan Kulaksız anıldı

Başkan Arı’dan kuran kursu ziyareti

Özgür Özel: "Nilüfer partimizin yüz akı belediyelerinden"

TÜRFAD Kayseri'den Büyükkılıç'a plaket

Kocaeli Büyükşehir İtfaiyesi eğitimde hız kesmiyor

MHP Kayseri'den 'Bünyan' sorusu

Keşan Belediyesinden Erikli’ye ücretsiz duş yaptı

Başkan Arı:“Kardeşlik tohumunu ekmekten başka çaremiz yok”

Savunma Bakanlığı'ndan Ermenistan'a UYARI: Üç başkentten TEHDİT!

ABD'nin "Kafkas Genel Valisi" Neden Bakü'ye Gelmedi?

Meteoroloji uyardı: Sağanak yağışa dikkat!

ABD bankası, Rusya ve Ukrayna ile ilgili yaptırımların ihlali nedeniyle 7,5 milyon dolar ödemeyi kabul etti

FBI, Trump'ın kurşun yarasını doğruladı

Modi, Ukrayna ihtilafının çözümünde arabuluculuk teklif edebilir

Paris'teki Olimpiyat Oyunları açıldı

Hamas ve El Fetih, Çin'de anlaşmaya vardı

Uluslararası Af Örgütü Çin’i kınadı

Doğu Türkistan'da 15 Yıl Hapse Çarptırılan Uygur Film Yapımcısı Tıbbi Tahliye Talep Ediyor

Uygur evlerine gelen misafirleri raporlamak zorunda!

Başkan Şahbaz TDT Macaristan Direktörü Büyükelçi Vásáry'i Ziyaret etti

İmam Hamanei: ABD’li Akademisyenlerin Filistin'e Verdiği Destek Eşsizdir

Sıfır asker yaklaşımını asla kabul etmeyiz

Abdullah İbn-i Mübârek et-Türkî

Aşure tatlılığında birliktelik

Yaşanabilecek bir SEL e dikkat!

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

Aşure tatlılığında birliktelik

Yaşanabilecek bir SEL e dikkat!

Erzurum'un bir değeri daha hayatını kaybetti

Erzurum’un Siyah İncisi OLTU 2…

Sekmen emeklilere verdiği sözlerini yerine getirmeye başladı

Muharrem Ayının bereketi Taşmağazalarını tatlandırdı

OLTU’nun ucubesi…

Erzurum’un Siyah İncisi OLTU 1…

Aziziye Tabyaları’nın İhmale Kurban Edilmesine İzin Vermeyeceğiz!

Erzurum’un Siyah İncisi Oltu…

Sivas'ta Braille alfabesiyle Kur'an okumayı öğrendiler

LİMA, üniversite adaylarına YKS tercih danışmanlığı hizmeti veriyor

YKS tercih süreci başladı: Uzmanlardan öğrencilere 5 altın kural

KAPEM’de açılacak hızlandırılmış yaz kursları için kayıtlar başlıyor

KARBEM’den LGS’de yüzde 99’luk başarı

Bilim Konya'da eğlenceli 'yaz'

BTÜ Orman Fakültesi’nden TÜBİTAK başarısı

Bakan Tekin'den Gazzeli çocuklara ziyaret

Gölcük Belediyesi üniversite tercihleri için öğrencilerin yanında

2 bölümü birincilikle bitirdi, yüksek lisansını Hollanda'da yapacak

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 38 33 2 3 66 102
2.Fenerbahçe 38 31 1 6 68 99
3.Trabzonspor 38 21 13 4 19 67
4.İstanbul Başakşehir 38 18 13 7 14 61
5.Kasımpaşa 38 16 14 8 -3 56
6.Beşiktaş 38 16 14 8 5 56
7.Sivasspor 38 14 12 12 -7 54
8.Alanyaspor 38 12 10 16 3 52
9.Rizespor 38 14 16 8 -10 50
10.Antalyaspor 38 12 13 13 -5 49
11.Gazişehir Gaziantep 38 12 18 8 -7 44
12.Adana Demirspor 38 10 14 14 -7 44
13.Samsunspor 38 11 17 10 -10 43
14.Kayserispor 38 11 15 12 -13 42
15.Hatayspor 38 9 15 14 -7 41
16.Konyaspor 38 9 15 14 -13 41
17.Ankaragücü 38 8 14 16 -6 40
18.Fatih Karagümrük 38 10 18 10 -3 40
19.Pendikspor 38 9 19 10 -31 37
20.İstanbulspor 38 4 27 7 -53 16

YAZARLAR